Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לגולף GTI MK4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל כתב:

אני גם לא חושב שרוב האנשים פה ידעו להבדיל בין התנהגות של GTI לקליאו ספורט , אבל זה נושא לדיון אחר

עם כל הכבוד, אפילו אמא שלי תדע להבחין (זה לא כאילו מדובר בהבדל קטן).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אייל כתב:

עם כל הכבוד, אפילו אמא שלי תדע להבחין (זה לא כאילו מדובר בהבדל קטן).

עם כל הכבוד ל306 הרגילה שלך והנסיון שלך בקריאה בפורומים וציטוט קלישאות - לא נראה לי שגם אתה תדע להבדיל... כשהייתי בשלב ה306 הרגילה לפני 7 שנים כשהייתי בערך בגילך - לא הבעתי דיעות נחרצות כ"כ על דברים שאני לא מבין בהם.

(למרות שיש עתיד - האבחנה שלך בנוגע לסיביק מאוד מעודדת)

wiking, בנוגע להנאה מנהיגה, אני חושב שגם זה סובייקטיבי....

אני מפסיק להגיב לשרשורים בעניין, כי הצביעות של בעלי הקליאו עוברת את כל גבולות הטעם הטוב.

ולא מעט מעמודי התווך של הפורום הזה , ומשתמשים מרכזיים , מודים על כך בדיונים פרטיים מחוץ לדפי הפורום -כולל בעלי קליאו בדימוס.

מי שרוצה לדעת את האמת על עלות האחזקה של הקליאו ,ולגבי הסחירות של הרכב - יצטרך לקרוא על כך ממקלדתם של בעלי קליאו אחרים בפורומים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ומי שרוצה לדעת את האמת על ה-GTI בטח צריך לשאול אותך. לא?! :roll:

אייל, די נשבר לי. אין לך מושג בגרוש. כמה חארטות ושטויות אפשר לקורא ממה שאתה רושם.

עשה טובה, ותתארגן על איזה פורום GTI משלך.

אתה לא יודע לקרוא/לקבל/וגם לכתוב ביקורת. לא נורא, זה האופי שלך כנראה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אייל אתה פשוט עושה מעצמך צחוק ואני לא אומר את זה בגלל שיש לי קליאו

אני באמת חושב שהמשתמש הזה פקטיבי, הוא פה בשביל לעשות ממך צחוק והוא הצליח

מי שאובייקטיבי אמר לך בדיוק אילו חסרונות\יתרונות יש לכל רכב (קליאו\גולף, אפילו אתה אמרת את זה אבל בסוף אתה ממשיך "ללכלך")

אני חושב שהתגובה של רוני ממצה את הכל + הכי אובייקטיבית פה, והכי חשוב הוא לא "מלכלך" כמו שאתה עושה כל פעם שמופיע הצמד "קליאו ספורט", זה פאתטי ..

פורסם

תקרא טוב, חתיכת כלומניק.

אתה מכיר את המשפט: זה לא הגיל, העיקר התרגיל (תחביר המשפט לא משנה כרגע).

זה משפט שאין לו קשר לעולם המוטורי, אך כאן, בנוסף לשטויות שלך שגם הן לא מתאימות לדפי הפורום, המשפט הזה מתאים את עצמו בהחלט.

אז, את הרגשי נחיתות שלך ואת הרמת ידע שלך (או יותר נכון, שאתה חושב שיש לך) תשמור לעצמך.

מה שאני יכול ללמוד בשנה או בחודש, אתה גם ב-10 שנים לא ל תצליח ללמוד. גם אם תנסה.

תחזור ל-GTI שלך, ותעזוב את האנשים כאן בפורום בשקט עם המלצותייך ההזויות וביקורותייך חסרות הטעם והידע.

הריי אתה לא ענייני, לא מקצועי וחסר כל טעם בדעותייך.

אנא, השלם שיעורי בית וחזור לכיתה.

שבת שלום.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מי שרוצה לדעת את האמת על עלות האחזקה של הקליאו ,ולגבי הסחירות של הרכב - יצטרך לקרוא על כך ממקלדתם של בעלי קליאו אחרים בפורומים אחרים.

אני רוצה לדעת את האמת.

אנא האר את עיני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבר'ה, זה הזמן להפסיק.

הדיון הזה כבר עבר לפסים אישיים.

אני מעדיף קליאו ספורט, אייל מעדיף גולף GTI.

And that's the way it will always be.

הרי אף אחד מכם לא ישכנע אותו לעבור לקליאו ספורט, כי הוא התרגל לסטנדרטים אחרים. אז מה המטרה בכל הויכוח הזה?

הגולף - מאובזרת יותר, חזקה יותר, איכותית יותר, רכה יותר ופחות מתנהגת.

הקליאו - פחות מאובזרת, בעלת מנוע אטמוספרי קלאסי וחזק, פחות איכותית, מתנהגת כמו שצריך.

האמינות היא לא פקטור ברכב בן 6-9 שנים. יותר מדי תלוי בידיים הקודמות של האקזמפלר הספציפי.

מה שכן - מנועי ה-20VT הוכיחו שהם הרבה יותר עמידים ופחות רגישים להזנחה מאשר מנוע F4R של קליאו ספורט. נקודה לטובתה של ה-GTI.

נקודה לזכותה של הקליאו תרשם בעניין המחסור במגדש. כידוע הטורבו ממהר ללכת סביב ה-130-150~ אלף ק"מ. שיפוץ או החלפה לחדש/משופר יכול להגיע לסכום של 5 ספרות.

עכשיו כל הקלפים על השולחן. שכל אחד יבדוק עלויות טיפולים בשני הרכבים ויבחר את מה שמתאים לו.

אייל - אם תמצא סיבה אמיתית לא להסכים איתי עכשיו, אני באמת מרים ידיים.

פורסם
לפני שמתנפלים עלי בעלי הקליאו ספורט, שהם נאמני מותג רציניים, כדאי לך לערוך חיפוש קל בכדי לגלות שעלול להיות הפרש לרעת הקליאו בכל הנוגע למחירי חלפים ותיקונים.

נו, מה אמרתי ?

פורסם
חבר'ה, זה הזמן להפסיק.

תומך ומחזק.

אנשים, יש בני אדם מאחורי המקלדת / מסך מחשב.

עם כל הכבוד לפלצנות של קליאו ספורט מול גולף GTI, יש כאלו (כולל כותב שורות אלו),

שיכולים להתפלצן פי שניים על רוכשי שני הרכבים הללו ולומר שהם לא היו קונים אף אחת מהמכוניות האלו.

אין סיבה להעליב אנשים ברמה כזו בגלל שמישהו אחר חושב שהרכב שיש לו / שהיה לו יותר משתלם / מתנהג מרכב אחר.

כולה 2 מכוניות הנעה קדמית עם פחות מ- 180 כ"ס, ב"עולם האמיתי" שהוא לא ארץ ישראל, אף אחד לא מסתכל ברחוב לא על זו ולא על זו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זיו- הטורבו ממש לא ממהר ללכת אחרי 130K+-, פשוט אנשים בארץ לא מטפלים בו, אין החלפות תדירות של שמן איכותי, לא מחכים לפני כיבוי הרכב וכו'.

גם כאשר הולך טורבו אפשר בהחלט לסיים את הסיפור תוך כמה אלפי שקלים (באיזור ה2-6 אלף) שזה ממש לא נורא. זה פחות מטיפול טיימינג בקליאו :wink:

ה"פוסט" באמת לא תורם לכלוםועשה את שלו, עבר לפסים אישיים ואם יש פה כמה שלא סיימו לדבר שימשיכו בפרטי, ממש לא יפה ללכלך ולקלל על דפי הפורום לטעמי.

פורסם

מסכים עם FISH.

טורבו ב-20VT לא "הולך" כלכך מהר. אם מקפידים על תהליך הנעה/כיבוי ולא מותחים את הווסטגייט הסיכוי שהטורבו ילך הוא מאוד קטן. וזה לא רק ב-20VT...

מה שכן זה עוד רכיב מנוע שיש לו בלאי שלקליאו אין.

פורסם
חבר'ה, זה הזמן להפסיק.

הרי אף אחד מכם לא ישכנע אותו לעבור לקליאו ספורט, כי הוא התרגל לסטנדרטים אחרים. אז מה המטרה בכל הויכוח הזה?

הגולף - מאובזרת יותר, חזקה יותר, איכותית יותר, רכה יותר ופחות מתנהגת.

הקליאו - פחות מאובזרת, בעלת מנוע אטמוספרי קלאסי וחזק, פחות איכותית, מתנהגת כמו שצריך.

האמינות היא לא פקטור ברכב בן 6-9 שנים. יותר מדי תלוי בידיים הקודמות של האקזמפלר הספציפי.

מה שכן - מנועי ה-20VT הוכיחו שהם הרבה יותר עמידים ופחות רגישים להזנחה מאשר מנוע F4R של קליאו ספורט. נקודה לטובתה של ה-GTI.

נקודה לזכותה של הקליאו תרשם בעניין המחסור במגדש. כידוע הטורבו ממהר ללכת סביב ה-130-150~ אלף ק"מ. שיפוץ או החלפה לחדש/משופר יכול להגיע לסכום של 5 ספרות.

עכשיו כל הקלפים על השולחן. שכל אחד יבדוק עלויות טיפולים בשני הרכבים ויבחר את מה שמתאים לו.

אייל - אם תמצא סיבה אמיתית לא להסכים איתי עכשיו, אני באמת מרים ידיים.

:mm_yeah:

כוח סוס דיי לרדת לפסים אישיים נגד אייל, תדע לקבל ביקורת, גם אם היא אינה יפה בעינך.

שני הרכבים טובים, כל אחד בדרכו שלו, כל אחד מתאים לסוג אנשים אחר שאוהבים דברים שונים!

שבת שלום.

פורסם

איך האיביזה טורבו לא נכנסה לכל הויכוח הזה- ממש מפתיע

בכל מקרה פורשה קיימן S או רק דגם שלה- זו הבחירה שלי

:-D

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...