Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אני מנסה להוציא מהכרטיס 8 יציאות אנלוגיות ( יותר נכון 7 )

הבנתי שיש פה אנשים שהצליחו , בחיפוש מישהו ( אם אני לא טועה גורל ) העלה שאפשר להפוך את הmic-in ליציאת סטיראו נוספת

מה שהתגלה אחרי הרבה עצבים כלא נכון :)

אחרי כמה שעות של מחקר הגעתי לpinout הזה :

Audigy2Rings.gif

מסתבר ש2 מהיציאות line-out מכילות בעצם 4 פינים ולא 3 לטובת עוד 2 חיבורי מונו

הכבל הוא כבל בסגנון שמקבלים עם דיוידי נייד / מצלמת וידאו וכו'

317.jpg

הבעייה היא שבהרבה כבלים בסגנון הpinout לא תואם למה שצריך לכרטיס ( הground לא ממוקם נכון )

יש לי 2 כאלה

אז לפני שאני הולך להכין בדקדה וכו' כבל כזה ב70-80 שקל ולהתפלל שיעבוד

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שהתנסה בכבל כזה / עובד לו משהו אחר - אם אפשר רק לנסות לוודא שזה עובד ככה

אולי הצעות איפה יש כבל שיתאים לpinout הזה?

בנוסף רציתי לדעת אם מישהו ממכם שקל להחליף את הopampים והקבלים בכרטיס?

נראה שלכרטיס הזה יש פוטנציאל טוב ונראה לי מעניין לראות מה אפשר להוציא ממנו

יש פה קצת מידע :

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=187225

http://www.head-fi.org/forums/f46/hotrodding-x-fi-laymans-guide-no-56k-226975/

אפשר לחפש גם בגוגל : audigy 2 opamp וכו'

נראה לי שאני אזמין כרטיס נוסף אחרי שהמחשב יהיה מוכן כמו שצריך ואתעלל בו קצת לראות מה אפשר לעשות איתו :)

תודה רבה לעוזרים ,

אופיר :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההחלפה של הקבלים והמגברים בכרטיס נראית מעניינת מאד.

ניסיתי למצוא את המגברים האלו בארץ אבל לא מצאתי... ולהזמין מחו"ל מעלה את המחיר בצורה רצינית לא יודע אם זה שווה את ההוצאה.

והחיבור של 4 פינים, מאיפה קיבלת מידע עליו כי אצלי בכרטיס לא זכור לי שמוזכר משהו כזה. (audigy2)

פורסם

גורל, למה כתבת 3 כמילה ולא ספרה?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי המגברים האופרטיביים העלות ממש אפסית

פחות מ2 דולר לאחד

http://www.national.com/pf/LM/LM4562.html

וגם ניתן לקבל אותם חינם אם יש לך איזה מייל של חברת אלקטרוניקה או משהו ( samples )

הקבל ( black gate ) עולה כ-8 דולר שזה גם בכלל לא רציני

אל תשכח שמשלוח של השטויות האלה הוא אפסי..

מה זה מוסיף? איכות , snr יותר טוב , הורדת dc ( בקדמיים הוא עומד על 30mv אם אני לא טועה )

צליל יותר פתוח וחם , באס יותר טוב

בקיצור כרטיס יותר איכותי ( אם אני לא טועה המגברים האלה מיושמים גם בAuzentech X-Meridian 7.1 וכו' )

כמובן זה לטענת אנשים שעשו את זה

לגבי החיבור 4 פינים התמונה מהאתר של קריאטיב..

http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=3026

אני משתמש בsb0350

איזה בורד יש לך? והאם אתה מצליח לקבל 8 ערוצים אנלוגיים בצורה אחרת?

איפה אפשר לראות את זה?

http://www.driverheaven.net/general-discussion/174644-7-1-anyone-audigy-2-zs-sb0350.html

http://www.driverheaven.net/general-discussion/174815-need-7-analog-outputs-a2zs-possible.html

ואפשר להמשיך עם חיפוש בdriverheaven ובgoogle..

השאלה אם מישהו באמת הצליח להוציא 8 ערוצים או כולם מדברים תיאורטית?

גם בcar-pc לא ראיתי שום תרד על משהו כזה מבוצע עדיין..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אצלי ברכב עבדתי עם היציאה של האחוריים קדמיים וסנטר סאב

ניר פוז עובד ברכב עם היציאה של אוזניות, ועוד 2

מה שאומר שאוזניות פעיל, אז לא מוצא שתהיה בעיה

בכל מקרה בימים הקרובים אולי אפילו היום אני אנסה את זה

פורסם

ה3 התחתונים ( line-out 1,2,3 ) עובדים מצויין..

דיברתי על עוד 2 שאמורים להיות איפשהו

תעדכן אם הצלחת איכשהו :)

פורסם

למרות שאני ממש רוצה להאמין שבלי הלחמות ושינוי קונקטורים אפשר לעבוד ב4way אקטיבי-

אני חושב שזה לא אפשרי.

להלן פוסט בmp3car.com אשר שואלים שם את אותה שאלה והתשובה היא לשנות את החיבורים.

ולגבי ניר poz, עיינתי בחתימה שלו ואין לו 3way מקדימה אז למה הוא משתמש גם בכניסה של המיקרופון אם יש 3 יציאות מיועדות לרמקולים? :mm_eek:

ושאלה אחרונה, אם באמת אין פתרון שלא מצריך הלחמות ושינוי רכיבים בכרטיס זה על מנת לקבל 4way אקטיבי,

יש אלטרנטיבות במחירים שפויים שתומכים ב kx-project?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אבל בדיוק בתרד שהבאת הוכיחו שזה כן אפשרי עם מה שאמרתי

ההוא הלחים רק כדי שזה יהיה נוח :)

כרטיסים שתומכים בkx הם כרטיסי קריאטיב וכולם מבוססים על אותו סגנון וצ'יפסטים

אבל אפשר ללכת על כרטיס יותר איכותי סגנון מרידיאן וחבריו ולהשתמש בvst shell כמו console..

גם יש להם אפשרות החלפה לopamp

יש יבואן בארץ לכרטיסים שלהם ( fox-pc ) , באתר שלהם הוא לא מופיע אבל אפשר לשאול כמה יעלה להביא כרטיס כזה

מאמין שלא יעלה על 600 שקל..

פורסם

אז מרגע קבלת הכרטיס, מה צריך לעשות בשביל לגרום לו לעבוד ב4wya אקטיבי?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

להתקין דרייברים של kx

ולמצוא כבל תואם לערוץ השביעי :)

אם בזמן הקרוב אף אחד לא יציג תוצאות אני אנסה לעשות משהו עם הכבל שיש לי ( להחליף את הפינים ) , אמנם זה לא יהיה איכותי אבל לפחות נדע אם זה עובד או לא..

מצד שני אפשר לקפוץ להמון חנויות אלקטרוניקה ולבדוק את הכבלים שלהם עם רב-מודד :)

פורסם

אבל מה הקטע של המפצל הזה? הוא מחובר ליציאת line out אחת ומתפצל ל3 יציאות?

כי אם כן אתה מאבד פה שליטה על אלמנט, זה יוצא בדיוק פיצול rca.

או שמא אני טועה?

• תוכן חדש...