Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה- TSI החדשה הגיעה אלינו היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולף TSI שלנו נמסרה לנו היום בשלום, ואנחנו כבר מרוצים ממנה. עוד אי אפשר "ללחוץ" עליה, משום שיש לנו רק 30 ק"מ מתוך ה- 1000 הדרושים ל"הרצה" (לפחות אנחנו בכיוון הנכון :-) ), אבל אנחנו כבר נהנים מה"גרמניות" שלה. ולהלן מספר דוגמאות:

בקונסולת התאורה/סאן-רוף, יש שתי נורות LED נחבאות אל הכלים, שמתסתבר שמאירות את אזור ידית ההילוכים. ממש מקסים בעת פעולה. יש גם חשיין תאורה וגילינו שהוא מאוד נוח. לא ידעתי שזה מגיע בכלל.

כאשר מכוונים את המראה השמאלית, הימנית זזה אוטומטית לכיוון ההפוך (כלומר אם אתה "מוציא" את המראה השמאלית, הימנית יוצאת יחד איתה, ואח"כ אתה יכול לכוון את הימנית בנפרד).

אפשר לכוון את המזגן כך שפתחי האוורור המרכזיים לא יפלטו אוויר ישר לפנים, אלא במקום זה האוויר ייצא במין רפיון שכזה מלב הקונסולה כלפי מעלה (זה לא פתחי האוורור לשמשה הקדמית

- כאלה יש בנפרד, זה משהו באמצע הקונסולה). אשתי, ששונאת אוויר קר לפנים, קיבלה באותו רגע מבחינתה אישור לכך שהחליטה נכון.

והכי טוב, היום על גשר ההלכה נעמד לידי רוכב טוסטוס לשאול אם "זו ה- 1.4 החדשה עם הטורבו? איך היא?"; ואני עניתי: "פנטסטית" (טפו טפו טפו). אחרי הכל, 95% מהאוכלוסיה לא יודעים מה פירוש האותיות TSI...

ותודה לעומר G על הסבלנות והעזרה :wink:

תמונה 1

תמונה מבפנים

תמונה מבחוץ

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדשו תשמרו עליה והנו ממנה באמת מכונית טובה וגם נראת יפה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

Bar, תתחדשו ותהנו! קנייה מעולה (לדעתי) :-P

מי יתן ונראה עוד TSI's על הכביש, במקום עדר ה-3.

אגב, ה-Leds אדומים?

נשמע בדיוק כמו בסופרב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בר צבי תתחדש :smilecolr.

הגיע הזמן שתקבל את ה"עגלה" שלך :wink:.

ניסיתי לזרז לך את הרכב אבל לצערי התיק שלך לא היה אצלי והמצב לא היה פשוט.. אבל ככה תלמד להעריך אותה טוב יותר :-P.

אין לי ספק שתהנה מהרכב ובטח ובטח יותר מאשר הFSI 115 כ"ס שחשבת לפני...

רק לידעתך נשארו מעטות מאוד במלאי ומי שיחשוק באחת בעתיד הקרוב יצטרך לחכות... אני גם לא בטוח בכלל שהמחיר יישאר אותו מחיר...

תהנה וסע בזהירות :-).

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כאשר מכוונים את המראה השמאלית, הימנית זזה אוטומטית לכיוון ההפוך (כלומר אם אתה "מוציא" את המראה השמאלית, הימנית יוצאת יחד איתה, ואח"כ אתה יכול לכוון את הימנית בנפרד).

הפטנט הזה קיים כבר כמה שנים טובות ב-VAG, אישית - אני שונא את זה, מאוד שונא את זה.

תתחדש! :beerchug:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
הפטנט הזה קיים כבר כמה שנים טובות ב-VAG, אישית - אני שונא את זה, מאוד שונא את זה.

תתחדש! :beerchug:

בפביה הקודמת היה לנו את זה - נשמע נוח, אך במציאות זה סתם דבילי ומיותר.

תודה לאל שבפביה הנוכחית (ובכלל, במודלים האחרונים של שקודה) זה לא קיים - הרבה יותר נוח (לדעתי) בלי זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סחטיין על ה- SH ב- SKODA :grin:

עוד לא יצא לי לבחון את הפטנט של המראות, אבל אחרי שאשתי תנהג אבדוק מה הוא שווה. בינתיים, הוא עושה שכל, אבל אולי כפי שאתם טוענים הוא באמת מיותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש את הפטנט גם אצלי באוקטביה

התלונה היחידה היא שזה לא נוח לכוון את הימנית (מבחינת לסובב את החוגה ולכוון בו זמנית)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תתחדש- נשמע מצויין

גם אנחנו כרגע מחפשים שידרוג לאבא וזוהי בהחלט אופציה ראויה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תתחדש!,האם בדגם הנ"ל הרכב מגיע עם סאנרוף או שהוא נעשה בארץ?

בדגם הנ"ל הרכב מגיע מאובזר עם סאנרוף מקורי+חישוקי מגנזיום+פסי קישוט בצבע הרכב ופסי כרום על הגריל הקידמי ומעל הפסי קישוט ובסף הדלת האחורית (כך תבדיל בין TSI לכל גולף אחרת..).

התוספות הנ"ל הם מקוריות מגרמניה!

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...