Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
, ובמקום כמו שעשינו אנחנו שלפני 20 שנה באנו לארץ (היתי עוד ילד קטן) ומדשדשים בחרא כמו כולם פה,

אם אתה מרגיש שאתה מדשדש בחרא זאת זכותך המלאה ,אז יש לך כמה אופציות: להמשיך לדשדש כאן או לעזוב למקום בו לא מדשדשים בכל מקרה אין לך את הזכות להכליל את כולם ולהכניס אותם לחרא שלך.

אני יודע שזה לא קשור אבל השרשור הזה גם ככה משום מה הפך ליותר מדי אמוציונלי .

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשהייתי בסוכנות ביררתי והדרך היחידה להפטר מידיות הפלסטיק (וגם בתי המראות עשויות מפלסטיק שחור) צריך להוסיף 14k שכוללת חבילת איבזור לא רעה אבל לא הייתי אומר שכולם מוכנים לשלם כל כך הרבה וממש לא בסדר שאין דרך אחרת... הרכב מרגיש מאוד איכותי ומאוד יפה ובאמת הידיות והמראות מפסלטיק הורסות ממש את המראה החיצוני ונותנות לו הרגשה של רכב ליסינג לפחות לרואים מבחוץ

יש דרך אחרת.

500 ש"ח ופחח מסדר לך ת'עניין פיקס.

זה הדבר הראשון שהייתי עושה לגולף שלי אם הייתי קונה.

(אבל כאמור אני מזמין ג'טה או אוקטביה, אז מ'כפת לי :lol:).

BAR72 - אכן יש יתרונות לפעמים בידיות שחורות.

אבל אלו נראות כאלו זולות ומסכנות שממש בא לי להסתיר אותם.

פורסם

וברצינות, ברור כי מצד אחד יש את pizo ואחרים השונאים את הגולף, פולקסווגן ו/או צ'מפיון.

ואילו מצד שני יש את עומר, bar72 ואחרים שכן חובבים את הגולף.

.

לרוב אני נוטה להסכים איתך אבל אני חושב שכאן אתה דווקא טועה, הדיון פה הוא לא סביב מי אוהב או לא אוהב את הגולף (או פולקסוואגן לצורך העניין), הדיון הוא על התמחור של הגולף.

אני לא חושב שיש מישהו שיאמר שהגולף רכב לא טוב, אני אישית חושב שהגולף זה אחלה רכב,באמת רכב מצויין, אבל אני חושב שהתמחור שלו גבוה מדי באופן כללי, ובפרט בגלל שמדובר בצ'מפיון (קרי- חרא שירות).

dani,

אני זוכר שכאשר גרתי במינכן, באמצע שנות ה- 90, היו כמה גרמניות שחיבבת ;-) ותמיד התפלאתי שבמשכורת ממוצעת ומטה שם אפשר לרכוש רכב חדש די בקלות, ובישראל לא. אבל בישראל יש מיסים כבדים, והתנהלות ישראלית רגילה של "לדפוק" את הצרכן כמה שניתן. זה בולט בכל מקום, לא רק בתעשיית הרכב. ראה למשל תמחור כבלים/לווין;

תתפלא, דווקא תמחור הכבלים לא כזה נורא בארץ, בהונג קונג נטולת המיסים אני משלם יותר ממה שמשפחתי "מרובת החבילות ערוצים" משלמת בארץ.

מעבר לזה מסכים איתך, המדינה שוחקת עם המיסים ומוציאה את המיץ לאנשים.

.

לא דיברתי עליך כספר... :)

כשאני אומר שונא גולפים אני מתייחס לאנשים כמו CX, שאני מאוד מכבד את דעותיו בתחומים אחרים ,אבל במה שקשור לVW הוא "ראש בקיר"

מזל שאתה ממש "קליל" ועם ראש פתוח כשזה נוגע לגולף\VW....

עוד שנייה יבוא RS ויגיד שגם הוא פתוח להצעות בדבר החלפת הפאביה ברכב יפני וזהו, אפשר לקפל את הפורום וללכת הביתה.

:lol:

נאמר בהומור חבר'ה, לא לקחת את 2 המשפטים האחרונים קשה.

.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הוא בעלים של הקודמת ובדק את החדשה בסוכנות, בניגוד לאחרים שבונים מגדלים באוויר.

גג,קורות,מטען נלקחו ישירות מדור הקודם. מאיפו יש יותר נפח?הקטינו כסאות?

התחושות אתה יודע את מי מעניין.

Omnia mea mecum porto

פורסם
לרוב אני נוטה להסכים איתך אבל אני חושב שכאן אתה דווקא טועה, הדיון פה הוא לא סביב מי אוהב או לא אוהב את הגולף (או פולקסוואגן לצורך העניין), הדיון הוא על התמחור של הגולף.

אני לא חושב שיש מישהו שיאמר שהגולף רכב לא טוב, אני אישית חושב שהגולף זה אחלה רכב,באמת רכב מצויין, אבל אני חושב שהתמחור שלו גבוה מדי באופן כללי, ובפרט בגלל שמדובר בצ'מפיון (קרי- חרא שירות).

לדעתי הדיון אכן התחיל כדיון על תמחורה של הגולף.

אבל משם התפתח לויכוח לגבי טיבו של הגולף כרכב בסגמנט שלו,

בטענות כי C4,308, הונדה סיוויק ואפילו ה-i30, רחמנא ליצלן, טובים ממנו.

אם לא תשווה את גרסאות הבסיס (לא ליסינג) של המתחרות אל הTSI שהינה בעלת פער טכנולוגי ואיבזורי ענק מהמתחרות, אלה גרסא כמו ה1.6 אז רמת המחיר שלה דומה, שווה ולפעמים אפילו פחותה מהמתחרות.

אם תשווה את הTSI לגרסאות החזקות יותר של המתחרות הצרפתיות היא אולי יקרה יותר, אבל גם חזקה יותר, ביצועיסטית יותר, טכנולוגית הרבה יותר (שילוב סופרצ'ארג'ר וטורבו, גיר DSG) ואפילו מאובזרת יותר (מסך מגע, כניסת כרטיסי SD עם MP3 ועוד).

לגבי השירות של צ'מפיון, אני מבין שיש אנשים שנכוו, אבל אני מכיר לא מעט אנשים שקיבלו שירות טוב ובהחלט מרוצים ממנו.

כמו שיש אנשים שנכוו בצ'מפיון, מן הסתם יש אנשים שנכוו גם במוסכים אחרים;

אפילו בטויוטה, אלופת השירות, היו אנשים שמאוכזבים שהגיעו למצב שהם תולים שלטים בגנות טויוטה על רכבם ומעמידים אותו מול הסוכנות.

אז כנראה יש יותר כאלה שנכוו מצ'מפיון, אבל אל תשכחו שהרוב הגדול של לקוחות צ'מפיון בכלל המותגים שלה (פרט לסקודה כנראה) הינם בעלים פרטיים.

בעוד הרוב של לקוחו מאזדה, טויוטה ויונדאי הם לקוחות ליסינג. אלו לקוחות שלא מטפלים במוסכי היבואן ובכל מקרה, אין להם דעה ממשית בנושא כי לא באמת אכפת להם איך והיכן מטופל הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כנראה שלא הבנת. ההשוואה למתחרות ול i30 לצורך העיניין, היתה על מנת להבהיר שקניית הגולף אינה cost effective. כלומר ניתן בהרבה פחות כסף לקבל 90% ממה שמציעה הגולף. כשמוסיפים לזה אמינות, שירות ואחריות של 3 שנים, ה i30 הופכת לקניה כדאית יותר מבחינת כמה אתה מקבל עבור הכסף שלך.

מצד שני, אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד מוצרים. יש אנשים שבחיים לא ישלמו 150 שקל על סטייק כשב 20 שקל אתה מקבל לאפה.

emotion of motion

פורסם

אם יש לך סכום של 150K-170K לרכישת רכב (סתם זרקתי) , אתה לא ניגש לסוכנות ומוציא ממנה יונדאי I30 !

יונדאי I30 מתאימה לאנשים שמעדיפים לא לאכול סטייק ב150 כאשר יש לאפה ב20 שעושה בשורה התחתונה את אותה עבודה, ואני מסכים עם הקביעה הזאת.

מזל שאתה ממש "קליל" ועם ראש פתוח כשזה נוגע לגולף\VW....

עוד שנייה יבוא RS ויגיד שגם הוא פתוח להצעות בדבר החלפת הפאביה ברכב יפני וזהו, אפשר לקפל את הפורום וללכת הביתה.

:lol:

נאמר בהומור חבר'ה, לא לקחת את 2 המשפטים האחרונים קשה.

עידן,אולי תקרא את השרשור בצורה יסודית לפני שאתה מגיב? זה אמנם נאמר בהומור אבל באופן כללי על פי הסטיגמה הרווחת בפורום ולא על פי התגובות בשרשור הזה.

אני צריך לספור לך כמה פעמים כתבתי שאני נגד מחירי הגולף החדשה, שאני לא הייתי קונה גולף חדשה במחירים האלה ושבכסף הזה הייתי קונה רכב של יצרן אחר מסגמנט יותר גבוה?

אבל כן, אם אנחנו בסגמנט המשפחתיות-קומפקטיות, אני "ראש בקיר" בכל מה שקשור לגולף/VW כי מבחינתי אין לה מתחרות בסגמנט הזה (אם מתעלמים מהשיקול הכספי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש כמה סיבות שגורמים לי להעריך את צ'מפיון

1) העובדה שרוב הלקוחות שלו הם פרטיים גורם לכך שהוא יביא כמעט את כל רמות הגימור והמנועים שקיים באירופה...ולדעתי המבחר של צ'מפיון הוא הגבוה בארץ.

2) צ'מפיון מביאים את רוב הגרסאות הספורטיביות של הרכבים שלהם (איביזה/לאון/גולף/אוקטביה/פולו)

וגם מייבאים דגמים שנחשבים לדגמי נישה כמו השירוקו והאיוס

3) ואם בספורטיביות עסקינן, אל תשכחו שמגיע לצ'מפיון ח"ח על ייבוא האאודי R8 כולל מכירת של כמה חתיכות, ואם כבר אאודי, מי שחשק ב-TT, TT-S, וכלגרסות ה-S וה-RS ימצא אותם בצ'מפיון

זה אחד הסיבות שגומרות לי להעריך ייבואן כמו צ'מפיון...בקשר למחירים, שימו לב שצ'מפיון הם היחידים שלא כפופים לקבוצות רישוי של ליסינג ומשנים מחירים...דוגמא לכך היא ההוזלה של הפאסאט מ-195K ל-170K

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
גג,קורות,מטען נלקחו ישירות מדור הקודם. מאיפו יש יותר נפח?הקטינו כסאות?

התחושות אתה יודע את מי מעניין.

נו, ובמקום שבו קראת את המידע שהבאת לא כתוב שהרכב רחב יותר?

להערכתי גם שונה מעט נפח תא המטען, ואולי מיקום הכסאות. אבל אולי גם זה רק מתחושה... :-P

חבל שאתה מזלזל בתחושות, הן הרבה יותר חשובות ממה שאתה מתאר לעצמך ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה אחד הסיבות שגומרות לי להעריך ייבואן כמו צ'מפיון...בקשר למחירים, שימו לב שצ'מפיון הם היחידים שלא כפופים לקבוצות רישוי של ליסינג ומשנים מחירים...דוגמא לכך היא ההוזלה של הפאסאט מ-195K ל-170K

אה? :roll:

אף יבואן אינו כפוף לקבוצות הרישוי, כל יבואן בוחר לתמחר את הדגמים שלו בצורה התחרותית ביותר, אם הוא יכול להוזיל רכב כדי שיכלל בקבוצת רישוי מסויימת, הוא עושה זאת מבחירה. בכל מקרה, איך הוזלה של פאסאט מ- 195K ל- 170K היא דוגמא לכך?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

casper,

ממך לא ציפיתי לתגובה כזו. הוזלה כדי להיכנס לקבוצת רישוי? הרי לליסינג הרכב נמכר בעשרות אחוזים פחות, והיבואן לא ממש מפסיד מזה. אם כבר, הוא קובע את המחיר במקסימום המותר לפי קבוצות הרישוי, ודופק את הפרטיים כמה שאפשר. הפרטיים רוצים רכב יותר מאובזר? ישלמו עוד תוספת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...