Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מוסכים שאני יכול להפקיד את הרכב שלי בהם בעיניים עצומות, בעבר היה אחד מהם מוסך מורשה מרום צמרת של פיז'ו סיטרואן בבני ברק, עד שהוחלפה שם ההנהלה, באותה עת יצא כך שגם מכרתי את הצרפתייה...

ושני מוסכים נוספים זה ג'ידאב (מוסך של איציק וגבי מוואג) שהם עובדים עם כפפות משי על המכוניות, ובחור נוסף זה בעל מוסך לאמריקאיות ברעננה שגם אצלו אני יכול להשאיר את המפתחות בשקט ובשלווה.

בכל אופן בכל מוסך אחר אני נשאר עם 7 עיניים על המכונאים, ובפעם האחרונה שיצא לי להגיע לג.ג ברעננה הם ניסו להכניס את הרכב שלי לרחבה מאחורה של המוסך בלעדיי.

אחרי דין דברים קצר עם בעל המוסך הובהר לו שהמפתחות נשארים אצלי בידיים, אני היחיד שמזיז את הרכב, ואני עומד ליד האוטו במשך כל ה"טיפול", (כולה החלפת קויל הצתה ארור - באחריות כמובן).

אבי.

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאני לא מבין משיטת הניקוד המופרכת החדשה הזו, זה כיצד רכב שקיבל 97% בבטיחות זוכה לאותו מספר כוכבים כמו רכב שקיבל 81%. פשוט טמטום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה שהגולף היא הרכב הטוב בקבוצה, אין לי ספק. הMK5 הייתה טובה מאוד, הMK6 מתקנת את כל מה שהיה פחות ממזהיר בMK5, ומוסיפה עוד המון אבזור. האם ישלמו? כנראה שכן; בכל מקרה, קניית רכב היא דבר אמוציונלי. יש אנשים, שכירים, שקונים את הרכב במזומן מכסף שהם חסכו בדיוק למטרה הזו. הם לא יקנו VW.

אחרים שיקנו הם כאלה עם הרבה כסף שקונים את הVW בתור רכב שני, לאישה, לבת וכו, או שכירים מבוגרים בעלי יכולת (בתעשיות הבטחוניות הגולף פופולרית למדי), או אנשים רגילים שפשוט לוקחים מימון. ובשביל אף אחד מאלו ה7K אינם דיל ברייקר, אם כי הם בהחלט מרגיזים. ויותר מזה - המיתון לא מאיים על הפרנסה של רוב אלו. אלו שמאויימים, אנשי ההיי-טק או פועלים קשי יום, במילא נוסעים בליסינג או מחזיקים גרוטאות.

לפחות הפעם יש תמורה ממשית, ולא מדובר בשם בלבד. בMK4 זה היה גבולי מאוד (לפחות לאחר עדכון המתחרות), בMK5 טוב יותר, ובMK6 נפתר.

צ'מפיון, שלא יהיה לכם ספק, משתינים על כולנו - עם התמחור, עם האחריות, עם ההצעות לטרייד-אין מתחת מחירון של מכוניות שהם עצמם מוכרים.

אבל אנשים קונים כי המוצר פשוט טוב, או גורם להרגשה טובה. תעזבו לרגע את עיתוני הרכב של הפרובינציה, בעולם יש קונצנזוס שהגולף היא הטובה בקבוצה. "אוטו" יכולים להשתפך עד מחר על יכולות הניהוג של הC4 (אני באמת ניסיתי למצוא אותן ונכשלתי - מדובר במשהו עוד יותר גמלוני מה307), אבל עם גיר 4 הילוכים, תדמית של סיטרואן ומכירות לליסינג היא לא באמת אלטרנטיבה. כמה C4 מגרסאות לא-ליסינג אתם בכלל רואים על הכביש?

כך שלמרות כל הצער, כנראה שגם הרכב הבא שלי יהיה מצ'מפיון. אין ממש אלטרנטיבות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון, כשהדעה מגובשת מראש באמת אין אלטרנטיבות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אבל אנשים קונים כי המוצר פשוט טוב, או גורם להרגשה טובה. תעזבו לרגע את עיתוני הרכב של הפרובינציה, בעולם יש קונצנזוס שהגולף היא הטובה בקבוצה. "אוטו" יכולים להשתפך עד מחר על יכולות הניהוג של הC4 (אני באמת ניסיתי למצוא אותן ונכשלתי - מדובר במשהו עוד יותר גמלוני מה307), אבל עם גיר 4 הילוכים, תדמית של סיטרואן ומכירות לליסינג היא לא באמת אלטרנטיבה. כמה C4 מגרסאות לא-ליסינג אתם בכלל רואים על הכביש?

כך שלמרות כל הצער, כנראה שגם הרכב הבא שלי יהיה מצ'מפיון. אין ממש אלטרנטיבות.

רועי, אני מאמין שרוב מי שמשתתף בשרשור הזה יכול להזדהות ולהסכים עם חלק מהדברים שכתבת.

אני גם מאמין שה-MK6 היא הטובה בקבוצתה.

אז מה?

הדיון פה עוסק בתמורה לכסף (גם תדמית נכנסת פה), ופה גם אתה כנראה מסכים שהגולף היא לא משהו לספר עליו.

באירופה מחירי הגולף קרובים יותר לקונצנזוס של המשפחתיות ואז כדאיות העסקה משתנה.

הגולף מעולה, בסדר גמור...אבל המחיר...אוי המחיר.

והשירות לפי מה שמספרים פה...אוי השירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כספר אתה שוב מפספס את הנקודה שהגולף גם בארץ מתומחרת כמו שאר המשפחתיות בקבוצה שלה..

308\אסטרה\סיויק.

יש פער של בין 15000 ל35000ש"ח לרעת הגולף איך הגעת לזה שהתמחור זהה?! האסטרה המתחרה הגרמנית מבית בדגם המפואר עולה139000 ש"ח לעומת 175000ש"ח לגולף אפילו הדגם החלש של הגולף עולה 160000ש"ח.

פורסם
יש פער של בין 15000 ל30000ש"ח לרעת הגולף איך הגעת לזה שהתמחור זהה?!

סיויק עולה 136000 ש"ח לדגם הבסיס (4 כוכבי ריסוק , 4 כריות אויר..)

308 עולה 125,000 ש"ח

אסטרה עולה 131,250 ש,ח...

גולף DSG עולה 132000 ש"ח (ידני 122,000)

ולא נכנסתי לסחירות העתידית ...

הדגם המאובזר ביותר הוא LEVEL אחר לחלוטין .. נסה לנהוג על אחד כזה ולהשוות למה שהשוות ואני די מאמין שתבין את ההבדל המאוד בולט וכמובן שהמחיר בהתאם!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לאילה שעוד עוקבים:

נסיעה ב- 120 היתה פשוט ביזיון למותג BMW. נכון, הרכב יושב מעולה על הכביש ונראה מעולה מבחוץ. אבל צפוף, אבזור מעליב, גיר שהחלפת ההילוכים בו רחוקה מה- DSG כרחוק מזרח ממערב, תאוצה לוקה בחסר (אלא בסל"ד בינוני ומעלה), כסא לא נוח (קשה לי למצוא תנוחה נוחה וגם קשה מאוד לכוון אותו לגובה), ובכלל תחושה קצת של מתגי תפעול כמו ברנו מגאן (וזו לא מחמאה). בכלל אי אפשר להזמין מפואר יותר מבחינה זו.

ה- 320 היא כבר סיפור אחר. אני לא מת על ה- IDRIVE, אבל המסך נוח יותר מאשר של AUDI, למשל (וכשמכבים את הרכב הוא מציג את הסמל - כ"כ חמוד :-) ). לרכב כמובן אין טורבו, וזה מורגש. גם כאן צריך לטפס קצת בסל"ד. אבל הרכב בהחלט נאה גם מבפנים וגם מבחוץ.

פורסם

לא יודע למה, אבל בכל פעם שאתה כותב את זה אני נזכר במנחם בן מ"האח הגדול".

חופר בלתי נלאה...

הבנו שאתה חושב שהסחירות של הגולף תהיה טובה יותר בעוד 3 שנים.

(הנה, הדגשתי והגדלתי כדי שנוכל להמשיך הלאה...)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

308 עולה 125,000 ש"ח

הדגם המאובזר ביותר הוא LEVEL אחר לחלוטין .. נסה לנהוג על אחד כזה ולהשוות למה שהשוות ואני די מאמין שתבין את ההבדל המאוד בולט וכמובן שהמחיר בהתאם!

אתה מדבר על הגולף 1.6 100 כ"ס!??מנוע מיושן חלש רועש ובכלל לא בר השוואה למתחרות מודרניות.מה קרה לדגמי הtsi אתה תמיד מזכיר רק אותם עד שזה מגיע למחיר!!ואין שום הצדקה למחירים של הגולף ובמיוחד של ה160 tsi אתה מדבר על 180000ש"ח ועל קטגוריה של רכבים הרבה יותר טובים מהגולף ב180000ש"ח אפשר לקנות סובארו b4 3000 סמ"ק בת שנה וחצי!!.אז על איזה level מדובר?

פורסם

308 עולה 125,000 ש"ח

מעט מיותר. ביקר פה נסיך אחד שטען לסוג של נאמנות עוורת למותג של חלק מהחברים כאן. נראה לי שבאותה מידה ואולי אף מעט יותר, ראוי לבדיקה שורש הטינה העזה אותה מגלים חברים אחרים כאן לאותו מותג. טינה שכזו אינה, מטבעה, מאפשרת לעובדות לבלבל אותה.

בלי קשר, מעט אוילי, לטעמי לפחות, להעלות מחירים בתקופה של ביקוש יורד והיצע קשיח.

פורסם

אני מרגיש קצת לא נוח, כי אני כאילו מגן על מותג (יותר נכון על רכב), וזה ממש לא מה שאני רוצה לעשות. אבל נדמה לי שיש פה כמה חבר'ה שפשוט יש להם "אנטי" נגד הרכב/מותג/יבואן, ומעוותים נתונים או עושים שימוש בנתונים לא רלוונטיים, רק כדי להוכיח שהם צודקים (והם פשוט לא משחקים באותו מגרש).

מה זה משנה בכלל מה מחירה של B4 3.0 משומשת? נראה לך שמי שמחפש רכב בגודל של גולף יקנה B4 משומשת? (ורובן עוד מליסינג, אבל נעזוב את הנושא) נראה לך שמי צריכת דלק חשובה לו, כחלק מהשיקולים לא כשיקול בלעדי כמובן, יקנה מנוע 3.0? על מה אתה מדבר בכלל?

לגבי נושא הסחירות: הוא ממש לא רלבנטי, והעובדה שעומר עושה בה שימוש כאן בפורום היא אולי טעות מצידו, גם אם היא נכונה, משום שהרכב מוצלח יותר בלי קשר לסחירות העתידית שלו (ועובדה היא שיש רשימת המתנה לרכבי TSI בטרייד אין). לא נראה לי שיש רשימה כזו לגבי B3, C4, B4 או כל צירוף אותיות דומה אחר.

ויודגש: אני חושב שהרכב יקר מידי. אבל היום ישבתי שוב ברכב, אחרי שנסעתי ב- 120 וב- 320, ומדובר ברמה מעל ל- 120 בכמעט כל המובנים (חוץ ממראה מבחוץ, אבל גם שם ה- 3 דלתות של הגולף לוקחת). עד היום, בכל הויכוח הארוך הזה, אף אחד כאן לא הציע רכב אחר, בעל 5ד', אוטומט, במחיר של עד 170K (או 175), שמספר את האבזור, הבטיחות, הנוחות, והזריזות של הגולף 160. 'צטערת. יודעים מה? תציעו חלופה שעונה על הזריזות, הנוחות והבטיחות בלבד. אבל אין...

הרכב יקר. הרכב זריז (מאוד). הרכב נוח. הרכב בטיחותי. הרכב מאובזר מכף רגל עד ראש (למעט חיישן אורות שמעצבן אותי שהורידו). הרכב שווה את זה? אולי. תלוי אם זה מה שאתם מחפשים.

• תוכן חדש...