Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מצפה שנציג מכירות של VW יודה שה C4 חבילה עדיפה ??

הצחקת אותי, לשלם על גולף 170K זה כבר הזוי.

כחבילה כן.

כרכב לא.

גם במקדונלדס, ארוחת מק-רויאל ב35 ש"ח עדיפה כחבילה על המבורגר במוזס שעולה לבד 55 ש"ח לפני צ'יפס או שתיה.

ב170K גם אני לא הייתי קונה גולף, סביר להניח שהייתי כבר קופץ קטגוריה (סובארו B4, פורד מונדיאו) או פשוט מזמין שירוקו :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעולם הדימיוני של חלק מהמגיבים פה הגולף היא איזה רכב יוקרה, היא סך הכול המקדונלד של VW לא הרבה יותר מזה.

מי שחושב שהיא שווה את המחיר שישלם, אין לי בעיה עם זה הרי מדובר בכספו הוא.

כפי שכתבתי קודם , אני את הכסף הייתי שם במקום אחר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אף אחד לא משלה את עצמו שמדובר ברכב יוקרה.

מדובר ברכב משפחתי עם ערך מוסף , שיש כאלה שמוכנים לשלם עליו ויש כאלה שלא.

אף אחד לא מחייב אף אחד לקנות מותג כלשהו. אם אתה חושב שסיטרואן זה מה שמתאים לך - מצויין.

רק אל תנסה לשכנע אותי שC4/מגאן/פוקוס/פחית קוריאנית כלשהי טובה בכל הפרמטרים או ברת השוואה לגולף בכל האספקטים, כי היא לא.

אם כבר - אז עדיף לגעת בחסרונות הבולטים של הגולף:

א) מחיר

ב) שירות + יבואן

ג) תקופת אחריות

שים לב שאף אחד מהם לא קשור לרכב עצמו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יאללה, שימציאו כבר אוקטביה RS האצ'בק והכל יהיה מושלם.

(חוץ מהיבואן ותקופת האחריות)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

נטלי, האחריות באמת שלא תלויה בצ'מפיון מוטורס, יש החלטה כלל עולמית בקונצרן VW שהאחריות היא שנתיים, היבואן לא יכול לקחת על עצמו שנה אחריות נוספת, הוא יצטרך לספוג את העלויות על עצמו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
12. מערכת MP3 עם שישה רמקולים (מה אני צריך צ'אנג'ר כשיש לי בכל דיסק מעל 150 שירים מחולקים לתיקיות).
לדעתי, צ'יינגר הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ונוח.

אם אני הייתי בוחר רכב חדש היום, לדעתי הייתי הולך על הגולף.

אם התקציב שהיה לנו ברכישת הרכב שלי היה יכול להימתח עוד טיפה והייתי בוחר היום רכב, הייתי לקוח את הגולף 1.4 TSI בעיניים עצומות.

כמו שעומר רשם, לכל אחד יש את ההעדפות שלו.

למרות שאני לא מת על צ'מפיון, בכל זאת אני מאוד אהבתי את הגולף.

פורסם

לא יודעת ולא אכפת לי במי ובמה האחריות תלויה.

כשאני בוחרת רכב חדש, זה אחד הפרמטרים לטובת או לרעת האוטו ובאמת שלא אכפת לי מאיפה זה מגיע.

כמו שלא אכפת לי מי עיצב את הריפודים ברכב.

בכל אופן, יכול להיות שהגולף, אף על פי החסרונות שלה, קניה כדאית למי שמעוניין להוציא את הסכום על רכב חדש.

בינתיים לפחות, אני לא רואה שהביאו לשירשור מכוניות כדאיות יותר, חוץ מאשר הC4, ששווה בדיקה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני מאוד אוהב רכבים מקונצרן VAG וגם בעלים של אחד מהם,אבל בישביל המחיר יחסית גבוהה יש לרכבים האלה יותר מדי "מחלות" . היתה לי סובארו אימפרזה במשך 6 שנים ובמשך השנים הללו לא יצא לי לגלות איפה מוסך סובארו נמצא.

ואם שני הVAGיות שהיו לי, מהר מאוד גיליתי איפה זה צ'מפיון והספקתי גם להתרשם מהשירות "הנהדר" שלהם ולצערי לא פעם אחת.

לכן מבחינתי, סעיף האמינות בVAGיות הוא לא משהו וזה גם גורם לעניין של אחריות קצרה למשמעותי מאוד.

אבל עדיין, רכבים של VAG הרבה יותר "איכותיים" מרוב היפניות\קוריאניות וכו.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
נטלי, האחריות באמת שלא תלויה בצ'מפיון מוטורס, יש החלטה כלל עולמית בקונצרן VW שהאחריות היא שנתיים, היבואן לא יכול לקחת על עצמו שנה אחריות נוספת, הוא יצטרך לספוג את העלויות על עצמו.

אחלוק על דעתך

http://www.vw.com/myvw/yourcar/warrantyinfo/en/us/

פורסם

אוקי, אז כנראה זה לאירופה, לדוגמא:

http://www.volkswagen.co.uk/owners/warranty/factory

אגב, בבריטניה, VW מציעים אחריות מורחבת ל 3 שנים תמורת תשלום, בארץ אני לא חושב שצ'מפיון מציעים את זה.

כנראה המדיניות באירופה שונה מארה"ב, שמה 3 שנים כסטנדרת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אסטרה זה יוקרה? סיויק זה יוקרה? לאנסר זה יוקרה? טידה זה יוקרה? 308 זה יוקרה? - הם נעות על אותו טווח מחירים +\- ולחלקם יש את הערך המוסף ששווה לשלם עליו ולחלקם לא (כל אחד לפי צרכיו ולפי האמוציות שלו..).

תימחור גבוה לרכבים בסדרה הזאת הייתי נותן לאודי A3 שנותנת פחות מהגולף במחיר גבוה בהרבה , הייתי נותן לC30 (שלא לדבר על שוק יד 2 שם..), הייתי נותן לBMW 1 וכו'.. וגם להם יש הערך במוסף שלהם ולא לחינם...

וגולף או ג'טה זה יוקרה?

ולגבי האודי והוולבו, יוקרה של דגם אינה נמדדת רק באבזור או באיכות החומרים שלו, היא נמצאת גם בתדמית ובמסורת של היצרן. לכן, אודי ו-BMW כלשהם יתפסו אוטומטית כיוקרתיות יותר לפני שבכלל נסקור את רשימת האבזור או איכות החומרים. ל-VW יש תפקיד בקונצרן והוא מעמד הביניים, את תפקיד היוקרה ממלאה אודי.

זה המיצוב של VW באירופה, בארץ הצליח היבואן לשוות לא תדמית יוקרתית יותר וכל הכבוד לו על כך, אבל מי שיש לו קצת חוש ביקורת מזהה מיד את הפערים לעומת אירופה.

אף אחד לא משלה את עצמו שמדובר ברכב יוקרה.

מדובר ברכב משפחתי עם ערך מוסף , שיש כאלה שמוכנים לשלם עליו ויש כאלה שלא.

אף אחד לא מחייב אף אחד לקנות מותג כלשהו. אם אתה חושב שסיטרואן זה מה שמתאים לך - מצויין.

רק אל תנסה לשכנע אותי שC4/מגאן/פוקוס/פחית קוריאנית כלשהי טובה בכל הפרמטרים או ברת השוואה לגולף בכל האספקטים, כי היא לא.

אם כבר - אז עדיף לגעת בחסרונות הבולטים של הגולף:

א) מחיר

ב) שירות + יבואן

ג) תקופת אחריות

שים לב שאף אחד מהם לא קשור לרכב עצמו.

אייל, הדיון פה הוא על רכישת רכב בישראל.

מחיר, שירות היבואן ותקופת האחריות הן חלק מאוד חשוב בתהליך קבלת ההחלטה.

אז אפשר להגיד שהגולף היא אחלה אוטו, אבל הכל יחסי למחיר שדורשים עבורה.

האם היא היתה אחלה אוטו גם ב- 200K?

האם אפשר לנתק את שנת האחריות השלישית או הרביעית משיקולי הרכישה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר אתה כנראה פיספסת אותי..

הגולף נכנסת לקבוצת מחיר של האסטרה\308\סיויק וכו'.. (לא מחירי יוקרה!) לעומת הA3 BMW,C30 וכו' שלא נותנות יותר אך מתומחרות הרבה הרבה יותר .. וכמו שרשמת - מותג גבוה יותר תדמיתית וגם מעבר לזה.. ופה יש לגולף יתרון משמעותי על הC4 ושלא נדבר על KIA ושוב , שלא לדבר על הסחירות העתידית האמיתית מעבר ללוי יצחק...

בעבר אכן גולף בסיסית 1.6 היתה מתומחרת באיזור ה150K ש"ח.. :idea: ונמכרה בכמויות ... סביר להניח שמי שמוציא סכום על רכב חדש יודע דבר או שתיים ועשה בדק בית קצת יותר מעמיק מלקרוא תגובה של ילד בפורום... :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
וגולף או ג'טה זה יוקרה?

ולגבי האודי והוולבו, יוקרה של דגם אינה נמדדת רק באבזור או באיכות החומרים שלו, היא נמצאת גם בתדמית ובמסורת של היצרן. לכן, אודי ו-BMW כלשהם יתפסו אוטומטית כיוקרתיות יותר לפני שבכלל נסקור את רשימת האבזור או איכות החומרים. ל-VW יש תפקיד בקונצרן והוא מעמד הביניים, את תפקיד היוקרה ממלאה אודי.

זה המיצוב של VW באירופה, בארץ הצליח היבואן לשוות לא תדמית יוקרתית יותר וכל הכבוד לו על כך, אבל מי שיש לו קצת חוש ביקורת מזהה מיד את הפערים לעומת אירופה.

אייל, הדיון פה הוא על רכישת רכב בישראל.

מחיר, שירות היבואן ותקופת האחריות הן חלק מאוד חשוב בתהליך קבלת ההחלטה.

אז אפשר להגיד שהגולף היא אחלה אוטו, אבל הכל יחסי למחיר שדורשים עבורה.

האם היא היתה אחלה אוטו גם ב- 200K?

האם אפשר לנתק את שנת האחריות השלישית או הרביעית משיקולי הרכישה?

אני כבר רשמתי לפני כן בשרשור זה שברגע שחורגים לתוך תחום מחירי קבוצה 4, אני אישית הייתי מעדיף לקנות רכב מקבוצה 4 של יצרן אחר מאשר גולף חדשה אז אתה לא יכול לומר שאני משוחד או משהו.

לדעתי הויכוח המרכזי בשרשור הזה הוא הנסיון של אלה שלא קונים גולף, לשכנע את עצמם שהם קונים רכב לא פחות טוב ואולי אף יותר טוב -בפחות כסף, וזה מה שאני לא מסכים איתו. (ולא משנה כמה יאבזרו את ה C4 למשל)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעבר אכן גולף בסיסית 1.6 היתה מתומחרת באיזור ה150K ש"ח.. :idea: ונמכרה בכמויות ... סביר להניח שמי שמוציא סכום על רכב חדש יודע דבר או שתיים ועשה בדק בית קצת יותר מעמיק מלקרוא תגובה של ילד בפורום... :idea:

אז זהו שלא...

מי שקנה גולף 1.6 בסיסית ב- 150K ביצע רכישה לא נבונה וקיבל תמורה נמוכה ממה שהיה יכול לקבל בדגמים אחרים באותה תקופה. ומצטער לבשר שלך, צ'מפיון עושים הרבה כסף דווקא מאלו שלא עושים "בדק בית קצת יותר מעמיק". עומר, הרי לפני שהתחלת לעבוד עבור צ'מפיון היית מגחך גם בעצמך על רכישה כזו, אבל עכשיו אתה מצדד בה ועוד מגדיר את כל מי שלא עושה כך כ"ילד פורום". בחייך...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...