Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת?

שהבעיה היחידה שלה בזה היא השנתיים אחריות.

מעבר לזה, השירות במוסך וכו מצויין. (יעני יחידה נפרדת מצ'מפיון- האחות החורגת)

(מי כמוני יודע :evil: )

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

...C4 הוא רכב נחמד, אבל מכל תאונה הכי קטנה מקדימה מתפרק לה הטמבון והפנסים (מי שלא מאמין, יכול לבדוק) והרכב מרגיש צעצוה .

גולף בהשוואה ל C4 הוא "טנק" וזה נתון חשוב מאוד בארץ....ומי שחושב שיש תחליף בארץ לרכבים של VAG במחיר נמוך יותר, הוא כנראה אף פעם לא היה בעלים של אחד.

טיעון שלא מחזיק מים.

רכב "טנק" (מה הפרמטרים של "טנק" ברכב? כבד? עיצוב מרובע? מזקו"מ אולי?) לא בכרח בטיחותי יותר.

קבל הדגמה של "טנק" נכנס ב"צעצוע" (לא קשור לגולף, קשור לטיעון שלך):

אה, והייתה לי באירופה גולף דיזל. לדעתי? רכב נהדר. בהשוואה לאחרות מאותה קטגוריה? באופן אישי העדפתי את הצרפתיות.

פורסם

אין ספק יש קהל מעריצים ל VAG וכך כמעט לכל מכונית אחרת.

תחילתו של השרשור הייתה: עלו מחירו VAG הן של הגולף והן של השירוקו. אני הגבתי עליהם בתחילת השרשור

כאשר בכל העולם מחירים יורדים כולל VAG רק צ'מפיון מעלה מחירים.

כל יום יש מבצע חדש של יבואני רכב בארץ המורידים מחירים חלקם באופן גלוי חלקם בשולחן המו"מ.

האם יש הצדקה או חוכמה להעלות מחירי VAG במצב הנוכחי.

לטעמי ממש לא. זה הזמן להוריד מחיר או להישאר במחירים אטרקטיביים ולהגדיל את נתח השוק שלך. רווחי היבואן מתחלקים בין הרווח על המכירה עצמה שהוא מרכיב לא זניח אבל את הרווח עושה היבואן במוסך ובחלקי חילוף.

אם יעשה מישהו פעם חישוב של מחיר המכונית על פי חיבור סכום כל החלקים בנפרד יבין את הרווח העצום על חלקים.

דוגמה קצונית שלא קשורה ( מחירי מדפסות ומחירי הדיו ).

זה הזמן של צ'מפיון לפנות ליצרן לודרוש הורדת מחירים, ייענו בחיוב ב 100% ( פולקסווגן הודיעה כי היא מפטרת 16500 עובדי ייצור ) ולהעביר את ההנחה הזו ללקוחות, וכך לחזק את מעמדה בשוק ולהנות מזרם הכנסות /רווחים לשנים רבות בעתיד.

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טיעון שלא מחזיק מים.

רכב "טנק" (מה הפרמטרים של "טנק" ברכב? כבד? עיצוב מרובע? מזקו"מ אולי?) לא בכרח בטיחותי יותר.

קבל הדגמה של "טנק" נכנס ב"צעצוע" (לא קשור לגולף, קשור לטיעון שלך):

אה, והייתה לי באירופה גולף דיזל. לדעתי? רכב נהדר. בהשוואה לאחרות מאותה קטגוריה? באופן אישי העדפתי את הצרפתיות.

ואם כבר YOUTUBE, אז הנה תאונה של C4 במהירות של 30 קמ"ש. תאמין לי, לגולף לדוגמה לא היה קורא שום דבר בסדר גודל כזה.

http://www.youtube.com/watch?v=D4_k3i8xVzo

הכוונה שC4 מתפרקת מכל תאונה קטנה ואני עשיתי תאונה בזמנו אם איביזה שהיתה לי במהירות דומה לזו שבסרטון ולא היה כזה נזק.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

רכב מודרני נועד להגן על הנוסע , ומיועד להתפרק אבל להשאיר את תא הנוסעים שלם ולשמור על הנוסעים ברכב.

אם אתה מקבל את ההחלטות שלך על סמך סירטון ב YOU TUBE , אשריך וטוב לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
C4 הוא רכב נחמד, אבל מכל תאונה הכי קטנה מקדימה מתפרק לה הטמבון והפנסים (מי שלא מאמין, יכול לבדוק) והרכב מרגיש צעצוה .

שכן שלי שנוהג ב-C4 התנגש חזיתית ב-110 קמ"ש בקורה B של רכב שפנה שמאלה מולו.

אחרי כמה סלטות ועצירה על עמוד חשמל בצד השני של הכביש הוא יצא בלי שריטה.

לרכב באמת התפרק (גם) הטמבון והפנסים...

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

CX25GTI, אין לי דעות קדומות, אני מכיר את C4, מכיוון שנהגתי בה במשך חודשיים(רכב ליסינג).

לגבי טמבון ופנסים, אני יודע לא מהYOUTUBE, אני יודע את זה כי מישהו נכנס באותה C4 בחניה וזה היה נראה די דומה לאיך שזה נראה בסרטון.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר ש C4 הוא רכב לא בטיחותי, אני אומר מאני מעדיף רכב שלא מתפרק מכל דבר קטן.

הרי כמות תאנות הקטנות היא הרבה יותר גדולה מטוטאלוסים ואני לא רוצה להחליף חצי מהפרונט של הרכב בגלל שמישהו נכנס בי בחניה.

פורסם
כל אחד יש לו את שיקולים שלו. יש כאלה שאוהבים סיטרואן יש מי שאוהב רכבי VAG ויש כאלה שאוהבים פיאט. :shock:

C4 הוא רכב נחמד, אבל מכל תאונה הכי קטנה מקדימה מתפרק לה הטמבון והפנסים (מי שלא מאמין, יכול לבדוק) והרכב מרגיש צעצוה .

גולף בהשוואה ל C4 הוא "טנק" וזה נתון חשוב מאוד בארץ. כמו כן בC4 הפלסטיקים(כפתורים) לא אמינים במיוחד, התקנת מערכת מסובכת ברמות מטורפות, טיפול ברכב לא נוח עד שערורייתי.

ברכבים של VAG הכל בנוי חזק יותר מאשר ברוב הרכבים יפניים או צורפתיים ונראה שהמהנדסים הגרמניים חשבו על הכל עד פרט הכי קטן, בקיצור הכל בנוי אם מחשבה וגם מרגיש כך!

נכון , המחיר גבוהה מדי,אבל גם במחיר כזה גבוהה לא ניתן בארץ לקנות שום דבר שמרגיש אותו הדבר בכל המובנים.

ומי שחושב שיש תחליף בארץ לרכבים של VAG במחיר נמוך יותר, הוא כנראה אף פעם לא היה בעלים של אחד.

הכפתורים לא אמינים במיוחד??!!מתפרקים הפנסים??תגיד לי אתה בסדר?!!זה לא פורום לגו..

פורסם

יניב

110 קמ"ש ועוד בעמוד?

אני מתקשה להאמין.

להזכיר לך מה קרה לאותה רנו לגונה שרוסקה במהירות נמוכה משמעותית במכשול סלחן בהרבה?

בכל מקרה טוב שהוא יצא חי, זה הכי חשוב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא יודע לגבי הוויכוח שלכם, מה שאני כן יודע זה שהמוסכים של צ'מפיון הם מהניסיון שלי המוסכים הכי חאפרים בארץ, שגם אם הם רואים את הלאון שלי הם מתייחסית אלייה כמו איזה גולף 1.9 דיזל..

באים להרים את הרכב על הליפט פשוט דוחפים (בכוח) את הידיות של הליפט מתחת לחצאיות... מיותר לציין שאחד המכונאים שם קיבל כזאת שטיפה של צעקות שהוא הלך למנהל עבודה והתחנן לא לעבוד על הרכב שלי מפחד שאני ימצא לו מקום עבודה חדש, בפירוקייה ממול.

מאז הכמה מקרים שהיו מכוסים באחריות אני לא מעז להכנס למוסכים שלהם, וגם אם אני נכנס אני קושר את עצמי בשרשרת ברזל לרכב ועומד על הראש של המכונאי שלא יעשה לי נזקים.

אגב זה לא רק אני, לדוג' חבר שנכנס השבוע למוסך ג.ג ברעננה להחליף קויל הצתה שהלך(ומכוסה באחריות ל5 שנים), מצא את עצמו בסוף הטיפול בלי הפלסטיק שסוגר את הכיסוי חיבור למחשב דיאגנוסטיקה, ובלי 2 קליפסים במכסה מנוע.

זה כ"כ קשה להחזיר את הדברים למקום? רבאק.

אבי.

פורסם

gil. כמה שאני מבין אותך... אני לא מתקרב לצ'מפיון כבר כמה שנים, חוץ מלקנות חלקים שאין אותם במקום אחר..

בפעם האחרונה שהרכב היה אצלהם(החלפת מצמד), הוא נשאר שם ללילה בגלל שלא היה לי זמן לקחת אותו באותו היום, כאשר באתי בבוקר גיליתי שהם לא סגרו את החלונות ברכב ובלילה נכנסה לתוך האוטו חתולה ולכלך את כל הריפודים(שהם בצבע בז).

לאחר הרבא צעקות הם לקחו את האוטו לנקוי יסודי ביותר. לאחר מכן גיליתי שחסרים כל הפלסטיקים מתחת למכסה מנוע ומגן עגן שמן.

ולאחר כשבוע התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מאזור התיבת הילוכים. הלכתי למכונאי שאני מכיר ולאחר פירוק של התיבה, הוא אמר לי שהם לא הרכיבו טוב את הקל'ץ וגם משהו חסר שם ואם היתי ממשיך לנהוג כך, היה נגרם נזק בלתי הפיך .

אבל לא רק בצ'מפיון זה קורה, גם במוסכים אחרים לצערי. לכן אני משתדל לתקן לבד או הולך למוסך של מי שאני מכיר.

פורסם
110 קמ"ש ועוד בעמוד?

אני מתקשה להאמין.

להזכיר לך מה קרה לאותה רנו לגונה שרוסקה במהירות נמוכה משמעותית במכשול סלחן בהרבה?

בכל מקרה טוב שהוא יצא חי, זה הכי חשוב.

110 קמ"ש בפגיעה ברכב שחתך אותו.

בשלב הפגיעה בעמוד הוא בוודאי היה במהירות נמוכה יותר - למרות שגם לעמוד התפרקו הפנסים.

:lol:

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

צוחקים איתך אחשלו :)

מה אתה לוקח קשה.

אם הייתי לוקח קשה את כל מה שהטיחו בי בשרשור הזה על סגידה עיוורת לVW, המצב שלי היה רע :)

נ.ב. אף פעם לא אהבתי את ההומור של שחר חסון...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...