Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי פג'ו 205 שנת 99', קילומטראג' עומד על 123 אלף קילומטר.

החלפתי בשישי האחרון את הגומייה של האטם שסטומים לאחר שהישנה הייתה סדוקה ומתפוררת והייתה הזעת שמן חזקה.

כשפתחתי את האטם והורדתי אותו מהרכב נידהמתי למצב הפסנתר שסתומים, מלוכלך ברמות קשות, כרגע סגרתי כי לא רציתי לגעת סתם,

אני מצרף תמונה שצילמתי את הפלאפון, ותמונה אחת שהורדתי מהפורום של 106 ראלי שצילמו את ההחלפת גומיית אטם שלה.

איך אפשר לנקות את הנ"ל? באיזו דרך? פלאשינג? תוסף?

IMG_0100.JPG

131120091041.jpg

פורסם

שלום רב !

צינורית האסבסט המבבומנת באדום בתמונה, היא צינורית המשמשת להעביר אוויר חם מסעפת הפליטה, לעבר מערכת הדלק, ברכבי קרבורטור והזרקה גם יחד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

על פי התמונה נראה כי הרכב נוסע בעיקר נסיעות קצרות לרב בעיר.

הדבר מעיד על חוסר בנסיעות ארוכות שבהם השמן החם ומנקה את הפיח המצטבר במנוע.

ירון מאיר

פורסם

לצביקה: אם אין לי את הצינור הזה. על מה זה משפיע?

הרכב שלי הזרקה מן הסתם (99')

maier: אצל האישה שקניתי ממנה הרכב נסע כמעט תמיד בעיר, אני האמת נוסע המון מחוץ לעיר, איך אפשר לנקות את זה? זה משפיע בכלל שזה כול כך מלוכלך?

פורסם

שלום רב !

במדינה כמו שלנו ההשפעה היא שולית, ובוודאי ברור לך שהצינור מיועד לחודש החורף בלבד, וטמפורטורות, המתקרבות לאפס ומטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבריקו שלום,

באמת מלוכלך מאוד...

פתרון חלקי:

אתה יכול לפני ניקוז השמן בטיפול 10,000 לנקות את המשקעי שמן והפיח עם ספריי ניקוי קרבורטורים,

הליכלוך יתנקז לאגן השמן.

פתרון יסודי:

לפרק ולנקות את הראש מנוע ועל הדרך להחליף מחזירי שמן לשסתומים, משאבת מים ורצועת טיימינג, ככה תהיה רגוע לעוד הרבה שנים.

אלעד.

פורסם

לדעתי תעזוב את זה , תשתמש בשמן טוב פילטר מקורי. הלכלוך שאתה רואה לא משפיעה על הרכב עם אין לך בעיות לחץ שמן או רעשים זה אומר שמערכת השימון מתפקדת. תתחיל נקות וחתיכות יפלו למונוע יגרמו סתימות ועוד בעיות.

כמו שאומרים כל עוד זה לא מקולקל , אל תנסה לתקן את זה.

גם אצלי ברכב מעל 200K זה נראה כך , אז מה זה לא משפיעה על כלום.

• תוכן חדש...