Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יודע, האם יש דרך לבדוק חגורת טיימינג מבלי לפרק, קניתי רכב לפני כחודש טויוטה קורולה שנת 95, הבעלים הקודמים, אומר שהחליף טיימינג לא מזמן, אבל אני פוחד שלא, לא רוצה לעשות נזק למנוע. אם יש דרך לבדוק ויזואלית או שחייבים לפרק כדי לראות.

מה בערך העלות של החלפת טיימינג ברכב זה?

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המלצה שלי, במידה ולא ראית קבלה ממוסך מורשה המאשרת כי הוחלפה רצועת תיזמון+מותחן אל תאמין !! החלף רצועה בהקדם האפשרי.

ניתן לבדוק את רצועה, אבל זו עבודה לבעלי מקצוע שיכולים לזהות את מצב הרצועה על-פי בדיקה ויזואלית כולל החלק הפנימי של הרצועה על-ידי מראה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכם, אם תוכלו להגיד לי מה המחיר פחות או יותר להחלפה?

גם מה אני צריך לעשות בטיפול הקרוב, לא יודע מה עשו ברכב לכן רוצה לעשות כל מה שצריך, אם תוכלו לפרט, תודה לכם.

פורסם

חבל לך לקחת סיכונים - אין קבלה המאשרת החלפה אזיי בגדר לא הוחלף

בצע החלפה וסע בראש שקט סדר גודל של מחיר 600-800 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
מרק צודק, לא כדאי לקחת את הסיכון.

דוד.

שלום.

תגיד היתחרפנתה או אולי הזרקתה תה?

לא מתאים לך לכתוב שטויות!!!

איך אתה כותב "מרק צודק" בנשימה אחת , צודק במה במישפט הזה?

"ניתן לבדוק את רצועה, אבל זו עבודה לבעלי מקצוע שיכולים לזהות את מצב הרצועה על-פי בדיקה ויזואלית כולל החלק הפנימי של הרצועה על-ידי מראה".

בדיקה ויזואלית של רצועת טימינג בחיאט-דינק לי זה חדש הבדיקה הזו . אולי אתה יכול להסביר לי איך אתה יכול לדעת מבדיקה ויזואלית את מצב הבלאי של הרצועת תיזמון?

אם איין אסמכתה או חשבונית המאשרת החלפת רצועת טימינג יש להחליף אותה מיד!!!

אין שום בדיקה ויזואלית לרצועת טימינג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני.ל כתב "אם איין אסמכתה או חשבונית המאשרת החלפת רצועת טימינג יש להחליף אותה מיד!!!

אין שום בדיקה ויזואלית לרצועת טימינג." מי מעתיק תשובות של אחרים ?

כול יצרן רכב מפרט בצורה ברורה כיצד לבדוק את רצועת התיזמון האם היא בלוייה עד למועד החלפתה שתלוי בזמן או קילומטרא'ז. גם במסוקים שטסים בחיל האוויר יש מפרט בדיקה ברור לרצועות מכול סוג.

במידה ותרצה הסבר מפורט בשפה העברית כיצד בודקים רצועה אשמח להסביר לך.

אני מופתע מזה שאתה מנסה בכול דרך אפשרית לסתור את דבריי בצבעים והדגשות שונות, אכן אני יודע שרוב המכונאים לא מסכימים עם הנחיית יצרן זו אבל הפתעה בשבילך...בגולף הקודמת שלי הוראות יצרן היו להחליף רצועה לאחר 120K וללא ציון מספר שנים, אני כול שנה בדקתי בצורה יסודית את הרצועה כפי שלמדתי מהספרות של היצרן ורק לאחר 5 שנים החלפתי את הרצועה למרות שעדיין היא היתה במצב טוב ללא סדקים וקרעים ומעט יובש.

האם אתה יכול להבחין בין רצועה חדשה לישנה ? התשובה היא בוודאי שכן אז למה לא ניתן לבדוק רצועה לבלאי ?

בלאי=סדקים,קרעים,יובש,חתכים וגם בדיקה עם מראה בחלק הפנימי של הרצועה כולל שיניים.

בהצלחה.

פורסם

כשהמכונאי אצלי החליף רצועת טיימינג הוא פיתל אותה כך שהצד הפנימי נחשף והתגלו סדקים כמעט בכל V ו V של השיניים,

עד האמצע.

כך שבתור אינדיקציה ויזואלית למצב הרצועה זה עבד לא רע ( למרות שהיא הייתה מוחלפת בכל מקרה)

פורסם

בני.ל

תקרא את המידע לגבי בדיקת רצועת תיזמון בסובארו וגם בג'טה 2005.

מה היצרן כותב שטויות ? התחרפן ? אל תשכח שאחריות כבדה רובצת על היצרן בכתיבת הוראות בדיקה של הרצועה טרם החלפתה.

Pages from Volkswagen Jetta 2005-Maintenance.pdf

Pages from 1.pdf

פורסם
שלום.

"ניתן לבדוק את רצועה, אבל זו עבודה לבעלי מקצוע שיכולים לזהות את מצב הרצועה על-פי בדיקה ויזואלית כולל החלק הפנימי של הרצועה על-ידי מראה".

בדיקה ויזואלית של רצועת טימינג בחיאט-דינק לי זה חדש הבדיקה הזו . אולי אתה יכול להסביר לי איך אתה יכול לדעת מבדיקה ויזואלית את מצב הבלאי של הרצועת תיזמון?

אם איין אסמכתה או חשבונית המאשרת החלפת רצועת טימינג יש להחליף אותה מיד!!!

אין שום בדיקה ויזואלית לרצועת טימינג.

בברכה בני ל.

מעניין מי כאן מדבר שטויות. וגם אם אלו שטויות שנאמרו, מדוע צריך לתקוף בצורה כזו ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

תגיד, אתה כל כך מזלזל בנו שאתה חושב שאם לא תכתוב באותיות גדולות ובאדום לא נצליח לקרוא או שאתה רוצה שיהיה לנו קל להבין מה כתבת למרות הטעיות כתב שלך.

אז שלא תעלב בני ל.:-D

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

בני ל. אל תתחיל איתי כאשר עוד לא התעוררתי, שכחת שיש לי חגורה שחורה, ואני יודע היכן אתה גר. :-P כתבתי "מרק צודק, לא כדאי לקחת את הסיכון", כי הבנתי שאתם ב"הפסקת אש" ואפילו ידידים. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...