Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, ובמקום שבו קראת את המידע שהבאת לא כתוב שהרכב רחב יותר?

להערכתי גם שונה מעט נפח תא המטען, ואולי מיקום הכסאות. אבל אולי גם זה רק מתחושה... :-P

חבל שאתה מזלזל בתחושות, הן הרבה יותר חשובות ממה שאתה מתאר לעצמך ;-)

אני לא זלזלתי בכלום.

התחושות, הם לרוב מושפעות מדברים שונים.

אותו רכב עם סלון בהיר,יתן תחושת נפח יותר גדולה.

שאלתי,מאפו אתה יודע שהיא יותר גדולה? כי אני יודע שהיא לא.

Omnia mea mecum porto

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
casper,

ממך לא ציפיתי לתגובה כזו. הוזלה כדי להיכנס לקבוצת רישוי? הרי לליסינג הרכב נמכר בעשרות אחוזים פחות, והיבואן לא ממש מפסיד מזה. אם כבר, הוא קובע את המחיר במקסימום המותר לפי קבוצות הרישוי, ודופק את הפרטיים כמה שאפשר. הפרטיים רוצים רכב יותר מאובזר? ישלמו עוד תוספת...

אני מודה שלא הבנתי מה אתה הבנת מההודעה שלי ועל כן למה לא ציפית.

תסביר למה התכוונת ולמה אתה חושב שאני התכוונתי ונוכל להמשיך.

יש לי הרגשה שמישהו לא הבין את השני נכונה :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Godflash, כמו שכתבתי, הרכב רחב יותר. תוכל לבדוק נתונים בכל אתר שתבחר או אצל היבואן, כמובן. גם תא המטען קצת גדול יותר. ה"זלזול" היה עם קריצה לנושא התחושות...

Casper, כתבת שהיבואנים "מתאמצים" להוזיל רכבים ולהכניסם לתוך קבוצות הרישוי, ודעתי היא הפוכה - הם מתחמרים הכי גבוה שניתן באותה קבוצת רישוי, וללא קבוצות הרישוי היה יותר מגוון מחירים בארץ הקודש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
, Casper, כתבת שהיבואנים "מתאמצים" להוזיל רכבים ולהכניסם לתוך קבוצות הרישוי, ודעתי היא הפוכה - הם מתחמרים הכי גבוה שניתן באותה קבוצת רישוי, וללא קבוצות הרישוי היה יותר מגוון מחירים בארץ הקודש.

אני מסכים איתך והתופעה מוכרת, אבל לא לזה התייחסתי בהודעה ש"איכזבתי" אותך.

התייחסתי לעניין של "כפיפות" יבואני הרכב לקבוצות הרישוי. אין פה שום כפיפות, כל יבואן מחליט אם לשחק במגרש של קבוצות הרישוי (נפוץ בעיקר בקבוצה 2 ו- 4) והאם להתאים את מחיריו אליהן או לא. אותו אחד שטען זאת נתן את הוזלת הפאסאט מ- 195K ל- 170K כדוגמא...ואין לי מושג איך זה קשור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...