Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך נטלי, וקוראים לי יוני איך שכחת...

נסענו יחד איתך ועם אוראל בכביש המגניב ההוא ליד נתב"ג :wink:

יש אפילו אפשרות לשנת אחריות 4! הכוללת: מנוע, גיר, מערכות היגוי, ומיזוג אוויר ב-500 שקלים בלבד + 20,000 ק"מ נוספים.

נוסף על כך, טיפולים פעם ב-שנתיים או 30,000 קילומטר! ולא כל שנה או 15,000 :x

לדעתי אין מה להשוות, וה-C4 אינה הדוגמה היחידה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוני, ניסיתי לשמור על רישמיות, הרסת לי :wink:

בכל אופן, הסיטחואן נשמעת יותר אטרקטיבית, אבל (שלוש נקודות) אולי אפשר להציג פה עוד כמה מכוניות שנותנות מענה יותר שפוי לגולף?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
יוני, ניסיתי לשמור על רישמיות, הרסת לי :wink:

בכל אופן, הסיטחואן נשמעת יותר אטרקטיבית, אבל (שלוש נקודות) אולי אפשר להציג פה עוד כמה מכוניות שנותנות מענה יותר שפוי לגולף?

את לא צריכה ללכת רחוק הסופרב שהיא חצי דרגה מעל הפ-א-ס-א-ט עולה בין 150-160אלף ש"ח אז אפשר להשוות לגולף שעולה 150-175 אלף ש"ח?!!!זאת פשוט בדיחה לקנות גולף במחיר המוגזם לגמרי שלה.

פורסם

כדי לא להשאיר כסף לצ'מפיון יש את הקיא פרו-סיד עם 7 שנות אחריות.

מבחינת אבזור אין מה להשוות בכלל לגולף והמחיר זהה. מי שרוצה יש מפרט באתר שלהם, אין לי כוח להעלות לפה :lol:

תמונות להתרשמות:

proceed_ext_013.jpg

proceed_ext_005.jpg

proceed_ext_044.jpg

מנוע 2.0 ליטר עם 143 כוחות סוס :arrow:

מי שצריך 5 דלתות יש את הסיד הרגילה ברמת גימור EX באיזור 116,000 שקלים.

לדעתי רכב שנראה ממש טוב עם אחריות מטורפת (7 שנים).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש לי צמרמורות של גועל בכל הגוף!

אני לא מאמינה שבאמת שמת פה את הקיה. :splat:

אין מה להשוות את איכות החומרים, את איכות הנסיעה\נהיגה וכו וכו.

איכס.

וכן, את הקיה יצא לי לבדוק, אומנם את הגולף החדשה חדשה עוד לא.

(סליחה לכל מי שקנה את הקיה, באמת אחלה אוטו, שיחקתם אותה)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

להשכיב סכום כזה על C4 או KIA זה כן שפוי?

איזה ערך מוסף יש לC4 להציע כיום? התנהגות כביש ונוחות שמהוות צניחה חופשית לעומת הקסארה.

גיר זוועה, מנוע לא רע.

מגזין אוטו ימליץ על כל דבר מקונצרן PSA גם אם יהיה מדובר בסוס ועגלה עם סמל האריה, לכן זאת לא דוגמא טובה.

הגולף מכוונת לקהל שדורש קצת יותר מהרכב שלו, וגם מוכן לשלם יותר.

אני לא חושב שזאת קניה הגיונית מבחינה כלכלית , ואישית מעדיף לקנות את הVAGים שלי כיד שניה ,

אבל אין מה להשוות בין חוויית הנהיגה בגולף לבין חווית הנהיגה בפורד פוקס / C4 (למשל).

החל מההתיישבות במושב לפני הנסיעה ועד נעילת הרכב בתום הנסיעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא נהגתי על הפרו-סיד אבל אם היו אומרים לי לבחור בינה לבין הגולף 1.6 לא הייתי מתלבט בכלל והולך על ה-KIA.

אייל גם אני מעדיף יד 2, אבל צריך להתמודד מול העובדות עדיף לשים סכום כזה על C4 ולא על גולף בסיסית, היא פשוט מציע כל-כך הרבה יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

ירידת הערך שתחטוף בקיה וב C4 שוות ערך למה שתצטרך להוסיף כדי לרכוש גולף באותה רמת איבזור מלכתחילה.

אז מה עדיף?

נ.ב. מעניין שאתה בוחר רכבים על פי תאוריה ובלי לבדוק אותם בפועל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על ה-C4 נהגתי עשרות פעמים, על הקיאה צריך לעשות נסיעה :wink:

כדי להגיע על הגולף לרמת האיבזור של ה-C4 צריך להוסיף משהו כמו 15,000 שקל או יותר.

המחיר של הגולף יהיה גבוה מהמחיר של ה-C4 לאחר כמה שנים זה נכון, אבל לא בהרבה.

זה לא משתלם כמו שחושבים לקנות גולף חדשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

מלבד פריקים של המותג אשר יוצאים בחירוף נפש להגנה על הגולף אשר נחשבת לרכב הלחם וחמאה של הקונצרן באירופה, ופה היבואן טורח להפוך אותה לרכב יוקרה.., לא מצאתי עוד מגינים אחרים בחירוף נפש.

לא רק שבמחירה ה C4 היא אלטרנטיבה ראויה (ומי שקורא לה כרכרה שוב מוכיח את בורותו וחוסר היכולת שלו לשפוט באוביקטיביות) , הרי גם ה 308 היא בהחלט מתחרה טובה במחיר שפוי יחסית לזו של הגולף.

גם הפוקוס 2 ליטר הינה אלטרנטיבה ראויה, ומי שיחכה ל מאגאן החדשה ימצא רכב ראוי גם כן.

ולסוכן VW פה בפורום, לפעמים אתה מעט חורג מתפקידך האוביקטיבי והופך למשווק בהחבא של תוצרת VW , אני לא צריך להנפיק עבורך תשובות על רכבים עדיפים, אני רכב מהחברה אותה אתה מייצג לא ארכוש כל עוד צמפיון הוא היבואן.

אולי למכור רכבים אתם יודעים בצמפיון, אבל רמת שירות עלובה, שקרים והתחמקויות , חוצפה ועזות מצח כל אילו היו מנת חלקי עם רכב אשר נקנה חדש.

ועל פי המתפרסם בעיתונות כמעט על בסיס שבועי , אני לא היחיד אשר זכה לשירות הזהב של צמפיון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הכל טוב ויפה. וגם את רוב האיבזור שרשמת מהתחלה ועד הסוף ברובו קיים בגולף הכי בסיסית וגם יותר מזה וגם פחות מזה בחלק מהמקרים..

אבל איך אתה מסביר את השוק שלא רוכש את הרכבים שהעלת?

אתה מודע למשמעות של מכירת הרכב בעתיד?

אתה מודע מהו כתב האחריות שנותנות החברות אשר מפרסמות 4 שנים + .. ?

אתה מודע לאיכויות ?בטיחות?תדמית? סחירות?

לכל דבר יש מחיר וכל אחד עושה את השיקולים שלו בהתאם לצרכיו.

אני יודע במה הייתי בוחר במקרה הזה במיוחד בהתחשב שנהגתי על המתחרות...

בינינו לא הייתי קונה לא את זה ולא את זה.. כנראה גולף GTI או STI או מיאטה (משומשות..)- אבל שוב , כל אחד והשיקולים שלו :idea:.

נ.ב: יש הבדל אדיר במכירת המשומש בין מה שלוי יצחק רושם לבין התנהלות השוק האמיתית..

אם אתה חושב שC4 נסחרת במחירון - טעות גדולה בידך...

נ.ב 2: רכב יוקרה , ב130K ש"ח?? אתה כנראה לא מכיר את המושג פרימיום... נסה לטפס ל300K+ . . .

אסטרה זה יוקרה? סיויק זה יוקרה? לאנסר זה יוקרה? טידה זה יוקרה? 308 זה יוקרה? - הם נעות על אותו טווח מחירים +\- ולחלקם יש את הערך המוסף ששווה לשלם עליו ולחלקם לא (כל אחד לפי צרכיו ולפי האמוציות שלו..).

תימחור גבוה לרכבים בסדרה הזאת הייתי נותן לאודי A3 שנותנת פחות מהגולף במחיר גבוה בהרבה , הייתי נותן לC30 (שלא לדבר על שוק יד 2 שם..), הייתי נותן לBMW 1 וכו'.. וגם להם יש הערך במוסף שלהם ולא לחינם...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר עזוב, אין מה לעשות C4 חבילה עדיפה פי כמה, תודה בזה... ואתה יודע איזה חסיד של גולף אני, נכון?

גולף 160 כ"ס עולה מעל 170K ראבק, אוקטביה VRS חדשה אפשר היה להשיג בפחות (כבר אין למכירה, בינתיים...).

ומה המסקנה?! רק משומש :-P

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אתה מצפה שנציג מכירות של VW יודה שה C4 חבילה עדיפה ??

הצחקת אותי, לשלם על גולף 170K זה כבר הזוי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה מצפה שנציג מכירות של VW יודה שה C4 חבילה עדיפה ??

הצחקת אותי, לשלם על גולף 170K זה כבר הזוי.

הם העלו את המחיר בעוד 5000 ש"ח אז זה 175000ש"ח אחרי רישוי וצבע מטלי זה 180000ש"ח לפני איתוראן!זה באמת מתאים למי שדורש יותר,שיידפקו אותו יותר.

• תוכן חדש...