Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנמלים השתלטו לי על הבית - HELP !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל שבוע שעבר, חזרתי הביתה (אני גר בבית קרקע בדרום) וגיליתי טורי נמלים בבית.

כמובן ריססתי ואח"כ התחילו נקיונות מטורפים. היתה הקלה מסויימת אולם הם חוזרים. רוקנתי שני בקבוקי 500-K והבית נקי ברמת מוזיאון. הם עדיין מגיעים.......

שיטות סבתא כמו עלי דפנה ובושם לא ממש הזיזו להם.

ניסיתי לאתר את הקינים שלהם בגינה וריססתי לתוכם 500-K. עדיין לא.

מה עושים?

האם זה בגלל האביב או שככה זה יהיה כל הקיץ?

פורסם

תאתר את החורים בבית, ותסתום עם רובֶּה, מלט, מה שיש.

הנמלים יחפרו בסופו של דבר ויחזרו, אבל זה ייתן מעט שקט

לשבועות הקרובים. בבית הקודם הנמלים חדרו דרך השלד

של הבניין, עד לקומות העליונות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל הKים למינייהם זה צעצועים

תיקנה ריסוס אמיתי כמו דיזיקטול נוזלי ותרסס את כל כל הבית החורים הפינות וכו' בריכוז גבוה ובנדיבות....אחרי שתסיים עם זה תיקנה דיזיקטול גרגירים לגינה....תבזר מסביב לבית גם בנדיבות.......ואחרי זה אתה "משקה" את זה בצינור....שיספג באדמה...אין נמלה אחת גבר לשרוד את זה :-)

פורסם

אין סיבה לפאניקה!

מה שצריך זה דיזינטול אבקה!

קונים את זה במשתלות ואולי גם בסופרים, נמצא בכל חנויות חמרי הבנייה!

הנמלים חושבות שזה אוכל, הן לוקחות את זה לתוך הקנים שלהן וזה הורג את כולן תוך כמה ימים!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
רוצחים אחד אחד!

אני כבר קורא לקונדסון שידפיס את השירשור ויגיש תלונה באגודה לצער נמלים.

אביחי

חיכית לזה הא ? :lol:

פורסם

אני לא מבין אנשים שעדין קונים Kים ושטויות כאלו.

אין תחליף לריסוס מקצועי!

אני הזמנתי מרסס הביתה.

הוא נותן לך אחריות לשנה ומשתמש ב"חומר ירוק" שהוא יותר ידידותי (לא יודע למי בדיוק) והמחירים באמת לא שווים להתעסק עם כל מיני דברים. (כ-100-200 ש"ח לבית, אם אני זוכר נכון, אבל זה תלוי בגדול הבית) ויש לך אחריות לשנה.

ההורים של חברה שלי מבזבזים לפחות כפול מזה כל שנה על כל מיני שטויות ועדיין הם לא מצליחים להיפטר מהנמלים וכו'.

אם אתה גר באזור ראשל"צ אני יכול להמליץ לך על מישהו, אם לא אז אני בטוח שתמצא בקלות מדביר באזורך.

זה הסיכוי היחיד שלך למצוא נחת.

פורסם

אם אתה לא רוצה ריסוס מקצועי עבור ל K1100 ורסס ישירות לקינים גם בחצר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוצה פתרון מוזר אבל יעיל?

אם הבית באמת נקי ואין לנמלים מה לחפש שם, תעזוב אותן בשקט. תן להן תזחול קצת עד שיגיעו למסקנה שאין להן מה לחפש באזור והן יעזבו לבד.

זאת הפריבילגיה של בית באמת נקי. אם הן לא עולות עליך, מה אכפת לך?

פורסם
הנמלים חדרו דרך השלד

של הבניין, עד לקומות העליונות.

אני גר בקומה 5 ואצלנו גם יש בעיית נמלים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רוצה פתרון מוזר אבל יעיל?

אם הבית באמת נקי ואין לנמלים מה לחפש שם, תעזוב אותן בשקט. תן להן תזחול קצת עד שיגיעו למסקנה שאין להן מה לחפש באזור והן יעזבו לבד.

זאת הפריבילגיה של בית באמת נקי. אם הן לא עולות עליך, מה אכפת לך?

פירור אחד מספיק לנמלה אחת להביא צי של נמלים. אבל בעיקרון מה שאמרת מאוד נכון.

נמלים הם חרקים מאוד מעניינים, אגב.

מסביב לבית שלי יש המון טורי נמלים, בבית עצמו אין - כל מה שיש לי בבית זה חלקי רכב, כיאה לבעל צרפתייה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...