Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדינה מתחילה לטפל בבעיית המשתמטים.

אולי סופסוף יהיו למשתמטים חיים קשים בקבלת רישיון, על חשבון החיים הקלים שהם עשו לעצמם במרמה.

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MDGI&Pn6Vq=E

חבל כ"כ שיש אנשים שלא מוכנים לתת כלום מעצמם, אחרי ש30,000 חיילים קיפחו את חייהם בשביל שאנחנו נחייה פה בשקט.

אני חושב, שזה צעד ראשון בדרך למיגור המשתמטים.

מה דעתכם?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר בין השתמטות לרשיון נהיגה ?

התנכלות ? האמנם ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא כל כך פשוט.

מצד אחד, אני אומר שאם יש לך את הכשירות הנפשית לנהוג ולהתיישב מאחורי ההגה אתה גם כשיר נפשית לשרת בצבא- זה מצד אחד

מצד שני אני כחובב רכב ונהיגה רואה ברישיון לא פריווילגיה אלא צורך אמיתי, ואם כאן זה יתחיל מה יהיה הלאה, איסור יציאה מהארץ? ביטול זכאות לדמי אבטלה? סימון שלהם כפסולי חיתון?

מקוממת אותי ההתגייסות הפתאומית הזו של כל משרדי הממשלה לצורך דברים פופוליסטיים וזולים אבל לא לצורך מטרות חשובות אבל אפורות כמו סל תרופות, תשתיות הכבישים, ניצולי שואה, חינוך וכו'

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מה הקשר בין השתמטות לרשיון נהיגה ?

התנכלות ? האמנם ?

ומה הקשר בין השתמטות למציאת עבודה?

או בין השתמטות לחיים רגילים במדינת ישראל?

ממש לא התנכלות.

אני חושב שבמדינה בסכנת הכחדה כמו שלנו יש צורך ממשי בשירות צבאי ע"פ יכולת. כל עוד הבחור מסרב לשרת את המדינה, אין כל חובה של המדינה לשרת אותו. ומשרד הרישוי והכבישים בארץ, מה לעשות שייכים למדינה.

אני מצטער, אבל אני חושב שמי שיכול לשרת בקרבי, הולך ומשתמט (ואני לא מדבר פה על ג'ובניקים שהם על סף השתמטות-זאת חצי נחמה...) הוא אוכל חינם, ומצידי, שילך לגור בחו"ל.

אני לא יפצע/יהרג בשביל אדם שלא מוכן לעשות את המינימום בשבילי, מצטער.

אני מקווה שגם אותך חינכו לאהבת הארץ המדינה והעם.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
מקוממת אותי ההתגייסות הפתאומית הזו של כל משרדי הממשלה לצורך דברים פופוליסטיים וזולים אבל לא לצורך מטרות חשובות אבל אפורות כמו סל תרופות, תשתיות הכבישים, ניצולי שואה, חינוך וכו'

פופוליסטיים וזולים?????????

ולמות למען המדינה, נחשב זול?

מה יותר חשוב מהבטחת קיומנו פה?

אני חושב שסל התרופות חשוב פחות, וכך גם הכבישים.

ועם כל הכבוד לאותם 30,000 חיילים שקידשו את חייהם בשבילי ובשבילך, אני חושב שיש לך חובה להחזיר להם טובה.

אז זה יתחיל ברישיון, ואח"כ זה יחזור (כי פעם זה היה ככה) למציאת עבודה, ולאט לאט המשתמטים יחשבו פעמיים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אתה חופר , יש אנשים שיש להם רפואי 64 ובכל זאת השתמטו..

סתם דופקים לחיילים האלה את החיים , שירות רפואי מזוויע , אוכל גרוע , משכורת נמוכה (11 שקל ליום),תפקידים משעממים טילים.

אני לא רואה שום תרומה שחייל מגיע לבסיס מ8 עד 5 ויש לו נטו עבודה שעתיים ביום.

אבל מה ? לפי צהל אז מה אם אין לו עבודה!!! שילך קיבינימט וישב ויחכה עד הדקות האחרונות ושתגיע השעה 5 כבר!!

וכמובן אם הוא חולה .... אז מה שיחכה שעות בתור לרופא... אולי גם שם הרופא בקושי יתחייס אליו , קח את הכדור הזה הוא יוריד לך את החום מ39 ל36.5 תוך חצי שעה.

ונשים זין על התאבון של החיילים , נגיש להם אוכל ברמה הכי נחותה שאפשר , שניצל שעשוי כולו מגידים , קבב והמבורגרים חיוורים , קוסקוס חול , אורז לא מבושל.

העיקר יש המון תקציבים לג'יפים רכבי מנהלים וקצינים. אבל נשים זין על הסדירניקים ובמיוחד על הג'ובניקים , הרי הם ג'ובניקים נדפוק להם את החיים עד כמה שאפשר עם פרופיל 64 , ויגידו תודה שיש להם פרופיל 64 , אחרת ממזמן הם היו מוצאים את עצמם קפואים מקור באיזה מוצב ליד עזה.

אם לא יעלו את המשכורות לג'ובניקים ועוד יותר יעלו את משכורות של קרביים , ישפרו את מטבחים ואת השירות הרפואי , אנשים עדיין ישתמטו !

עד כאן העצבים שלי על היחס לחיילים הג'ובניקים.

חייל שעבר תאונת דרכים עם בעיות רציניות בגב עם פרופיל 64.

פורסם

חינכו אותי לאהוב את המדינה אבל אני שונא אותה

אני לא יעזוב כי המשפחה פה

לתרום למדינה זו לא חובה, כי המילה הראשונה במשפט הזה הוא תרומה

אז המדינה כופה על שירות צבאי, אז זה כן חובה.

שירתתי 3 שנים, אבל עדיין איני רואה בהישתמטות משהו לא תקין, ובטח שלא קשור לרשיון נהיגה.

אם אתה לא רוצה נפשית לשרת זה לא אומר שנפשית אתה לא יכול לינהוג או לעבוד בכל עבודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תמיר עוד שלושה שבועות אני מתגייס, מצער לשמוע שזה מה שאני הולך לעבור.

מקווה שלא.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

שירתתי בסדיר 3 שנים + 1.2 שנה בקבע (שהייתי חייב לעשות). את כל חובות המילואים שלי מילאתי.

תופעת המשתמטים מקוממת אותי מאוד ובכל זאת אני ספקן גדול מהתועלת שתצמח מהמהלך הזה:

אם חייל הולך לקב"ן בשל קשיים בהסגלות לצבא, מה זה קשור לרשיון הנהיגה שלו?

יתרה מזו אם הוא מתחזה והוא מוכן לרדת לשפל כזה, אז הצבא לא יפיק שום תועלת מהארטיסט.

אם זה אמיתי אז צריך לשחרר אותו.

לכן, השאלה היא מה העילה שבגינה החייל שוחרר מהצבא. פסיכיות לשמה? אין לו מקום על הכביש.

חוסר התאמה בינו לבין צה"ל? ככול הנראה שמאותו חייל כבר לא תצמח תועלת וכל המלחמה הזו מיותרת.

היתרון היחידי שישנו במהלך, שאלה שמשרתים ירגישו פחות אידיוטים כי הם מרגישים שהמשתמטים מוגדרים כאזרחים סוג ב' (מה שלכשעצמו נכון), כל השאר הוא קצף על המים.

פורסם

פופוליסטיים וזולים?????????

ולמות למען המדינה, נחשב זול?

מה יותר חשוב מהבטחת קיומנו פה?

אני חושב שסל התרופות חשוב פחות, וכך גם הכבישים.

יאיר גיבור, צא מהסרט וכנס לפרופורציה.

אף אחד מהמשתמטים לא יילקח ליחידה קרבית הם פשוט לא ראויים לכך,

הבחת קיומנו לא תלויה באחראי לוח חשמל בסיס נידח בדרום,

כן, גם אחרי יותר מהשלוש שנים כלוחם בסדיר ושירות מילואים פעיל של לא מעט ימים בשנה (64 ימים ב- 2007)

אני בהחלט מסכים שזה חשוב,

אני לא מסכים עם זה שכאשר נושא מסויים עולה לכותרות וכולם מדברים עליו כמו ההשתמטות יצורים כמו מופז פתאום פותחים ת'לוע ומקשקשים...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אנחנו נמצאים במקום שבו אין לנו אפשרות אחרת, ולכן אנחנו נלחמים על קיומנו במקום.

ולכן אני חושבת שלשרת בצבא זה חלק בלתי נפרד מכל בן אדם שחי במדינה הזו.

צבא לא בונים ביום אחד, ולהכשיר כוח של מילואים איכותי לוקח מספר שנים.

אני לא רואה בכך שהתגייסתי לצבא זמן מבוזבז, זה המעט שאני יכולה לתת למדינה שלי כדי לחיות בה כי אין לי שום מקום אחר בעולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה חופר , יש אנשים שיש להם רפואי 64 ובכל זאת השתמטו..

סתם דופקים לחיילים האלה את החיים , שירות רפואי מזוויע , אוכל גרוע , משכורת נמוכה (11 שקל ליום),תפקידים משעממים טילים.

אני לא רואה שום תרומה שחייל מגיע לבסיס מ8 עד 5 ויש לו נטו עבודה שעתיים ביום.

אבל מה ? לפי צהל אז מה אם אין לו עבודה!!! שילך קיבינימט וישב ויחכה עד הדקות האחרונות ושתגיע השעה 5 כבר!!

וכמובן אם הוא חולה .... אז מה שיחכה שעות בתור לרופא... אולי גם שם הרופא בקושי יתחייס אליו , קח את הכדור הזה הוא יוריד לך את החום מ39 ל36.5 תוך חצי שעה.

ונשים זין על התאבון של החיילים , נגיש להם אוכל ברמה הכי נחותה שאפשר , שניצל שעשוי כולו מגידים , קבב והמבורגרים חיוורים , קוסקוס חול , אורז לא מבושל.

עד שצבא לא יוסיף תקציבים לחיילי סדיר זה לא יעבוד, העיקר יש המון תקציבים לג'יפים רכבי מנהלים וקצינים. אבל נשים זין על הסדירניקים ובמיוחד על הג'ובניקים , הרי הם ג'ובניקים נדפוק להם את החיים עד כמה שאפשר עם פרופיל 64 , ויגידו תודה שיש להם פרופיל 64 , אחרת ממזמן הם היו מוצאים את עצמם קפואים מקור באיזה מוצב ליד עזה.

עד כאן העצבים שלי על היחס לחיילים הג'ובניקים.

חייל שעבר תאונת דרכים עם בעיות רציניות בגב עם פרופיל 64.

פה אתה צודק, ולא דיברתי בכלל על פרופילניקים.

אבל מה לעשות, זה מה שיש, ואתם לא נמצאים בחוד החנית, ולכן משקיעים בכם פחות. אז נכון שיש מקום לשיפור, כמו בכל מקום, אבל אתה לא יכול להתלונן על זה שאתה לא נמצא בסכנת חיים כמעט כל השבוע.

ואל תשכח שחייל קרבי לא בדיוק אוכל דבש כל השירות שלו, והוא עובד קשה יותר ממך. אז פחות משעמם לו, זה נכון. אבל אני לא חושב שצריך לשחרר אותך משירות גם אם אתה לא עושה כלום. כל אחד והתרומה שלו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

זה לא קשור אחד לשני . אין קשר אם אני בסכנת חיים או לא.

אין סיבה להתעלל בחייל ולגרום לו להשתגע משיעמום.

ועוד לקבל 11 שקל ליום ! חהחה! פשוט תודה רבה צה"ל

אין שום תרומה בזה שהחייל יושב במשרד ומשחק סוליטר\פינבול למרות שכבר נמאס לו ושיחכה שהשעה 5 תגיע!

להפך זה בזבזני. משרד שנשאר פתוח למרות שאין שום פעילות במשרד,החיילים מבזבזים חשמל ומים. עוד ניהול פיננסי כושל בצהל

ויותר מכך , למה חייל שהשתמט צריכה להיות בעיה שיהיה לו רישיון , שהחרדים זה בכלל לא מעניין אותם כן צהל לא צהל הם גם ככה לא מתגייסים ואפילו לא שואלים אותם אם כן או לא. אבל הם יכולים להשאר בראש שקט , המדינה תממן אותם יותר מחייל קרבי, ובעיה עם הרישיון הנהיגה לא תיהיה.

פורסם
יאיר גיבור, צא מהסרט וכנס לפרופורציה.

אף אחד מהמשתמטים לא יילקח ליחידה קרבית הם פשוט לא ראויים לכך,

הבחת קיומנו לא תלויה באחראי לוח חשמל בסיס נידח בדרום,

כן, גם אחרי יותר מהשלוש שנים כלוחם בסדיר ושירות מילואים פעיל של לא מעט ימים בשנה (64 ימים ב- 2007)

אני בהחלט מסכים שזה חשוב,

אני לא מסכים עם זה שכאשר נושא מסויים עולה לכותרות וכולם מדברים עליו כמו ההשתמטות יצורים כמו מופז פתאום פותחים ת'לוע ומקשקשים...

צר לי להגיד לך, אבל אתה טועה.

ויש לא מעט משתמטים עם פרופיל 97, שפשוט לא בז** שלהם לקרוע את התחת, והם מעדיפים לחיות חיים קלים ולתת לי ולך לעשות את העבודה המלוכלכת. אני מצידי הייתי בועט אותם מהמדינה, כי לא הגיוני שאני יסכן את החיים שלי בשבילו.

בשביל ה"לא ראויים לשרת ביחידה קרבית" יש מלא אופציות אחרות, ממודיעין עד לוגיסטיקה, ומחימוש עד עתודה. וכן, אני חושב שטכנאי הלוחות חשמל אחראיים לבטחון המדינה בדיוק כמו הקרבי (כל עוד הוא פרופילניק ולא עשה את זה בכוונה), וכך גם הטבחים שעושים עבודת קודש, ונהגי המשאיות וכן, אפילו חלק מהחיילים שלא עושים כלום בקרייה.

כי אם הם לא יעשו את זה, נצטרך להשקיע חיילים מהמערך הלוחם בשביל השטויות האלה.

ולגבי הקשר לרישיון.

אמרתי שאין קשר. אבל צריך לעשות למשתמטים חיים קשים. נקודה. כי הם לא מוסגלים לקבל את המציאות שבה אנו חיים, וחושבים שהכל מגיע על מגש של כסף.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אם חייל הולך לקב"ן בשל קשיים בהסגלות לצבא, מה זה קשור לרשיון הנהיגה שלו?

יתרה מזו אם הוא מתחזה והוא מוכן לרדת לשפל כזה, אז הצבא לא יפיק שום תועלת מהארטיסט.

אם זה אמיתי אז צריך לשחרר אותו.

אתה צודק, אבל כמה כאלה יש?? 2% אולי 3%

לא 25%!!!!!!!

ותאמין לי שאפשר להפיק לא מעט תועלת גם מאנשים שהם אנטי-של אנטי של הצבא. הם יתאימו את עצמם למסגרת ולא המסגרת תתאים את עצמה אליהם.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...