Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק 5 דלתות VS סיאט ליאון TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב חדש ושתיהן ידניות כמובן ,והמחיר הוא כמעט זהה. טוב זאת ההיתלבטות. על הנייר הליאון נראית עדיפה .הרכב הולך להישאר הרבה זמן ולכן שיקולי אמינות ושוק עתידי גם חשובים.בקיצור אשמח לשמוע מה אתם חושבים והאם יש אופציות אחרות(רכב חדש בלבד) במחיר הזה.

תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני חושב שהלאון היא העדיפה מבחינת מנוע הוא לקוח מהגולף ולפי הסקרי אמינות של המנוע הוא יוצא מהכלל העיצוב של הלאון היא פי כמה יפה מהסיווק ומה גם הייחודיות שיש ללאון לעומת הסיווק אם הייתה הבחירה שלי ללא ספק היא הייתה הלאון לגבי השוק של סיאט בארץ כידוע שלוי יצחק לא אוהב את המותג ולא ידוע למה אבל בתכלס שתוציא ביום מן הימים את הלאון למכירה יהיו עליו קופצים כי לא הרבה יש על הכביש וגם אתה תוכל לדרוש מעל המחירון (מניסיון) לגבי הסיווק יש על הכביש פחות או יותר הרבה מה כך שהשוק הוא יציב אצל הונדה אבל לגבי האבזור ששנותנים אצל הונדה בושה! טאסות במחיר של 160.000 שקל שייתבישו אבזור דל לעומת הלאון.

שורה תחתונה: סיאט לאון

יניב

פורסם

מה בכלל ההשוואה? ההונדה היא תרגיל ביחסי ציבור ומכונית פושרת מאוד. אני לא אוהב את העיצוב (אבל אתה כנראה שכן), ותא הנוסעים פשוט מצועצע מדי. הליאון מכונית טובה עם מנוע מדהים (בהנחה שמדובר על ה2 ליטר - אני כבר לא יודע איך הם ממתגים את המכוניות שלהם). גם ה1.8 מצויין (אפילו מתקדם יותר מה2.0), פשוט חלש יותר. לרעתה עומד תא נוסעים קודר במקצת.

בכל מקרה, אני לא חושב שתוכל למצוא מישהו שיטען שההונדה היא המכונית הטובה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ענין של טעם. אני לא הייתי בוחר באף אחת ומאותה סיבה בדיוק, לוח שעונים שמזכיר צעצוע לילדים בני 5 בהונדה ולוח שעונים משמים, עלוב וקודר בלאון. אבל זה אני כאמור.

פורסם

בגדול, הכול עניין של טעם.

לטובת סיוויק אני יכול להגיד, שזה הי-טק טהור.

אנשים עם תעם מיושן יגידו שזה מצועצע, אבל שלא תחשוב לרגע שיש שם משוה סתם.

רמות גימור גבוה מאוד, הנדסת אנוש מתקדמת, ייתו לך את כל התחושות שאתה לא בעוד קופסה.

סיוויק עוד כמה שנים טובות יבלוט מהשורה , ואם זה חשוב לך להיות מיוחד,זה הרכב.

לגבי אמינות,סחירות אין מה להוסיף. הכול ברור.

לאון רכב מצוין. רק העובדה, שסוף סוף אפשר להגיד אל לאון,שזה לא עותק נוסף שלVW כלשהו

עצוב לא קיצוני כמו של סיוויק, אבל הרבה יותר מיוחד מהמתחרים. מהצד רק לדעתי, נראית פשוט מכוערת.

רמת גימור טובה. ונסיעה נעימה ורכה.

החיסרון היחיד של לאון, זה שהיא לא תהיה מיוחדת ובולטת כמו סיוויק.

סיוויק נמכרת ביחידות בודדות עקב מחיר הגבוה. למרות שיש היום הנחות של 30 אלף.

חשוב שתיקח נסיעת מבחן בשתי הרכבים . יש הבדל גדול בנוחות נסיע. סיוויק עם מתלים קשים יותר ומהלך קצר, די קשים ביחס

לליאון.

אבל זה לטובת אחיזה, אם זה חשוב לך.

Omnia mea mecum porto

פורסם

חבל שאנשים פה ישר קוטלים את הסיוויק!

לפני שאתם אומרים משהו תעסו סיבוב עליה (כמובן שעדיף לנהוג) ואני מצטער מראש אם מישהו כן נהג כבר, אבל מניסיון אישי שלי על הסייויק הזאת (של ההורים חח) האוטו מתנהג מצוין עם אחיזה מאוד גבוה! נכון שהוא יותר חלש אבל אני עשיתי 1 ל-13 שזה די מכובד בנהיגה שכוללת הכול. ולגבי התא נוסעים- נכון שהוא מצועצע אבל לי אישית לקח 2 דקות וכל כפתור נפל ליד ובשביל אוטו משפחתי הוא מציע סידור מושבים מאוד מיוחד (צריך לבדוק לבד...) והמון מקום לאנשים ומטען.

כל מה שרשמתי זה כמובן בלי לנהוג על ליאון ולכן זה לא בהשווה אלא מה שאני חושב על הרכב בפני עצמו! אישית (כמו שדי ברור) אהבתי את הרכב. אבל הדבר הכי טוב לעשות בסופו של דבר זה לקחת את 2 המכוניות לנסיעת מבחן לראות בעצמך.

פורסם

לנו יש לאון TFSI 2.0 כבר חצצי שנה

אני יכול להגיד רק דברים טובים על הרכב, באיחוד על המנוע אך גם על תא הנוסעים

בסה"כ אני לא חושב שהוא כזה משמים, ויש לו לוק ספוקטיבי כולל כיסאות מעולים ומרחב פנימי אדיר(גם מאחורה) שקולטים רק שנמצאים בתוך הרכב הרבה זמן.

גם את הסיוויק בדקנו- סתם אוטו יקר בלי שום דבר מוסף, מה גם שהסיאט מגיע עם איבזור מלא(שלא לדבר על מה שאפשר להוציא מהם) והמון קסם אישי- עם מנוע מיוחד וטוב ושבלול

בסופו של דבר התשובה שלי לפותח השירשור היא ביצוע נסיעת מבחן

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הלאון של חבר (שעובד בסיאט) - האוטו ממש נחמד. מאובזר מאוד מאוד, בטח ביחס למחיר שלו.

הוא עושה 0-100 במשהו כמו 8 שניות, אבל זה מרגיש הרבה יותר מהר. הוא פשוט טס!

על ההונדה אין לי נסיון ו/או חוו"ד.

בכל מקרה - אם אתה מחליט על לאון - דבר איתי לפני ההזמנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...