Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא האם יכול להיות שאדי השמן שעוברים בנשם אל יחידת ההזרקה יכולים ללכלך בשמן את המזרקים?

אם כן האם אפשר לסנן את האדים מהשמן ע"י איזה חתיכת בד (משהו אוורירי שלא יחסום את הזרימה של האוויר)

אני לפעמים מנקה את הבית הזרקה אם תרסיס ומרגיש שזה משפר מעט את ההנעות וגם פחות השתנקויות שהמנוע קר אבל אחרי כשבוע זה חוזר

אודה לכם אם תתנו לי מידע בנושא

פורסם

לגבי פונטו 75 אני לא יודע.

בפונטו 60 המזרק יושב עם הפנים כלפי מטה מעל הפרפר של הגז ככה שאדי השמן נשאבים ישר למטה ולא נוגעים בפני המזרק.

(פונטו 60 הזרקה חד נקודתית מזרק דלק בודד).

ככה שזה לא נראה לי הגיוני שאדי השמן מלכלכים את מזרק הדלק.

פורסם

אדי השמן חונקים את המנוע ומכיוון שהם נשרפים ביחד אם התערובת , ומכיוון שהשמן מפריע לתערובת זה הירידה שאתה מרגיש , קיים מוצר אפטרמארקינג OIL CATCH CAN תפקידו הוא ללכוד את השמן , אתה יכול לייצר כזה בפשטות על ידי פילטר שמן כמו שש לקומפרסור שנועד לעשות בדיוק את אותו דבר .

הדבר יוביל לשינוי המיוכל , מומלץ אגב .

אור

פורסם

שכחתי לציין הפונטו היא 55 (הזרקה חד נקודתית נראה לי)

אני מכיר את הלוכד שמן שיש בקומפרסור ואולי באמת אני אבנה/ישיג משהו דומה

תודה

פורסם

שוב אין שום קשר למזרקים , עקב כניסת השמן אם התערובת לתא הבעירה זו תוצאה לא רצוייה .

אגב אם מחירים מעניינים אותך , אז OIL CATCH CAN אפשר לקנות באזור ה 350 400 שקל , בשביל מחיר יותר מדויק אתה יכול ליצור קשר אם כל סדנה של שיפורים .

אור

פורסם
השאלה היא האם יכול להיות שאדי השמן שעוברים בנשם אל יחידת ההזרקה יכולים ללכלך בשמן את המזרקים?

אם כן האם אפשר לסנן את האדים מהשמן ע"י איזה חתיכת בד (משהו אוורירי שלא יחסום את הזרימה של האוויר)

אני לפעמים מנקה את הבית הזרקה אם תרסיס ומרגיש שזה משפר מעט את ההנעות וגם פחות השתנקויות שהמנוע קר אבל אחרי כשבוע זה חוזר

אודה לכם אם תתנו לי מידע בנושא

אין קשר למזרקים והם לא נפגעים מאדי השמן או מושפעים מהם. יתןכ ויש בעיה במנוע של רכבך או מערכת נשם לא תקינה וגורמת למצב הזה, אך באופן תקין אדי השמן לא אמורי להוות בעיה במיוחד במערכת חד נקודתית.

פורסם
או מערכת נשם לא תקינה וגורמת למצב הזה.

אם אפשר הסבר למשפט הזה.

תודה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני יותר היתי הולך על כיוון שהמנוע ישן יותר ואם הזמן שעושה את שלו האוטו מוציא כמויות גדולות של שמן אל הנשם וזה נוטה לחנוק את המנוע .

קורה בהרבה מנועים ישנים ויש מי שנוטה לנתק את הנשם - לא מומלץ .

פורסם
אם אפשר הסבר למשפט הזה.

תודה.

מרכת נשם סגורה מכילה שני מעברים, הראשון מעל המצערת והשני לסעפת היניקה, אם למשל נסתם פתח המעבר ליניקה, אדי השמן יעברו בנפח גדול יותר למצערת ויגרמו לתופעה המדוברת.

• תוכן חדש...