Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טועה

הפורט הוא פורט מיוחד - כמו שיש במצלמות וידאו / נגנים / דיוידי נייד וכו' - שמאל , ימין , וידאו

במקום 3 פינים בסטיראו רגיל ( שמאל , ימין , אדמה ) , יש לו 4 פינים ( שמאל , ימין , מרכז , אדמה )

השליטה היא שליטה נפרדת זה לא פיצול יציאה , פשוט בנוסף לשמאל וימין יש לך עוד חיבור

פה זה מתואר בבירור:

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=14309

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב כנראה אני ממש מבולבל כי לא הצלחתי להבין מה קורה שם ואיך מיציאה אחת אפשר לשלוט גם על סאב וגם על טוויטרים לדוגמא.

אבל בסדר אני לא אשגע אותך, אני אחכה שתסיים ואז אחרי שזה יהיה מוכן אני אבין.

תודה בכל מקרה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

באמת שלא בעייה להבין

פלאג 3.5mm סטיראו רגיל מכיל 3 פינים ( 2 פסים על הראש ) - שמאל , ימין , ואדמה

פלאג 3.5mm כמו שאנחנו צריכים מכיל 4 פינים ( 3 פסים על הראש ) - שמאל , ימין , סאב/סנטר , ואדמה

בכרטיס יש

חיבור אחד שהוא כמו הראשון = סטיראו ( שמאל/ימין ) - לדוגמא טוויטרים

ו2 חיבורים שהם כמו השני = כל אחד מהם הוא סטיראו ( שמאל/ימין ) + חיבור נוסף ( מונו ) - לדוגמא מידים + סאב או וופרים + סנטר

ככה אתה משיג 2 ערוצים בחיבור אחד

ועוד 3 ערוצים בכל אחד מ2 החיבורים האחרים = 8 ערוצים

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הבנתי בערך אבל עדיין אני צריך לראות את התוצר הסופי בשביל להבין לחלוטין.

תודה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

ולגבי ניר poz, עיינתי בחתימה שלו ואין לו 3way מקדימה אז למה הוא משתמש גם בכניסה של המיקרופון אם יש 3 יציאות מיועדות לרמקולים? :mm_eek:

כרגע אין לי 3WAY מקדימה זה בתכנון, יש לי כרגע 2WAY + סאב

אני לא משתמש בכניסה של המיקרופון

אני משתמש ביציאה של ה HEADPHONES (אוזניות)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מה זה היציאה של האוזניות?

יש line out 1,2,3 , אתה מתכוון להם?

29-102-178-05.jpg

פורסם

עידכון :

פירקתי אחד מהכבלים שהיו לי והלחמתי מחדש לפינים לפי קריאטיב וזה עובד :)

יש בעייה קטנה שעדיין לא הצלחתי לשלוט עליו מהk2lt אבל דרך הepilog זה מזוהה כi2s side left/right

יאללה עכשיו רק לגלות איך שולטים על זה עם הפלאגינים של profx ואז לדקדה שיכינו לי כבל נורמלי :)

פורסם

ולחבר ליציאת המונו מהכבל כבל שמתפצל מנקבה אחת לשני זכרים?

או שאפשר לחבר למונובולוק רק זכר אחד מתוך שתי הכניסות מאחר וזה לסאב?

פורסם

פרסמתי הודעה בdriverheaven ושלחתי למתכנת של profx הודעה פרטית שם , נראה מה יהיה

בכל מקרה בינתיים אין בעייה להשתמש בepilog פשוט אני אישית רגיל כבר לעבוד עם הkxlt..

black_haze

צריך לבדוק את זה אבל נראה לי שאם זה סיגנל מונו לא אמורה להיות בעייה לחבר רק rca אחד , מקס' כמו שאמרת מפצל ב2-3 שקל לא קריטי..

פורסם
מה זה היציאה של האוזניות?

יש line out 1,2,3 , אתה מתכוון להם?

אחת מהן, אצלי ב KX האוזניות הובילו לאחד מהם, עניין של הגדרות לא היה לי כוח להכנס לזה ממש

אני מניח שאצלכם זה שונה.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

black_haze - לא צריך מפצל, אפשר לחבר רק RCA אחד, זה יעבוד בסדר גמור

גם ככה המונובלוקים עושים MONO-MIX לרוב מ2 הRCAים שמכניסים להם

פורסם

או קיי תודה.

עכשיו רק לחכות שאופיר יצליח לעבוד כמו שצריך עם הכבל הזה והכל בסדר.

ד"א, יש מדריך לkx-driver?

פורסם

הכל עובד כמו שצריך עם הפלאגין הבסיסי ( epilog )

יש איזה פלאגין אחר שלוקח פחות משאבים יותר כדאי להשתמש בו שאין לו את האפשרות הזאת אבל המתכנת שלו אמר שהוא יטפל בזה כשיהיה לו זמן אז בקרוב גם זה יהיה אפשרי :)

לגבי מדריך לא צריך הכל ממש פשוט אם אתה לא משתמש באפקטים מיוחדים וכו' ( לנו אין צורך בזה )

יש לך כרטיס שתומך? אני ממליץ שתתקין ופשוט תתחיל להתעסק זה לא בעייה

גם אתה מוזמן לקפוץ אליי אני אערוך לך סיור בכמה דקות

יש לך פה קצת הסברים :

http://www.mp3car.com/wiki/index.php/Sound_Blaster_with_KXProject_Drivers_Audio_Processing

http://members.home.nl/nahutec/kxtutor/quickkx.htm

http://members.home.nl/nahutec/kxtutor/kxtutor.html

פורסם

עדיין הכרטיס לא אצלי אבל הכרטיס יהיה audigy 2 zs.

epilog זה פלאגין ל RR או של הkx? ומה תפקידו וגם של ה prolog?

עריכה: לאחר קריאה הבנתי מה קורה שם.

תודה רבה.

• תוכן חדש...