Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהצלחה למארגנים ולמשתתפים! :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בהצלחה למארגנים ולמשתתפים! :)
X2

(5 תוים)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מה ההבדל?

זה קורה בפיקוח!

ולא ברחוב!

וחס וחלילה אם תהייה תאונה אני מאמין שיהיו שם אבמולנסים.... אחד לפחות.!

אתה אופטימי.

מקסימום יבוא ישי, חובש בדימוס.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
דובי בוא נחדד כמה נקודות:

4. המכוניות החונות בצידי המסלול היו בקו הזינוק (עד 5 מטרים מהקו), רק ברגעי צילום זינוק מבוקר לצורך הצילום והן היו שייכות לצוות ערוץ 10 ובאימון עצמו לא היו אנשים או מכוניות לאחר קו הזינוק.

ליאור.

אם למכוניות אסור לחנות בצידי המסלול אני מבין שלאנשים בכלל אסור להיות בצידו של המסלול.

השאלה היא האם יבנו טריבונה מיוחדת לקהל במרחק מסויים מהמסלול או שיבנו גדרות לאורכו של המסלול במרחק מסויים מהמכוניות המתחרות ושמה הקהל יעמוד לצפות ?

פורסם
אם למכוניות אסור לחנות בצידי המסלול אני מבין שלאנשים בכלל אסור להיות בצידו של המסלול.

השאלה היא האם יבנו טריבונה מיוחדת לקהל במרחק מסויים מהמסלול או שיבנו גדרות לאורכו של המסלול במרחק מסויים מהמכוניות המתחרות ושמה הקהל יעמוד לצפות ?

הקהל יהיה מצידי המסלול במרחק בטוח, על-פי תקנות ה-NHRA ןה-FIA. המרחק מספיק קרוב כדי שיוכלו להריח את הצמיגים ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אני מתכון להשתתף.

סיויק 1997 1.4

SPONSERED:)

אם אתה רציני אני מוכן להלוות לך את הג'אנטים שלי כי אם אתה עדיין על הגודל המקורי חוץ מלחפור מכתש קטן במקום אני לא מאמין שתזוז יותר מידי מהמקום...

:roflmao:

אופק.

פורסם
אם אתה רציני אני מוכן להלוות לך את הג'אנטים שלי כי אם אתה עדיין על הגודל המקורי חוץ מלחפור מכתש קטן במקום אני לא מאמין שתזוז יותר מידי מהמקום...

:roflmao:

אופק.

רציני מאד....

הספונסר שהשגתי נותן לי כבר צמיגים.... תודה על ההצעה...

אגב.... הספידומטר שלך מזייף :p

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...