Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינה מרגיזה בעת הפעלת המחשב

J.R
שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחרונה בזמן שאני מפעיל את המחשב ולאחר שהווינדוס נטען,עולה

לי מן מסך כחול והוא כותב שהוא מבצע בדיקה לכונן סי,מישהו יודע איך לבטל את זה? זה

ממש מעצבן אותי

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמורה להיות הודעה שאפשר ללחוץ מקש לביטול סריקת דיסק (ESC למשל). ככל הניראה ביקשת לסרוק דיסק או משהו דומה.

ד"א, כאשר המחשב סיים לסרוק, זה לא אמור לסרוק שוב בעלייה הבאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שזה..?

זה קורה בכל הפעלה כיוון שאני תמיד לוחץ על מקש כלשהו כדי להספיק ואז הוא לא מסיים את הסריקה,

אין לי בעיה לתת לו לסרוק פעם אחת ושיפסיק אבל הבעיה שהוא ת מיד נתקע בשלב 2 מתוך 3.:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוריד את הקובץ שהעלתי, זה קובץ REG ששיניתי את הסיומת שלו ל TXT כדי שאוכל להעלות אותו.

תוריד את הקובץ, שנה את הסיומת שלו ל REG ותלחץ עליו פעמיים ותאשר.

זה אמור לפתור את הבעיה, נסה לעשות RESTART פעם פעמיים.

disablecheckdisk.txt

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שלהשאיר אותו כל הלילה כדי שהוא יסיים זה להיות מספיק סבלני :x

הוא פשוט נתקע לא יודע מה הבעיה שלו.

אלון,תודה רבה אני אבדוק את זה.

בברכת שבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המסך הזה הוא מסך CHECK DISK. המערכת הפעלה מזהה משהו לא תקין בהארד דיסק שלך והיא רוצה לבצע סריקה שלו כדי לסמן סקטורים דפוקים.

אם באמצע הבדיקה זה נתקע זה לא סימן מעודד ויכול להעיד על סופו המתקרב של ההארד דיסק.

תנסה לבצע בדיקה יזומה על ידי מקש ימני על כונן C>>> PROPERTIES>>>EROR CHECKING>>>CHECK NOW. תסמן את 2 הרובליקות שיש שם, הוא יבקש לעשות ריסטרט, תעשה ריסטרט, תן לו לרוץ ותראה אם הוא נתקע.

תעדכן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי עם עדכונים ,לצערי,שליליים.

ביצעתי את התהליך עם הקובץ שאלון נתן לי,בהפעלה ראשונה זה באמת עבד והבדיקה לא

הופעלה,אך בהפעלה שניה הבדיקה הופעלה וכיוון שלא הייתי ליד המחשב היא גם החלה,היא עברה

אך מאז המחשב מסרב לעבוד שוב כמו שצריך:לאחר שמסך המחשב עולה אני רואה רק את הרקע בלי שורת משימות

ובלי אייקונים.

איכשהו,הצלחתי להיכנס ל"מחשב שלי" דרך "task manger",ביצעתי סריקות ספיי,וירוסים,תיקון ר'גיסטי והעפתי כמה תקלות\סוסים

טרויאנים אך שומדבר לא קורה,המחשב לא חוזר לעצמו ואין לי שורת משימות,איקונים וכלום:-(

מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה עליי לעשות?

תודה:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתרון המהיר ביותר והקל ביותר לביצוע לבעייה שלך זה פירמוט (הפעם עם NTFS) + התקנה מחדש של WIN XP. זה לוקח קרוב לשעתיים ויש לך מחשב חדש. מה נישאר? לשים אנטיוירוס ו-FIREWALL.

כל פתרונות אחרים שיציעו, ככל הניראה לוקחים יותר זמן, הבעייה שאי אפשר לעשות דיאגנוסטיקה למחשב שלך דרך הפורום, לכן כל ההמלצות הן בעיקר ניחוש לפי פתרון של מקרים דומים.

יכול גם להיות שיש לך בעייה כלשהי בדיסק קשיח (סבירות נמוכה יחסית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חשבתי על פרמוט,יש איזה מדריך קצרצר לביצוע פירמוט?

פתרונות אח רים למי שמכיר את הבעיה יתקבלו בברכה.:-)

חג שמח ותודה לכל מי שעוזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...