Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלברט, אני מתכוון לגרסאות היקרות של הגולף - שכחתי לציין.

ומר נסיך(ה), אם יש לך בעיה כל שהיא איתי - אתה מוזמן להגיד לי מה היא בה"פ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה באמת משווה I30 לגולף אז אני מוותר... אומנם אני משוחד אבל להשוות I30 לגולף זה קצת רק קצת מוגזם ומאוד מאוד מורגש , אבל כנראה שבשבילך אין הבדל אזי היונדאי מספיקה\מתאימה לך וזה על הכיפאק , חסכת.

למה לא להשוות ביניהן? הן מתחרות בדיוק על אותה הקטגוריה.

emotion of motion

פורסם

לא הבנת עדין ?

הגולף ממוקמת בקטגוריה משלה, אין שום רכב שניתן להעמיד מול הגולף, היא אחת ויחידה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא מבין במה שונה למשל האיביזה מהגולף או A3 חוץ מאיבזור, הרי מדובר באותם הרכיבים ואני מאמין שמדובר גם באותה רמת חומרים והרכבה.

צודק בנושא הA3 אבל רחוק בנושא האיביזה..

איביזה מבוססת על פולו כמו גם הפביה והרומסטר..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לדוג': ב-157K אפשרי לרכוש סופרב 1.8TSI, ברמת גימור Ambition (הבסיסית עלק) עם DSG7.

תמורה טובה פי אלף מהגולף.

השאלה מה אתה מחפש.

רכב קומפקטי או רכב מנהלים?

איך אפשר להשוות את הסופרב לגולף?!

פורסם

לי יש 20K ק"מ על i30 (שתיים), אני לא חושב שאפשר להשוות בין שתיהן מבחינת תא הנוסעים למשל.

אבל בהחלט אפשר להשוות את הגולף לפוקוס המפוארת (מנוע 2000 סמ"ק) ולפיז'ו 308 למשל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יניב, די להתחכם - אי אפשר להשוות מבחינת הדרישות, אבל מבחינת המחירים (גרסה מאובזרת של גולף וגרסה בסיסית של הסופרב) הן ברות השוואה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם אתה באמת משווה I30 לגולף אז אני מוותר... אומנם אני משוחד אבל להשוות I30 לגולף זה קצת רק קצת מוגזם ומאוד מאוד מורגש , אבל כנראה שבשבילך אין הבדל אזי היונדאי מספיקה\מתאימה לך וזה על הכיפאק , חסכת ...

כספר אתה צודק בדבריך , אכן הגולף של אבי משומשת והיציאה של ה"ילד" לא היתה במקום ואני לוקח אותה חזרה :arrow:

עדיין במחיר המשומשת ישנם הרבה מתחרות משומשות שלאחרים היו טובות בהרבה , אבל אני העדפתי שאבי ייסע על רכב איכותי בהרבה מהמתחרים (וזה מאוד מורגש!) ועל יותר בטיחותי (6 כריות וESP ל02..) ועם חיוך הרבה יותר גדול בבוקר כשהוא נכנס לרכב.. :idea:

איזה איכות יש בגןלף מודל 02? הפלסטיקים מבפנים מתקלפים, הגירים נדפקים על ימין ושמאל, מנועיv5 בעיות התחממות,תקלות אלקטרוניקה בשפע והכל בצורה מסיבית וסדרתית!על איזה שמירת ערך אתה מדבר המחירון של הגולפים צונחים צניחה חופשית ויש שפע של רכבים שבעליהם יכולים רק להתחנן כדי לקבל 10%-15% מתחת למחירון.

פורסם

תראו מה fifth gear חושבים על ה i30

QUALITY + RELIABILITY

A huge step forward from Hyundais of old - the cabin is of such a high quality finish that it could be a Volkswagen. It's all covered by a five year warranty, too.

האחריות אמנם לא רלוונטית לארץ, אבל נראה שמבחינת איכות תא נוסעים היא לא כזאת נחותה.

emotion of motion

פורסם
צודק בנושא הA3 אבל רחוק בנושא האיביזה..

איביזה מבוססת על פולו כמו גם הפביה והרומסטר..

אז אתה מסכים שהגולף היא יותר פוזה\סמל ססטוס מאשר תמורה לכסף?

אם ככה הפועל היוצא הוא שמי שקונה את הגולף לא מתעניין במה הוא מקבל מהרכב חוץ מהיופי ובטח ובטח שלא מעניין אותו הסחירות ושאר החמוצים העתידיים.

בשורה התחתונה הגולף היא תמורה רעה לכסף ביחס למתחרות וזה שיש לה הצלחה זה לא בגלל התמורה המכאנית או הטכנולוגית אלא בגלל העיצוב ולא מעבר. מי שמוכן לשלם על עיצוב הרבה כסף סבבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אתה באמת משווה I30 לגולף אז אני מוותר... אומנם אני משוחד אבל להשוות I30 לגולף זה קצת רק קצת מוגזם ומאוד מאוד מורגש , אבל כנראה שבשבילך אין הבדל אזי היונדאי מספיקה\מתאימה לך וזה על הכיפאק , חסכת ...

במקום לענות לעניין לגבי מתחרה של הגולף אתה נותן את התשובה הכי מתחמקת.

כספר אני מסכים איתך שתא הנוסעים של ה-I30 לא מרגיש "כבד" כמו תא הנוסעים בגולף, אבל שוב, לא ברמה שתצדיק את פערי המחיר.

ממש לא מוגזם להשוות את ה-I30 לגולף,הן באותה קטגוריות ובתמחור שלה ה-I30 גם בהחלט אחת המכוניות שנותנת את התמורה הטובה ביותר בקבוצתה.

לגבי איכות החומרים וההרכבה ב-I30 קטונתי,אבל הנה, קבל עוד ציטוט מ-FIFTH GEAR:

The i30 is also roomier than average for this class, particularly in the rear. Further plus points include an attractive interior whose controls are mostly easy to find and use, and handling, ride and roadholding that are just as good as most hatches in the class - VW GOlf and Ford Focus aside.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז אתה מסכים שהגולף היא יותר פוזה\סמל ססטוס מאשר תמורה לכסף?

.

ממש ממש לא!

סמל סטטוס במקרה הזה זה הA3. ויש לה ערך מוסף!

אתה צריך לנסוע על גולף 6 ואז לעלות על המתחרות בשביל להבין את הערך המוסף , יש הבדל והוא מוחשי מאוד!

יש כאלו שמוכנים לשלם בשביל זה ויש כאלו שלא מעבר לשאר היתרונות...

איפה אתה מקבל 7 כריות אויר וציון מקסימאלי בבטיחות (כולל פגיעת צוואר שלא נכנסה עדיין לניקוד).

איפה אתה מקבל DSG 7 היל' עם צריכת דלק של 1/15 .

איפה אתה מקבל מסך מגע +צנג'ר SD וכו'..

מחשב דרך

מיזוג מפוצל ופתחים מאחור.אלקטורני כמובן , איכויות כמו הMK6 יהיה לך מאוד אבל מאוד קשה למצוא היום (ולא אני בכלל לא מגזים).

משענות יד וכו' מיותר לעלות לדעתי וכך גם מראות מחוממות וח"ח והגה עור ובלה בלה בלה (די מגוחך לרשום זאת ואני גם לא בטוח שזה מגיע בסטנדרט אצל כולם היום..).

וכמובן סמל סטטוס שמשום מה נעלם פה כי זה VW ויש כאן נציג שאפשר להיכנס בו [אבל שוב , בהחלט שיש לו משקל משפיע וזה מוכח במספרים בכל העולם! ] . (השוואה של I30 - GIVE ME A BREAK , אני לא במשרד שלי וזה ממש רחוק מהמציאות..).

התגובה שלך זה כאילו מקבלים כאן איזה פיאט פנדה עם סמל של VW המחיר הוא 180K .

GET REAL - המחיר הוא 132K והוא בכלל לא תלוש מהמציאות והמספרים מדברים בעד עצמם - כנראה שלא סתם.

שוב רבותי - כל אחד עושה את השיקולים שלו , יש כאלו שחשוב להם בטיחות ויש כאלו שחשוב להם שליטה מההגה וחישוקים יפים .

יש כאלו שרוצים יפני ויש כאלו שרוצים אמריקאי (אל תשאלו אותי למה - פשוט ככה).

וכן ,יש כאלו שרוצים VW בשביל הפוזה ולא רוצים להיראות "ליסינג" כמו שיש כאלו שרוצים למכור בקלות בעתיד או לא יודע מה..

אני אישית חושב ששוה לשלם על רכב בשביל הערך המוסף שלו לפי שיקול אותו צרכן .

אני מכרתי פיג'ו ישנה עם 170K ק"מ פי 2 מהמחירון - אז? אותו בחור משוגע? דפוק? אולי, אבל הוא נהנה ועשה את ההחלטה שלו.. אני גם קנייתי סובארו מעל המחירון ואני יד 4 - כנראה שאני מוכן לשלם בשביל הערך המוסף גם בדלק ביום יום - ואני זוחל בפקקים בכלל :?.. (ממוצע דלק של 1/6.5). אז??

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

1.מסתבר שלשאלה אותה שאלתי במהלך נסיעת מבחן על ה I30 לענין תום תקציב הפיתוח ברגע שנכנסו המתכננים פנימה לאוטו, קבלתי כאן את התשובה. עושה רושם שאת חלקם של הקונים הפוטנציאלים זה פשוט לא מענין.

2. לקרוא לגולף רכב "פוזה" זה פשוט מגוחך.

3. גם בחו"ל משלמים על הגולף פרמיה יחסית למתחריו.

4. עם כל זה אין כלל ספק שעליית מחיר בתקופה כזו, היא פשוט אוילית ומרבית הסיכויים שתפגע במכירות המותג.

• תוכן חדש...