Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום עשיתי נסיעה די ארוכה מחוץ לעיר(מירושלים לפתח תקווה) בכדי לעשות כיוון פרונט.

הנסיעה מירושלים לשם הייתה רגילה לגמרי, אבל בדרך חזור שמתי לב למשהו שונה.

המנוע פחות סחב ועשה מעט רעשים.

יש לציין שלפני הנסיעה מלאתי דלק מלא.

כשהגעתי הביתה, פתחתי את מכסה המנוע והיה ריח מאוד מאוד חריף של דלק.

הסתכלתי מתחת לרכב וראיתי שיש נזילות קלות. הסתכלתי שוב בתא המנוע וראיתי נזילה שכנראה באה מצינור מסויים (הצינור שבתמונה).

בנוסף לכך, כאשר פתחתי את המכסה דלק היה רעש של אויר שמשתחרר בלחץ מטורף.

מה שמוזר הוא, שבכל פעם כאשר סגרתי את המיכל וחיכתי חצי דקה עד דקה, שוב לחץ מטורף של אויר יוצא משם.

עכשיו לשאלות,

-מה תפקידו של הצינור בתמונה?

-יכול להיות שבמכוון פרונט עיקמו את צינור האויר של הדלק בטעות?

-יכול להיות שזאת משאבת דלק בכלל?

התאוריה של אבא שלי היא, שעיקמו את צינור האויר של הדלק וכתוצאה מכך נוצר לחץ ובגלל זה היו נזילות בתא המנוע.

הנזילות:

p8212755bg1.jpg

Shot with SP310 at 2007-08-21

הצינור:

p8212757wo8.jpg

p8212758mj2.jpg

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אם אמרת שלפני זה מלאת מיכל מלא ,הייתי הולך בכיוון שהדלק היה ממש אבל ממש גרוע ... דבר דומה קרה לי אישית גם :)

פורסם
אם אמרת שלפני זה מלאת מיכל מלא ,הייתי הולך בכיוון שהדלק היה ממש אבל ממש גרוע ... דבר דומה קרה לי אישית גם :)

אם כבודו מוכן לפרט לנמק ולהסביר, מהו דלק גרוע, שגורם לריח דלק ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שכחתי לומר את שם הרכב.:oops:

מאזדה מיאטה שנת 98 עם 138 אלף ק"מ.

אפשר היה להבין את זה, מהתמונה שלך, וגם מהחתימה שלך... 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...