Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון בחומר הזה , והיה לי דיינמט לפני, ששכבה אחת ממנו הרבה יותר יעילה משכבה כפולה של דיינמט ולכן לא צריך כל כך הרבה חומר כדי לאטום. אפילו ההוראות של היצרן מדברות על זה ואומרות שלא יהיה הבדל בין שכבה אחת לשתי שכבות. ואכן בדקנו בהתקנה וראינו שהם צודקים, לא היה הבדל בין שיכבה אחת לשתיים, אז למה לבזבז חומר?

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התיאוריה הזאת נשמעת לי מאוד מופרכת, הרי שזה מוסיף עוד מסה על הדלת/פח, אז למה שזה לא יתרום?

לגבי מי יותר טוב, דיינאמאט או סקנד סקין, זה בדיוק כמו שתשאל מי יותר טוב, אלפיין או קלריון(ברור שאלפיין:wink:), זה עניין סובייקטיבי.

נשמע כאילו אתה מריץ כאן מסע פרסום לסקנד סקין.

איציק.

פורסם

לא נתקלתי בשום מבחן ברשת שמראה מהי רמת ההשתקה של כל אחד מהחומרים הללו. יכול להיות שהדמפליפייר פרו יותר גמיש או יותר נוח לעבודה, אבל בואו לא נשכח שכבוד האקסטרים במקומו מונח והוא לא נחשב חומר רע.

לגבי שכבה אחת - ממש לא נכון. ככל שמוסיפים יותר שכבות מקבלים יותר תוספת של מסה ->פחות רזוננס פח, וככל שמוסיפים יותר שכבות מקבלים הפחתת (Deadening) רעשים טובה יותר (עוד מכשול מפריע לגלי הקול להיכנס או לצאת).

לצערי וממה שהבנתי החומר לא יהיה זול יותר מהדיינמאט בצורה משמעותית וחבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קניתי בפרוטקט ברעננה , עלה לי קיט דלתות וקיט בגאז 900 ש"ח ,אבל זה לא המחיר לצרכן. המחיר לצרכן לשניהם ביחד 1100 ש"ח-

אני בטוח שהחנות מודה לך כרגע

גם לי נראה תמוה הנושא של השכבות

פורסם
אטמתי היום את הרכב עם החומר החדש שמיובא ע"י היבואן של mbq , החומר של סקנד אודיו, לפי איך שהוא נראה ולפי השמיעה הוא טוב בהרבה מהדנמיט. ביום שבת במפגש תוכלו לשמוע.:-P

לא רק מדבר מנסיון.

הניסיון שעליו אתה מדבר הוא בן יומיים לפי דברייך, דבר נוסף, זכור לי שבמפגש מרכז האחרון ציינת בפניי שהיבואן של MB הוא חבר טוב שלך - מכאן אני מסיק שדעותייך לא אובייקטיביות.

איציק.

פורסם

לדעתי העיניין מה יותר טוב ממה כמעט ובלתי אפשרי לקביעה, נעזוב בצד את קלות העבודה עם החומר, ההשוואה הכי יעילה בין החומרים הוא העלות, אני מדבר על חומרים שמשתווים אחד לשני, פשוט מחשבים כמה כל חומר עולה לקילו וקונים את הזול מביניהם

פורסם
התיאוריה הזאת נשמעת לי מאוד מופרכת, הרי שזה מוסיף עוד מסה על הדלת/פח, אז למה שזה לא יתרום?

לגבי מי יותר טוב, דיינאמאט או סקנד סקין, זה בדיוק כמו שתשאל מי יותר טוב, אלפיין או קלריון(ברור שאלפיין:wink:ברור שקלריון:lol: ), זה עניין סובייקטיבי.יש להם את הויניל עים גומי , זה לא אמור להשקיט יותר מסתם איטום באקסטרים ?

איציק.

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

קיצר רבותי ניפתח לנו שירשור של סוגדי הסאקן ספיק חסרי הניסיון ומקבלי המחיר שלא לצרכן קרואים אותו "סופר קובינה" במטרה לעשות שירשור מסחרי/פירסומי שסקאן סקין טוב יותר מדנמאייט והוא מוסיף 40 כוחות סוס למנוע והוא יעיל פי כמה וכמה מדנאייט בסינון קרני הUV ותורם לקירור כדור הארץ.

כמה שטויות בשירשור אחד! לא יאומן.

שומכר,אתה פעם אטמת משהו ברכב שאתה כול כך בטוח בסאקן סקין ומזלזל בדנמאייט?

"יעיל פי כמה וכמה" נו באמת:| .

פורסם
בוריס החומר שאני דיברתי איתכם עליו אמור להיות Damplifier Pro™

תבדוק את זה :arrow:

כן דיברתי איתו ווידאתי את זה.

קניתי בפרוטקט ברעננה , עלה לי קיט דלתות וקיט בגאז 900 ש"ח ,אבל זה לא המחיר לצרכן. המחיר לצרכן לשניהם ביחד 1100 ש"ח-

כמה יריעות יש בקיט דלתות וכמה בקיט בגאזי, ואיזה חומר בדיוק זה? DAMPLIFIER PRO או רגיל, ההבדל הוא בגודל היריעה.

פורסם
קיצר רבותי ניפתח לנו שירשור של סוגדי הסאקן ספיק חסרי הניסיון ומקבלי המחיר שלא לצרכן קרואים אותו "סופר קובינה" במטרה לעשות שירשור מסחרי/פירסומי שסקאן סקין

שומכר,אתה פעם אטמת משהו ברכב שאתה כול כך בטוח בסאקן סקין ומזלזל בדנמאייט?

"יעיל פי כמה וכמה" נו באמת:| .

אדי, החברה הראשונה היא חברה שמייצרת דרייברים ולא איטום. החברה השנייה לא מוכרת לי. :lol:

לא אטמתי, אבל זה שכבר היו כאלה שהיה להם פה בעיות עם הדיינמט ושם בעיות (לא גדולות אבל נמרח פה נמרח שם נדבק פה וכו'), אני אישית יילך על הסקנד סקין, גם בגלל התגובות הטובות שיש עליו כאן ובחו"ל. ואני אמרתי שאני מזלזל בדיינמט? חס וחלילה. הבעיה שהמוצרים שלהם יקרים מאוד, ולא שווים את המחיר. אותו הכנ"ל על כל חומר איטום שאם 9 יריעות יעלו 900 ש"ח, זה יקר, ומאוד! מצטער אם תגידו שלא אבל זאת הדעה שלי בהתייחס לכיס שלי. על 9 יריעות 700 ש"ח עוד מחיר סבבה. אבל 900? מוגזם. בגלל זה חשבתי שהסקנד סקין כמו שאמרו פה יעלה פחות מהדיינמט, והתאכזבתי לגלות שהוא לא זול במיוחד מהדיינמט, אבל עדיין יותר זול, ועדיין גם חומר איטום מצויין ככל הנראה, ולכן אמרתי שאני אלך עליו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינת גודל: קיט דלתות 16 פיט מרובע, קיט בגאז 20 פיט מרובע.

2. אמרתי שהיבואן חבר שלי בצחוק אם לא הבנת בגלל שרוב הדברים שלי ממנו

3. הסוג הזה הוא היחידי של סקנדסקין שהיבואן מביא כרגע, עדין אין את הפרו

4. המחיר שלי נמוך יותר כי רכשתי הרבה בחנות לא מעבר , ומחיר כזה אני יכול לסדר לכל מי שרוצה .

5.הנסיון שלי עם החומר הוא יותר מיומיים כי שמעתי אותו בפאגרו במשך חודש וראיתי את ההבדל מהדנמייט שהיה שם לפני.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
מבחינת גודל: קיט דלתות 16 פיט מרובע, קיט בגאז 20 פיט מרובע.

.

עזוב פיטים עכשיו, אני בינתיים מחשב במונחים של מטרים/סנטימטרים/מ"מ,

הDAMPLIFIER הרגיל - גודל היריעה הוא: 31.75cmX60.96cm - השאלה היא הכי פשוטה - כמה יריעות יש בכל קיט (דלתות, בגאז').

תודה.

פורסם

אז בעיקרון 36 פיט עלה לך 900, וזה הדמפליפייר הרגיל, הבאלק של דיינמאט הוא גם 36 פיט עולה 900+- , יצאנו עם 2 חומרים שעולים בערך את אותו הסכום, סיכמתי את העיניין נכון?

לבחור עם החומר תתחדש ותהנה מהמערכת, אטימה זה חלק מאוד חשוב מהתקנת מערכת איכותית

פורסם

אף אחד פה לא טרח לקרוא על ההבדלי עובי\משקל לקיוביק פיט של כל חומר?

יפה, מקצועי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...