Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיסים אתה לא משלם? ותן לי להגיד לך משהו, הטיונר הזה מאוד רגיש לחיבורים אם שכחת לחבר את אחת האנטנות או לא תקעת את העינית של השלט עד הסוף הטיונר נידפק. חבל סתם לבלבל את המוח ולכתוב שזאת התקנה פשוטה כמו רדיו. לא מדובר אמנם במשהו מסובך. אבל ישנם דברים שצריך לדעת לפני ולא כתובים בשום מדריך.

פורסם

אמרתי כולל מיסים 800 ש"ח

לא ניסיתי לזלזל בהתקנה אבל זה לא נראה כמו משהו מסובך..

מן הסתם שאם החיבורים יהיו רופפים זה לא יעבוד

אבל זה ככה לכל מכשיר

זה כמו שתגיד שמסובך להתקין טלוויזיה בגלל שלא תהיה לך תמונה אם הכבל לא מחובר עד הסוף..

בהנחה שאתה מכיר קצת את הרכב להתקין את זה אמור להיות פשוט כמו אם לא יותר מרדיו-דיסק

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר,

דבר אחד כן שמעתי כבר כמה פעמים, על טיונרים כאלו שנדפקו במהלך ההתקנה,

יתכן שמדובר ברכיבים שהגיעו דפוקים OUT OF THE BOX אבל זה המצב.

וזה סיכון לא קטן במקרה הזה.

אם המוצר היה עולה 400\450 שקל מיילא אבל שאתה מדבר על אלפיה

לא בא בטוב :)

פורסם

תפנה למריק מחנות מי סאונד באשדוד

יש לו נסיון עם הטיונרים הללו ויש לו כמה למכירה

היה לו אחד ברכב והוא מכיר אותם לעומק.

הוא חבר בפורום רק שאני לא בטוח מה הכינוי שלו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אז מה אתם אומרים לפני שאני מזמין, הממיר ב69 דולר יהיה בעל קליטה מסריחה?

חשוב להדגיש שאני לא מחפש איכות תמונה HD וקליטה טובה ואבסולוטית, אני מחפש לראות איכות תמונה סבבה עם קליטה

ביינונית ומעלה...

דרך אגב אני אתקין את זה לבד, אני לא מבין למה אנשים מתרגשים מההתקנות הכי פשוטות.

אם הוצאתי לבד את הרדיודיסק המובנה במאזדה 3 שלי והתקנתי אותו מתחת למושב שליד הנהג בכדי להשאיר את בקרת האקלים

עובדת והכול עבודה של הארכת צמות חוטים,הלחמות,בידודים וכו',בשביל שיהיה מותקן JVC 7 אינץ', אז את ההתקנה הזו אני עושה בעיינים עצומות (דרך אגב יש לי תעודת חשמלאי רכב).

• תוכן חדש...