Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטנו לוותר על הסובארו B3 השאלה היא איך הקורולה. המטרה היא רכב משפחתי - נוחות ישיבה, בטיחות, ירידת ערך, מראה חיצוני.

Auto Emoción

פורסם

אני לקחתי נסיעות מבחן בשני הרכבים. יונדאי לדעתי לא שווה את המחיר. רכב פשוט מדי, לא הכי נוח, הכל נראה זול ומבחינתי אם להתחיל להתפשר - עדיף כבר יד 2. אבל רבים בכול זאת ממליצים על הרכב, וכנראה יש סיבות לכך. כמו שאומרים, על טעם והריח... דווקא בקיא סיד, למרות שלא מדובר ברכב יוקרה כלל וכלל, אהבתי את הפנים קצת יותר (נסיעת מבחן לא לקחתי).

בטויוטה היה מאוד מעניין אותי: גיר רבוטי - האים כצעקתה. ולדעתי אכן כן. הקפיצות בהאצה ממש לא נעימות, כמו בטרנטה הרוסה בת 20 שנה. מבחינתי לא ולא.

לטעמי האישי עדיף כבר להוסיף ממש קצת ולהשתדרג לסיביק. לאוהבי הפוזה ונסיעה שקטה - ההיבריד, לאוהבי הביצועים - מנוע 1.8. אגב, כיום שניהם באים באותו המחיר. רכבים מליגה אחרת ביחס לנ"ל.

פורסם

יונדאי חברה אמינה, והחלפים לכלי הרכב מסוג זה זולים ונפוצים מאוד ולכן רצוי לבחור בה מאשר בטויוטה, חברה אמינה חלפים מעט יקרים מידי

פורסם

ולפני שפוסלים סופית את קורולה שהיא כן בטיחותית, כן מרווחת, כן נוחה וכנראה גם תהיה סחירה,

תבצעו נסיעת מבחן כי אני מכיר גם כמה אנשים שאין להם שום בעיה להסתדר עם הגיר הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ד"ר זה לא ממש להוסיף קצת, ההבדל במחיר הוא 19K ש"ח שזה לא מעט, והגירסה המאובזרת של הסיביק עולה 17K ש"ח נוספים (147K).

לדעתי השקעה של 19 K בהחלט משתלמת כי הרכבים אכן מליגה אחרת. הגירסה של 147 K היא מאובזרת של ממש, כולל מושבי עור וחלון שמש. גם בגירסה הפשוטה של 130 לא חסר איבזור. ומי שמוכן להתפשר על הגבורה במרמזורים ומאמין באגדות החיסכון (אני אגב לא כל כך) - יכול לקבל בערך באותו הסכום את ההבריד שהוא מאובזר עד מאוד. אגב... ישנה גם אופציה אחרת - הלנסר החדשה. רכב נוח ויפה להפליא ויוצא גם קצת זול יותר מסיביק.

פורסם
אני לקחתי נסיעות מבחן בשני הרכבים. יונדאי לדעתי לא שווה את המחיר. רכב פשוט מדי, לא הכי נוח, הכל נראה זול ומבחינתי אם להתחיל להתפשר - עדיף כבר יד 2. אבל רבים בכול זאת ממליצים על הרכב, וכנראה יש סיבות לכך. כמו שאומרים, על טעם והריח... דווקא בקיא סיד, למרות שלא מדובר ברכב יוקרה כלל וכלל, אהבתי את הפנים קצת יותר (נסיעת מבחן לא לקחתי).

הפנים של קיה סיד דומה ב-95% לזה של ה-I30, כך שאני לא מבין איך התרשמת ממנו יותר. אולי החומר המכסה את הדש בורד טיפה יותר רך אבל מעבר לכך - זה כמעט אותו הדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אחרי שהחלטנו לוותר על הסובארו B3 השאלה היא איך הקורולה. המטרה היא רכב משפחתי - נוחות ישיבה, בטיחות, ירידת ערך, מראה חיצוני.

מה התקציב ולמה רק שתי האופציות האלו? האם בדקת את הI30 בגירסת ה-2 ליטר?

:fadein:
פורסם

בדיוק את זה אהבתי קצת יותר!

דבר שהפריע לי בשני הרכבים... הייתי מצפה מתצורת החץ' שימושיות יותר טובה. כך למשל כיפול הכיסאות האחוריים ופינוי מריב גדול - כאשר צריכים לשנע מטען גדול או (אולי זה ישמע הזוי) - האפשרות לישון ברכב (עבורי זו אופציה די שימושית כי אני נוהג לצאת לפיקניקים). בהונדה ג'אז למשל הכיפול של הכיסאות מושלם, אך בכל זאת הרכב קטן והמרחב שנוצר איננו מספיק. בסוברו B3 ישנה גם האופציה של הכיפול, אך יוצא שמפלסי הכיסאות והבגז' לא באותו הגובה. לדעתי זה פיספוס, זה לא נוח, אך ניתן להתגבר על כך. וביונדאי I30 וקיא סיד אומנם ניתן לכפל את הכיסאות האחוריים. אבל בתנאי שמזיזים את הכיסאות הקדמיים ומוציאים משאנות ראש מהאחוריים, וגם אז הכיפול איננו מושלם.

בסופו של דבר ויתרתי על האופצית השימושיות לגמרי.

פורסם

אני דווקא חושב שההיונדאי i30 הוא רכב לא רע בכלל שנותן תמורה לא רעה לכסף.

ראה הודעה קודמת שלי כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=220132

באופן כללי, עשיתי נסיעת מבחן גם על ההיונדאי (בגרסאת 2 ליטר Supreme) וכם על הטויוטה בגרסת ההאטצ'בק הידועה בשם Auris בנפח שני ליטר. אכן, כמו שאמרו קודמי - הגיר הרובוטי עשה לי חריקות קשות בלסת ובחוליות עמוד השדרה. ממש לא בשבילי. גם תחושת הגימור בפנים לא עלתה בכלל בהרבה על ההיונדאי.

האבזור בהיונדאי (לפחות ברמת Supreme שאינה יקרה בהרבה בכלל מרמת ה Deluxe) ממש מצויין. המנוע והגיר סטנדרטים, אבל הנסיעה נעימה. הבטיחות גם כן לא רעה. אכן, האוטו הוא הפתעה משמחת בשוק הרכב.

Shopper.

פורסם

בגירסה של 2 ליטר יונדאי I30 עולה כמו סיביק. לדעתי סיביק ממש יותר משתלם באותו המחיר. הרבה יותר יפה, הרבה יותר מרחב לנהג (לי זה מאוד חשוב) ובכלל כפי שהבאתי את דעתי - רכב מליגה אחרת.

• תוכן חדש...