Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עו"ד יתחיל ב~3 אלף ויכול רק לעלות. בהתאם למוניטין שלו. התועלת תהיה עצומה.

במידה ותלך בלי עו"ד - שלילה. בוודאות. אם אתה תהיה האשם במשפט, השלילה תהיה ארוכה יותר.

אם אמא שלך תופיע, סביר להניח שגם היא תקבל שלילה, אבל כנראה שקצרה יותר.

בכל מקרה יהיה גם קנס כספי לא קטן.

אם תלך עם עו"ד - זה תלוי מאוד בעו"ד, אבל יש סיכוי טוב שאמא שלך תצא עם קנס מוגדל וX חודשים על תנאי למשך Y שנים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

108 במולטנובה זה בערך 120 על השעון, בתוך העיר. לא רע. סתם מתוך סקרנות, באיזה סיטואציה מגיעים לדבר כזה?

תובע/שופט עם קצת שכל יתחיל לחשוד שמשהו מסריח פה, כי איזו סיבה יש לאישה מבוגרת עם רשיון מעל 20 שנה לנסוע 48 קמ"ש מעל המותר בתוך העיר (תן לי לנחש, זה גם קרה בסביבות 2 לפנות בוקר בשישי או במוצ"ש)?

מאוד מאוד ממליץ להתייעץ עם עורך דין רציני, לפני שאתה חושב להעביר את הדוח על שמו של מישהו אחר.

עוד שאלה - הדוח מגיע על שם בעל הרכב. זה אתה או ההורים שלך?

פורסם

נתפסתי במהירות הנ"ל לא בלילה, אלא בסביבות שעה 6 אחרה"צ...

וכן הדוח רשום על שם אבא שלי(כי נהגתי ברכב שלו).

פורסם

קודם כל, אני ממש לא רוצה לשפוט את הבחור, אני לא יודע באיזה מקום היתה הנסיעה המהירה וכמו שאני מכיר את המשטורה, זה כנראה היה באיזה רחוב עם 2-3 נתיבים לכל כיוון שמנוצל על ידי המשטרה למסחטת כספים.

בקשר למקרה, עם עורך דין, האמא שלך כנראה תצא עם הרישיון ביד וקנס יפה, עורך דין יעלה 2500 ומעלה.

עם עורך דין אתה תצא כנראה עם שלילה ל 3 חודשים וקנס, קיים סיכוי קטן שתצא עם קנס בלבד. כמובן תאוריה וטסט חדש

ללא עורך דין - אמא שלך תצע עם קנס בלבד (50%) או עם שלילה קצרה

ללא עורך דין - אתה תקבל שלילה של לפחות 3 חודשים עד שנה. כמובן תאוריה וטסט חדש

פורסם

אכן הכביש הוא כמו שאמרת, כביש מהיר יחסית, חדש, עם מס' נתיבים לכל צד ושטח הפרדה רציני...בקיצור כביש בין עירוני לכל דבר!

אין מה לעשות, קורה...אתם בטוחים שזה המחיר לעורך דין תעבורתי?? 2500 שקל? זה נשמע המון כסף!

פורסם

לא תמצא בפחות.

מה אתם מתכוונים לעשות? להעביר את האשמה על הנסיעה לאמא?

או שאתה לוקח על עצמך את האחריות ונשפט בעצמך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אותי תפסו בערבה בדרך לאילת על 145 ומי שיודע זה 55 מעל המותר.

ההיתי נהג חדש

השוטר התחשב בי לא נתן לי נקודות רק קנס סימלי של 250 ש"ח.

כעבור שנה כשבאתי לחדש את הרישיון הודיעו לי לעשות תאוריה מחדש, עשיתי וכשבאתי לחדש קיבלתי עוד שנתיים נהג חדש

יצאתי בזול חבל על הזמן.

שיהיה בהצלחה במשפט

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

צהריים טובים!

אתמול קיבלתי הזמנה לדין , עקב תפיסה על ידי מצלמת תנועה.

נהגתי 131 קמ"ש במקום שמותר 90 קמ"ש.

אציין שאני נהג חדש, יש ברשותי רשיון שנה.

אני חייב לקבל את עזרתכם, מה אני אמור לעשות כדי להפחית את עונשי כמה שיותר, אני ממש בלחץ!!!

בבקשה תנו לי את עזרתכם.

נ.ב. הרכב רשום על אימי, שיש לה רשיון 30 שנה ללא שום עבירת תנועה, אז אנא תאמרו לי איך אפשר לשכנע אותה שתישא בעונש.

התייחסו בבקשה לשני האפשרויות.

אין כאן מישו שיודע בוודאות, ושהוא אחרי מקרה כזה??

user_online.gifreport.gif progress.gif

פורסם

דברראשון, פתחת כבר שרשור בנושא. תחכה לתשובות שם.

דבר שני, אין דבר כזה "יודע בוודאות", כיוון שבבית המשפט יושב אדון שופט או גברת שופטת ומחליט מה שנראה לו עפ"י העדות שלך ועפ"י הוכחות ודרישות התביעה.

שני אנשים, באותו גיל ובעלי אותו ותק רשיון, שיכנסו למשפט באותו רגע, אצל שופטים שונים - לא בהכרח יקבלו עונש זהה.

שני אנשים, באותו גיל ובעלי אותו ותק רשיון, שיכנסו למשפט יום אחרי יום, אצל אותו שופט - לא בהכרח יקבלו עונש זהה.

לסיכום, קיבלת התייחסות וחוות דעת בשרשור שכבר פתחת. בשביל מה אתה מקפיץ גם את השרשור הזה?!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם לא קיבלת את התשובה שלך בשירשור המקורי שפתחת, אז דיסקובר ענה לך עכשיו את התשובה הטובה ביותר.

אם לא היית לוחץ על הדוושה יותר מידי - עכשיו לא היית לחוץ בכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

על טעויות משלמים תדע לקחת אחריות על המעשים שלך.

אם תפיל את התיק על מישהו אחר אני בטוח שתחזור ליסוע במהירות שכזו בתוך העיר , כי את הלקח לא למדת ולא תלמד.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

את האמת,

בתור אחד ההורים שלך לא הייתי חושב אפילו לקחת את העונש על עצמי, על טעיות משלמים!

בתור אבא שלך הייתי משיג לך עורך דין ונותן לך הזדמנות לצאת מזה.

תמיר.

• תוכן חדש...