Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורוקום השיקה נוקיה חדשה 6085 והוא נמכר רק בסלקום.

השאלה האם כדאי את הפלאפון הזה במחיר של 25 לשקל ביחס למכשירים הנמכרים כיום.

ובקשר לכרטיס הרחבה שלו, באם אני קונה את זה שלמטה:

kingston-micro-sd-512mb.jpg

האם הכרטיס הגדול עצמו הוא בגודל של SD רגיל ככה שאני יכול להכניס אותו למצלמה שלי ומשם להעביר דברים במקום לקנות קורא כרטיסים במיוחד?? האם מישהו התנסה בנושא וא בפלאפון הנ"ל???

Polo 2012

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נוקיה זה דרעעק

בדיוק!

יש לי נוקיה כבר 7 שנים והמאנייק לא מתקלקל (למרות שהוא נראה יותר חבוט מאוזן של מתאגרף ותיק), שומעים מצויין, קליטה מעולה, ואין ממש סיבה להחליף בצעצוע חדש. אפילו את הדבר המכובד שמכשיר כזה צריך היה כבר לעשות מזמן, וזה ללכת לאיבוד, אין לו את הכבוד המינימלי לעשות.

אין בושה

דרעק!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפ בפלאפונים עסקינן, אני אתעלק ואשאל:

האם כדאי לקנות מכשיר סלולרי בסין? (גיסי טס בקרוב).

זה נכון שאם אקנה מכשיר שנמכר בארץ ברשתות (נגיד הנוקיה שמופיע בלינק) אני יכול לעשות שידרוג תוכנה בארץ?

פורסם

טכנית אפשר.

מעשית, אף אחד לא מסכים להתעסק בזה.

הבאתי מכשיר נוקיה מאירופה ללא עברית ואף אחד מהמפעילים או יורוקום לא היה מוכן לעזור לי בנושא.

הטענה הפופולרית היא שהמכשיר יכול להיחסם , והם לא הסכימו לצרוב את התוכנה גם כאשר הצעתי להתחייב בכתב שהאחריות היא עליי.

בקיצור, יש לי מכשיר נוקיה דובר שפה זרה במגירה כאבן שאין לה הופכין.

באופן עקרוני, אם המחיר לא זול משמעותית מהארץ , אין סיבה לקנות בחו"ל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

אני סבור שמחיר מכשיר בסין יהיה אפילו שליש ממחירו בארץ.

ממה שהבנתי מהרבה אנשים שכבר עשו זאת, אין ליורוקום בעיה לצרוב תוכנת עברית למכשיר שנמכר בארץ באופן סדרתי ברשתות השונות (תמורת 70-90 שקל). (כשאני אומר יורוקום אני מתכוון כמובן לייבוא נוקיה)

המכשיר שנסית לשדרג בארץ הוא מכשיר שנמכר ברשתות?

מתי זה היה?

אמיר.

פורסם
יש למישהו מושג מתי ה N95 עושה עליה (רישמית)?

גילי

מישהי שמתכננת עליו גם כן טוענת מבירורים שלה שתוך 3 חודשים בערך (כנראה שגם בחו"ל הוא עדיין לא נמכר).

פורסם

ואם אי אפשר לצרוב עברית על המכשיר, הוא שווה לפח?

כל עוד יש במכשיר אנגלית, אני מאמין שכל אזרח שפוי יכול להשתמש בו.

למעשה, בכל מכשיר שאי פעם היה לי (מסלולארי ועד מחשב ביתי) לא יכולתי לסבול ממשקים עבריים והעברתי לממשקים באנגלית.

לדעתי רק מי שמשתמש במכשיר למשלוח מאסיבי של SMS ו\או קבלתן המאסיבית של ההטרדות הללו, יתקשה עם מכשיר שלא תומך בעברית. אני הסתובבתי במשך מעל שנה עם מכשיר מאוסטרליה שלא היה קרוב ללתמוך בעברית.

פורסם

אל תתקרב לשום מכשיר נוקיה שעובד על מערכת הפעלה של סימביאן.

אם הנוקיה הזה לא עובד על מערכת הפעלה כזו (כמו ה-N73) אז לך על זה.

אם כן - שמור מרחק. אני מקלל את הרגע שהתפתיתי לקנות את ה-N73 המעפן.

• תוכן חדש...