Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורה או A4

eli725
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי מחירי ביטוח באתר b2bit

BMW 318 1996 - מקיף+צד ג - 4400 ש"ח

BMW 318 1996 קופה - מקיף+ג - 7900 ש"ח

BMW 320 המחיר מעל 8000 אז אני אוכל להסתפק ב318.

רק חבל שעל הנייר הכל טוב ויפה אבל במציאות כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת במצב שמור ויד נמוכה...

כנראה שA4 תהיה הבחירה הכי טובה בשבילי אם לא אמצא במזל 318 שמורה ועדיף ידנית8)

כמה?!?!

הם נפלו על הראש?!:shock:

פורסם

אחרי שכולם ליכלכו על הבורה. תורי.

יש לי בורה 1.9 (TDI 90 כ"ס)

הרכב נקנה עם 140K. ועכשיו עומד על 155K.

חוץ מביקור אחד במוסך בשביל להחליף איזה חישן שהחזיר את נשמתו לבורא (נזק ממש לא רציני 150/200 שקל)

אין לי שום תלונה תלונה על הרכב שלי.

יש לי תקלה אחרת אבל אני מניח שזה תקלה של הדגם הספציפי שלי.

יש לי רצף של תקלות אחרי בדיקה. זה מחשב רכב. שהבעלים הקודמים לא דאג לנקות את תעלות הניקוז.

ואז המחשב רכב+ מחשב גיר הלכו לשחות. וזה גרם לתקלות והתראות מוזרות. אבל זה טופל. וסודר. אין שם תלונה מאז.

אני אומר עם אתה מוצא רכב שמור. וומטופל. תבדוק. אני מיכר הרבה אנשים שקיללו רנו מגאן!

לאבא שלי. היו 2 רכבים (6 שנים) ואחותו של אבי קנתה גם 2. והיא גם היום. . ולעוד אחד במשפחה. יש אחד.

ולאימא שלי יש רנו קליאו. ואין תקלות! טיפולים שוטפים במוסך המורשה. ובדיקה אחת שבועיים. מתחת למכסה. שכל הנוזלים במקום. ואין תקלה אחת!!! אמינות מטורפת. ואבא שלי עושה כ 25-30K בשנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...