Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העובדה היא שעם המחירים שלהם, שיחסית גבוהים למתחרים, הם עדיין מוכרים ומוכרים לא רע בכלל. כנראה שיש אנשים שמוכנים לשלם.

emotion of motion

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר לא מתאים לכם!? אל תקנו חדש, אף אחד לא מכריח אותכם.

הרי המחירים בארץ לרכב חדש לא שפויים, זה חדש?

שכל 1 יעשה מה שבא לו, אני לא הייתי רוכש רכב מהחברה, לפחות לא בישראל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תגיד לי היבואן התחתן איתך? הוא חייב לך משהו? זו חברה ממשלתית? איזו חוצפה יש לך להתערב בשיקולי הרווח והתמחור של היבואן :?

אם היה מדובר במוצר צריכה אחר כמו ג'ינס דיזל למשל גם היית נכנס למשרדי החשב ומבלבל לו את המוח בנוגע לתמחור?

היבואן לא חייב לאף אחד דבר זה נכון.

בגלל זה הוא ועוד יבואנים אחרים עושים את כל המאמצים לסגור את אפיק היבוא האישי, שם עושים בצמפיון מוטורס שמות עם הטוארג אשר מיובא מארה"ב.

מי שרוצה לשלם מחיר מופקע עבור גולף שיהיה בריא, להשכיב אצל היבואן הזה מעל 130K על גולף..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא חייבים לקנות גולף. יש לה מספיק מתחרות בארץ. חוץ מזה, אפשר לחשוב ששאר היבואנים קדושים.

לי היה ניסיון שלילי מאוד בסוכנות המרכזית של VW, יותר אני לא מתקרב לשם. מאוד פשוט.

emotion of motion

פורסם
היבואן לא חייב לאף אחד דבר זה נכון.

בגלל זה הוא ועוד יבואנים אחרים עושים את כל המאמצים לסגור את אפיק היבוא האישי, שם עושים בצמפיון מוטורס שמות עם הטוארג אשר מיובא מארה"ב.

מי שרוצה לשלם מחיר מופקע עבור גולף שיהיה בריא, להשכיב אצל היבואן הזה מעל 130K על גולף..

לא טוב לך תצביע ברגליים.

פורסם

לאחר ניסיון "מעולה" עם צמפיון, כף רגלי לא דורכת מאז בחברה הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
עכשיו המכירות יעופו למעלה.

יש הסבר למה שאתה כותב???

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לכל מי שמדבר על מחירים, צ'מפיון הם היחידים שהורידו מחירים שהיורו היה נמוך והם לא כפופים לקבוצות רישוי של שאר היבואנים.

בעוד שאר הייבואנים דואגים רק לתחת של הליסינג...פולקסוואגן נשענת רק על השוק הפרטי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עכשיו המכירות יעופו למעלה.

נו ברור, הרי הישראלים הטמבלים ( לא אתה ועוד מתי מעט אנשים שלא נתנים למריחה ), מחפשים "יוקרה" וכמה שהאוטו המטופש הזה יהיה יקר יותר, ככה הם יטפסו בעיני עצמם והסביבה ( חוץ ממך והאלו שהזכרתי שמחייכים בצד בשקט ) במעלה הסולם החברתי.

פורסם

באמת מסקרן אותי מה אתה היית קונה ב130K ש"ח .

בוא ספר לנו.

נסה להתחשב בבטיחות , סחירות, צריכת דלק , איבזור,ביצועים, תדמית , איכות וכמובן איך לא - מחיר.

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

במחיר של גולף 1.6 DSG אפשר לרכוש סיטרואן C4, מנוע 1.6T עם 140 כ"ס מאובזרת עד הגג ! (ולהישאר עם עודף כסף).

וזאת רק דוגמא...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
במחיר של גולף 1.6 DSG אפשר לרכוש סיטרואן C4, מנוע 1.6T עם 140 כ"ס מאובזרת עד הגג ! (ולהישאר עם עודף כסף).

וזאת רק דוגמא...

עם גיר 4 היל' לעומת 7DSG.

עם 6 כריות לעומת 7.

עם סחירות שאני מזמין אותך לבדוק אותה בעצמך.

עם איכות שונה.

תדמית ליסינג..

מאובזרת עד הגג? אתה מתכוון שאין סאן רוף אני מבין... או שאתה מתכוון ללא הפיתחי מיזוג מאחור? או אולי תא מטען יותר קטן? או אולי לרדיו דיסק ללא צנג'ר וללא מסך מגע וללא SD CARD ??

מה שכן , מנוע יותר חזק - צודק. 0-100 ב10.7 לעומת 11.3 ...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ב-C4 אתה מקבל:

1.ג'אנטים מגנזיום 16".

2. פסי חיכוך, ידיות ומראות בצבע הרכב.

3. פנסי ערפל.

4. בקרת שיוט.

5. הגבלת מהירות אלקטרונית.

6. מחשב דרך מורחב.

7. ריפודי קטיפה איכותיים.

8. חיישני אורות וגשם!

9. שמשה קדמית מונעת חדירת קרינה וחום.

10.מראה מתכהה אוטומטית.

11. הגה עור.

12. מערכת MP3 עם שישה רמקולים (מה אני צריך צ'אנג'ר כשיש לי בכל דיסק מעל 150 שירים מחולקים לתיקיות).

13. חיישני רוורס מקוריים מהיצרן + צג !

14. משענת יד קדמית מקורית.

15. 6 כריות אוויר, ABS, ESP, ASR, BAS, EBD + כרית אויר של נהג גדולה ומלבנית לבטיחות מירבית.

16. בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת.

ועוד מלא דברים שבטח לא עולים לי עכשיו...

ואני לא מדבר בכלל על הכוח (140 כוחות סוס), היא תרגיש חזקה ומהירה מהגולף פי כמה בכל מצב, אין מה להשוות.

24.4 קג"מ כבר ב-1,400 סל"ד אם אני לא טועה. לאקורד 155 כ"ס יש 20 קג"מ בסה"כ לפי מה שאני זוכר.

אפילו אני, פריק של VW, הייתי הולך על ה-C4 טורבו.

גם במגזין אוטו העדיפו את ה-C4, וזה עוד על פני הדגם עם 1.4 TSI שעולה כמו החיים שלי.

:king:

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

Vw GTI, אל תשכח, נותני שירות ברמה גבוהה יותר, ו3 שנות אחריות!

בכל אופן, Vw GTI אותי שכנעת 8)

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...