Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי הדרך הטובה ביותר לחבר LCD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקארט לקומפוננט זה לא סתם מתאם זול אלא ממיר אקטיבי שעולה 400-500 שקל.

אין בו שום צורך אם יש במסך חיבור scart שמאפשר rgb (אותה רמה כמו הקומפוננט).

פורסם

לא תמיד מומלץ לחבר טרנסקודר אם לא באמת צריכים, ישנם מקרים רבים בהם הוא מוריד את האיכות

ואז אתה מקבל סיגנל פחות איכותי, בשיטת החיבור הכי איכותית, אז מה הועילו חכמים?

בקשר למעבר SCART לקומפוננט - זה מאוד תלוי מה הממיר יודע להוציא...

אצלי הפלזמה מחוברת עם כבל מעביר איכותי יחסית (חיבורי זהב 24 קראט) מSCART ל SVIDEO , והסאונד מועבר לרסיבר באמצעות כבל אופטי.

(ממיר YES מדגם 3100SV)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אחזור על מה שאמרתי: כל הממירים מוציאים rgb על-גבי סקארט. זה לא נופל בשום צורה מקומפוננט וזה גם הפתרון הפשוט (וזול) יותר כך שאין שום צורך להסתבך.

פורסם

איזה טרנסקודר אתה מדבר עליו ? טוב שלא נסחפת , אנחנו לא מדברים פה על חיבור שמומר מסוג סיגנל אחד לאחר (שאז אתה צודק), סה"כ לנצל את הפינים הנכונים של הסקארט כדי להעביר קומפוננט במקום להעביר את כולם.

דוגמאות:

http://www.tvcables.co.uk/images/items/yuv-rgb-scart-adapter.jpg

http://www.hdwise.com/images/T/19-016-7.jpg

אני משתמש במשהו שדומה לראשון (כל הממירים שנתקלתי בהם ידעו לעבוד עם זה , אבל זה בהוט , ביס כדאי לבדוק אולי יש בעיה ואז אפשר - בטוח - להשתמש בממיר דומה לSVIDEO)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז אני כן מדבר על ממיר מסיגנל אחד לשני.

כפי שאמרתי בממירי יס יש לך את האפשרויות הבאות:

...דרך הממירים של yes אפשר להעביר עליו או קומפוזיט (כמו בננת rca צהובה בודדת) או rgb (האופציה הכי איכותית) או svideo (לא כל הממירים עושים פה עבודה טובה).

אין אפשרות של קומפוננט מה שאומר שלא מספיק סתם את הכבל סקארט המתאים כמו אלה שצרפת אלא צריך ממש להמיר מ-rgb ל-yuv.

אגב, המתאמים/כבלים של סקארט ל-svideo ברובם דפוקים ולא עובדים טוב עם הממירים של יס (וגם לא כל הממירים מוציאים svideo טוב) ועברתי כמה.

אבל הכי טוב פשוט וזול (במיוחד במקרה הזה) לחבר כבל scart ל-scart מהממיר למסך ולהגדיר על rgb את שניהם.

פורסם

באסה לאנשים ביס.

והדרך הכי פשוטה לעבוד עם כאלו של SVIDEO זה להביא כזה עם כיוון קבוע (OUT) מהממיר וכבל 4 פינים ולא לעבוד עם אלו של 7 וסוויטשים.

בא נסכים על זה שהכי פשוט לקנות כבל SCART איכותי.

יקר קצת , אבל פשוט :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אי אפשר להסכים על זה, כי לא בכל הטלויזיות יש כניסת SCART.

בעסה לאנשים בYES?

נראה אותך כשתצטרך שירות מהוט, חבורת החלאות האלה. גם אם הם יהיו ספקית התוכן האחרונה בעולם אני לא אחזור להיות לקוח שלהם.

שלא לדבר על זה שאין מה לראות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני דווקא מרוצה מאוד מהוט בשירות:

עברנו דירה - הגיעו בזמן והעבירו בקלות.

התקלקל ממיר - באו שלחו חדש עם שליח

היתה בעיה בחשבון - תיקנו רטרואקטיבית לאחר בדיקה

התקלקל הוט מג'יק -> תוך פחות משבוע היה אצלינו מכשיר חדש

וכמובן כמו בכל מקום בשוק הארצישראלי - "אח שלי , אפשר לדבר על המחיר"

מבחינת תוכן - אני מעדיף אותה (ערוצי סרטים , אגו וערוצי הנישה)

ומבחינת איכות שידור היא עדיפה (בחלק מהערוצים, כבר לא מה שהיה פעם שיס היתה עדיפה , ממש ממש לא)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אתה הלקוח המרוצה היחיד.

לאחרונה עברתי דירה, רק לאחר חודשיים הם העבירו את ההוט.

כמובן שזרקתי אותם מכל המדרגות.

היום בישיבה שהיתה אצלנו בחברה בבוקר, לא יודע איך הנושא התגלגל להוט, אבל משהו כמו 15 איש

שצפו וקצפו על חברת הוט, אז כנראה אני לא היחיד.

חכה שתנסה להתנתק... :)

היתרון היחיד בהוט זה ערוץ AXN עם סדרות קאלט של שנות ה80 (צוות לעניין, מקגיוור, זאב אוויר)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ד"א - רציתי לתקן , כרגע אני מחובר עם SVIDEO ולא RGB (למרות שכבר עבדתי עם RGB , פשוט החלפתי בכלל שינוי בכניסות).

הבדל גדול באיכות , לא ראיתי.

וגם בהוט נזכרתי שחלק מהממירים יכולים להוציא מקסימום SVIDEO (בעיקר הקטנים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מחובר עם כבל SVIDEO איכותי שיוצא מה YESMAX עד לפלאזמה SVIDEO ל SVIDEO,אני לא מחובר לSCART של הממיר,ואני רואה לדעתי מדהים!!

חושבים שבחיבור של קומפוננט אני אראה טוב יותר?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם כבר פתחתם שרשור - יש לי ממיר ישן של הוט. שמעתי ממישהו שפשוט התקשר אליהם וביקש ממיר חדש מסוג קודק (ככה הוא נקרא?) והביאו לו הביתה בלי בעיות. נראה לכם הגיוני?

בנוסף - הממיר מחובר אצלי מהקיר וממנו יוצא כבל (חיבור מלבני גדול) לטלוויזיה (בצד של הטלוויזיה זה צהוב-אדום-לבן) וכבל נוסף (דומה לחיבור מהקיר) ל-DVD מקליט. מה-DVD יש גם חיבור צהוב-אדום-לבן לטלוויזיה.

קודם כל - איך שזה מחובר עכשיו אני יכול לגשת ל-DVD רק דרך הטלוויזיה עצמה (מעבר מ-AV1 ל-AV2) וכך הערוצים שנקלטים ב-DVD לא מועברים דרך הממיר ולכן לא מסודרים באותו הסדר כמובן (ואין את אותה הכמות) ויותר חמור - האיכות פחות טובה באופן הזה. איך לחבר את זה כך שיעבור דרך הממיר ואוכל להקליט ישירות ממנו?

ובנוסף - איך אתם ממליצים לשפר את הסידור הזה? (כבל חדש? SVIDEO? SCART?)

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדכון קטן.

מצאתי כבר SVIDEO בבית ואז גיליתי שבממיר של יס אין SVIDEO. הסתפקתי בחיבור SCART והשיפור בהחלט נראה לעין! פה ראוי להגיש שוב תודה לכל מי שייעץ. הממיר שלנו עוד מתקופה שיס רק הופיעו, משמע משהו באזור ה-8 שנים. האם מישהו יודע אם הממירים של יס שודרגו מבחינת יציאות עם הזמן? האם ישנה אופציה לשדרג את הממיר מול יס לממיר בעל יציאות נוספות? והאם SVIDEO אכן יתן שיפור נוסף על ה-SCART?

שוב תודה:)

נ.ב

תעזרו גם לרוני. מסכן, לא מתייחסים אליו :)

פורסם

אם חיברת ע"י חיבור SCART לSCART (ולא SCART ל3 בננות) אז SVIDEO לא ישפר לך כלום.

רוני, הממיר האיכותי של HOT נקרא " דוקסיס "

צורת החיבור בה אתה מחובר היא הגרועה ביותר האפשרית, האם יש לך בטלויזיה כניסת SCART ?

(SCART זה החיבור מלבני גדול)

אם כן, חיבור ע"י כבל SCART ל SCART יהיה האופציה הטובה ביותר

אם אין לך חיבור כזה, אז בטח יש לך SVIDEO ואז אני ממליץ לחבר עם כבל SCART ל SVIDEO איכותי.

איכות החיבור קריטית במסכי פלזמה ו LCD כאשר מדובר בתכנים הרגילים (לא HD), במיוחד בLCD שהם ברמת כניסה ואיכות התמונה שם רגישה יותר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם כבר פתחתם שרשור - יש לי ממיר ישן של הוט. שמעתי ממישהו שפשוט התקשר אליהם וביקש ממיר חדש מסוג קודק (ככה הוא נקרא?) והביאו לו הביתה בלי בעיות. נראה לכם הגיוני?

בנוסף - הממיר מחובר אצלי מהקיר וממנו יוצא כבל (חיבור מלבני גדול) לטלוויזיה (בצד של הטלוויזיה זה צהוב-אדום-לבן) וכבל נוסף (דומה לחיבור מהקיר) ל-DVD מקליט. מה-DVD יש גם חיבור צהוב-אדום-לבן לטלוויזיה.

קודם כל - איך שזה מחובר עכשיו אני יכול לגשת ל-DVD רק דרך הטלוויזיה עצמה (מעבר מ-AV1 ל-AV2) וכך הערוצים שנקלטים ב-DVD לא מועברים דרך הממיר ולכן לא מסודרים באותו הסדר כמובן (ואין את אותה הכמות) ויותר חמור - האיכות פחות טובה באופן הזה. איך לחבר את זה כך שיעבור דרך הממיר ואוכל להקליט ישירות ממנו?

ובנוסף - איך אתם ממליצים לשפר את הסידור הזה? (כבל חדש? SVIDEO? SCART?)

תודה

רוני

רוני, לא כל כך הבנתי את החיבור אצלך.

יש שתי דרכים לחבר DVD מקליט לממיר.

דרך אחת זה לחבר עוד כבל אנטנה מהממיר החוצה לאנטנה IN של ה-DVD.

ודרך שניה זה לחבר את ה-RCA (בננות בלשונך) מהממיר ל-VIDEO IN של ה-DVD.

וככה כל ערוץ שתעביר בממיר יוקלט ב-DVD. החסרון בשיטה השניה זה שכל ערוץ שתרצה להקליט

תצטרך שהממיר יהיה על הערוץ הזה. הכוונה לא תוכל לראות משהו אחד ולהקליט משהו אחר.

בדרך הראשונה, כל הערוצים שהממיר יוציא דרך האנטנה יקלטו בהיפרבנד של ה-DVD וככה תוכל לשים את ה-DVD

על ערוץ מסויים (בעזרת ההיפרבנד של הממיר כמובן) ואת הממיר על ערוץ אחר.

מקווה שהבנת ולא סיבכתי אותך.

• תוכן חדש...