Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הגיע הזמן לקנות רכב ראשון התקציב הוא 20-30 k מיועד לבן 17 וחצי הדרישות מהרכב הם בעיקר מראה וביצועים טובים ביחס לתקציב. כמה דברים:

1.סיאט איביזה 1.6 בין השנים00-01 הדגם של 100 כחות סוס 3 דלתות קורץ לי במיוחד ונשמע לי חבילה מתאימה מאוד.

איך הרכב מבחינת אחזקה אמינות ביצועים וכו' אם אפשר נתונים של הביצועים תאוצה מ0-100 וכו' פשוט לא מצאתי בשום מקום.

(הבנתי שיש לאיביזה 1.6 שני גרסאות סיגנו וסטלה איזה מבינהם זה הגירסא של ה100 כוחות סוס והמאובזרת יותר?).

2.במאי מתחלף שנתון לפי מה שאני יודע האם מחיר הרכבים ירד בשלושת החודשים הקרובים ?

3.איזה עוד רכבים בהתאם לדרישות ולתקציב אתם יכולים להציע?

אם מישהו מוצא אקזמפלר טוב ושמור לאיביזה לפי הדרישות הנל שיפנה אלי.

תודה רבה

פורסם

לגבי אמינות הרכב לא יכול להביע דעה אני בטוח שיהיו כאן אנשים שיודעים לענות על זה גירסת ה 100 כ"ס מגיעה בשני הדגמים,מדובר בהבדלי אבזור.

מומלץ לחפש רכב עם גיר ידני לביצועים עדיפים.

לגבי החלפת שנת המודל לא תהיה החלפת שנת מודל במאי אלא רק בינואר 2009,ובהתאם לזאת לא אמורה להיות ירידת מחירים בחודשים הקרובים.

פורסם

רכב זה אמין וטוב,עדיף גיר ידני , אבל יש לבדוק את הגיר היטב מבחינת רעשים !!! (יש נטייה לגירים אלה להרעיש בגין סיכה לקוייה ורגישות המיסבים לליכלוך)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בכל מקרה התכוונתי לאיביזה ידנית כי באמת ראיתי שהיא עדיפה על האוטומט פשוט שכחתי לרשום.

יש עוד משהו שצריך לבדוק חוץ מהגיר ? מה צריכת הדלק והביצועים מישהו יודע??

מה עוד יכול להיות מתאים במסגרת התקציב?

פורסם

לגבי רמות גימור הסטלה זאת הנמוכה ומגיעה בשוש סוגים: 1.4 75 כ"ס , 1.6 75 כ"ס, 1.6 100 כ"ס. סיגנו מגיע ב1.6 100 כ"ס בלבד. מבחינת הבדל בחיצוניות מדובר על ידיות ומראות בצבע הרכב ופנסי ערפל אם אני לא טועה, מבחינת פנים כל מניי דברים כמו מחזיקי כוסות וזה, יש עוד הבדלים אני לא יודע בדיוק.חלק מהדגמים (גם בסטלה) מגיעים עם בקרת אקלים ורדיוטייפ מובנה. לגבי אמינות זה מנעו של פולו אמינות סבירה וטיפולים די יקרים, מומלץ לבחור בגירסא הידנית כמובן עם 100 כ"ס.

לגבי השוק לדעתי קשה מאוד למצוע בעיקר 3 דלתות , אני חיפשתי חודשיים וחצי ורציתי מאוד איביזה אבל לא מצאתי מאוחר יותר שהתפשרתי על 5 דלתות עדיין לא מצאתי.

באותו סכום לדרישותך תוכל לקנות את אחותה הפולו (בלחץ צורה חדשה שמתחילה מ2000 או את דגם הספורט 16v בשנתוניפם 97-00), מיצבושי קולט, האצ'בק, מגאן קופה וכד'

פורסם

לי היתה איביזה שנת 2000 75 כ"ס, האמינות שהיא הפגינה היתה כמעט מושלמת (טיפולים וקלאץ'), אוטו מהנה לנהיגה, בגרסאת ה75 כ"ס היא קצת חלשה אבל יחסית לנתון היא מרגישה חזקה, יושבת טוב על הכביש, דיי נוחה מבפנים ומעוצבת יפה במיוחד עם המסך והבקרת אקלים עם הרדיו. (חסרון כי אין בו דיסק וצריך להתקין מתחת להגה)

ועכשיו לבעיה... למצוא אחת כזאת 3 דלתות עם יד וק"מ סבירים, בלי תאונות ומטופלת כמו שצריך זאת משימה כמעט בלתי אפשרית ואם תמצא אחת אתה תשלם עליה מעל המחירון וכדאי שתתקשר מהר מאוד! אני מכרתי את שלי שהיתה יד 2 (01 ברשיון) עם 90K תוך שעה! וכמובן מעל למחירון בהרבה.

בהצלחה ואם יש עוד שאלות אני אשמח.

פורסם

תודה לכולם

בדקתי בלוי יצחק על איביזה 2000 ו2001 סיגנו 100 כ"ס והמחירון הוא 25k ו30k בהתאמה אז ככה שהתקציב עומד בדרישות גם אם נצטרך להוסיף קצת מעל המחירון נוסיף הבעיה היא רק למצוא אחת שמורה.

ShahaRace

אמרת שלא מצאת איביזה אז מה קנית בסוף? לפי התמונה מגאן קופה

אסף199

האיביזה שהיתה לך היתה ידנית?

פורסם

לפני חצי שנה הייתי בדיוק במצב שאתה נתון בו כרגע, לקח לי חודשיים עד שמצאתי סיאט איביזה 3 דלתות דגם סיגנו בצבע ירוק מהמם!

קניתי אותו מבחורה, רכב שמור עם ספר טיפולים, בלי שיפורים בלי כלום.. בדיוק כמו שרציתי.

אל תתפשר, מילת המפתח היא סבלנות!

ד"א, קניתי את האיביזה ב-3 אלף מעל המחירון, ואני לא מצטער על שקל.

פורסם

שלום,

כבעלים של רכב כזה בפרט(איביזה 2001 סטלה 100 כ"ס 5 דלתות) וכסיאט שלישית שיש לנו בבית אני יכול להגיד לך שהרכב הוא רכב מעולה

לי איש ית בסה"כ יש אותה שנה , הרכב לא צרך טיפולים מיוחדים ומאוד נח לנסיעה

באשר לבן אדם צעיר- האוטו הוא בהחלט אטרקטיבי- יש לו כח זמין בסל"ד נמוך כיאה לרכבי VAG וההילוכים יחסית קצרים

המנוע מאוד אמין(1.6 SRׂ ) וכן גם הגיר(ידני במקרה שלי)

המחירון בין 30,000 -35,000 לאקזמפלר שמור

רמז יכול להיות שבסוף החודש תראה אחת כחולה במצב טוב עם מגוון תוספות מפורסמת ביד 2:wink:

נ.ב : אני אישית לא מצאתי הרבה רכבים בתג מחיר זה שמתחרים במה שהיא נותנת(כמובן שיש עוד אני לא שולל)

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

M-SLR

אני לא ממהר אחי גם אם זה יקח כמה חודשים יש לי זמן עדיף לחכות ולא לקנות משהו שאחר כך אני יתחרט עליו.

אתה זוכר אולי בכמה קניית אותו? אצלך זה 100 כ"ס?

benj

במקרה אחיך נתן לי את הרמז הזה לפני כמה שעות אבל אני מחפש 3 דלתות ולא 5 בכל מקרה תודה אמרתי שאני ישאיר את זה כאופציה.

עוד משהו כמה צריכת הדלק ??

פורסם
M-SLR

צריכת הדלק הגיונית לגמריי, לא מצאתי שהיא יותר חסכונית/ פחות חסכונית ממכוניות אחרות שהיו ברשותי באותה קטגוריה

שוב הכל תלוי ברגל

IMG_0413.jpg

IMG_0414.jpg

IMG_0420.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
M-SLR

אני לא ממהר אחי גם אם זה יקח כמה חודשים יש לי זמן עדיף לחכות ולא לקנות משהו שאחר כך אני יתחרט עליו.

אתה זוכר אולי בכמה קניית אותו? אצלך זה 100 כ"ס?

benj

במקרה אחיך נתן לי את הרמז הזה לפני כמה שעות אבל אני מחפש 3 דלתות ולא 5 בכל מקרה תודה אמרתי שאני ישאיר את זה כאופציה.

אכן, 100 כ"ס.

ההבדל בין הדגמים הוא שבסיגנו יש פנסי ערפל, בקרת אקלים (הבנתי שיש דגמים של סטלה בלי בקרת אקלים), ואצלי גם יש סאנרוף.

קניתי את הרכב ב- 36 אלף. והמחירון היה אם אני לא טועה 33 אלף.

בקשר לצריכת דלק, אף פעם לא בדקתי =]

בהצלחה בחיפושים!

• תוכן חדש...