Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה יש לי אופציה לקחת פיאט פונטו ספייס 2004 דגם ACTIVE

קילומטראז 72000

טיפטרוניק

יש שלישית

ראשונה הייתה ליסיניג מימוני , מה זה בכלל?

שנייה פרטית, שלישית פרטית

39000 שווה ?

פורסם

חומר קריאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204747&highlight=%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92+%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99

איך אתה יודע איזה ליסינג היה יד ראשונה?

יש מסמכים שמעידים על כך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבחורה שאיתה דיברתי שדרך אגב נשמעה מאוד אמינה

אמרה שיד ראשונה הייתה ליסינג מימוני שהוא נסע עם הרכב 2000 ק"מ ולא עמד בתשלומים אז לקחו את הרכב משהו כזה

יד שנייה אני לא יודע מי זה היה אבל היא היד שלישית והיא עם הרכב כבר חצי שנה+.

היא מוכרת אותו כי קיבלה רכב מהעבודה. סך הכול נשמע הצעה ממש סבבה.

אישה באמת שנראה לי שאפשר להאמין לה

פורסם

מה זאת אומרת בעצם? אני צריך לחשוש מזה?

הרכב היה אצל ליסינג?

אני הבנתי ממנה שהרכב היה אצל בחור שלא עמד בתשלומים הוא עשה כולה 2000 ק"מ עם הרכב.

פורסם

לא חושב שיש לך מה לחשוש.

הליסינג המימוני כמוהו כהלוואה, רק שמי שנותן לך את הכסף עבור ההלוואה הינו חברת הליסינג.

כמו מול הבנק, ברגע שלא שילמת את ההלוואה - הפרת את תנאי החוזה - ולכן מעניק ההלוואה יכול להפעיל נגדך סנקציות.

הסנקציה הנוחה ביותר היא לקחת חזרה את הרכב.

יכול להיות שמדובר באדם שלקח הלוואה, ואח"כ הגיע למסקנה שהרכב לא מתאים לו, או שמצא את עצמו בחוסר כסף פתאומי (פיטורים למשל), או כל סיבה אחרת, ולא משנה מדוע.

החברה, בגלל אי התשלום - לקחה אליה חזרה את האוטו, ומכרה אותו הלאה למישהו אחר (מכיוון שהרכב נרשם כנראה ע"ש החברה, לא הייתה בעייה של העברת ידיים).

אם הנתונים שנמסרו אמיתיים, והרכב תקין (זה תצטרך לוודא בעצמך בדרכים המקובלות) - אין חשש, יש להוריד כמה שאפשר מהמחירון בגלל הליסינג, אבל מקובל להוריד אחוזים בודדים.

פורסם

אוקי תודה.

כמה באמת מוריד ליסינג מימוני?

אני בדקתי בלוי יצחק והגעתי לזה שאחרי 3 ידיים והראשונה ליסינג מימוני זה מגיע ל 39000 .

וראיתי שהליסינג המימוני לא מוריד ערך.

בכמה אני צריך לקנות?

פורסם

בכמה שפחות.

אף אחד מאיתנו לא ראה את הרכב ומצבו, ולכן לא יכול לתת לך הערכה רצינית.

יש לך את מחיר הבסיס, אתה ראית את הרכב - לדעתי צריך לנסות להתמקח עוד בגלל העבר כליסינג, ולא משנה כרגע אם הוא מימוני או לא.

תגיע למחיר שנראה לך סביר? לך על זה. בסה"כ מדובר על פחות מ-40 אלף ש"ח, שזה אמנם לא מעט כסף, אבל גם אם תיפול במכירה בעוד 5 אחוז, זה לא יהיה הרבה כסף בשקלים.

פורסם

נכון.

סך הכול הרכב שמור מאוד מהתמונה לפחות

היום אני הולך לראות אותו.

אני יודע שאנשים נרתעים מרכב מימוני.

מה אני צריך לבדוק כשאני מגיע לרכב כזה?

בעלות וכל הניירת.

מה לבדוק?

פורסם

בתור התחלה - ניירת : מס. בעלים קודמים, התאמה בין שם המוכר(ת) לרשום ברשיון, התאמה של מידות הגלגלים בפועל לאלה שברשיון, התאמה של מס. השילדה והמנוע לרשיון.

אח"כ להתכופף מתחת לחלקו הקדמי והאחורי של הרכב, ולהביט מעל - לוודא שאין סימני תיקונים ומריחות של חומר. כמו כן - עמודי דלתות ישרים וללא תיקונים (עד כמה שאפשר בעין לא מקצועית).

אם הכל תקין, ואחרי נסיעה קצרה הרכב נשמע בסדר ולא מתחמם - אפשר להמשיך הלאה (בדיקה, אם רוצים, או על פי ידע אישי).

פורסם

אוקי המון תודה, מקווה שיהיה בסדר זה הרכב הרביעי כבר שאני לוקח לבדיקה,

כל האחרים כבר היה להם פגיעה בשאסי. :)

מקווה שילך טוב

• תוכן חדש...