Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי להעביר את ה"הפגנה" לירושלים.. ואפשר לצאת בשעה מתואמת מאיפשהו באיזור ת"א בשיירה לקרית הממשלה בירושלים..

האפקט יהיה הרבה יותר חזק מאשר ההפגנה בערד, גם יחסוך לנו דלק, וגם (לדעתי) ימשוך יותר אנשים..

אני יודע שאני אגיע להפגנה בכל מקרה, אבל אני רואה תגובות של אנשים שנסיעה עד לערד רק בשביל הפגנה זה לא בדיוק הדרך המועדפת עליהם למלא יום בחולהמ"ס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני שותף לדיעה שנסיעה לירושלים עדיפה.

ליאור,

המלצתי היא לקבוע מסלול טבעתי בתוך ירושלים באיזור המיועד להפגנה, שיעבור דרך מקומות מרכזיים והומי אדם. נסיעה בשיירה לירושלים ובהמשך להקיף את הטבעת הזו במשך כשעה למשל, כאשר כל 10 דקות עגולות כל המכוניות צופרות ביחד למשך כ-15 שניות יתן הד תרתי משמע. כמובן שעל המכוניות יהיו כרזות / מדבקות עם הכיתוב המתאים שיגרום לאנשים להבין במה מדובר.

הנסיעה לא תבוצע למטרת חסימה מכוונת או נהיגה בניגוד לחוק, אלא לשם יצירת עומס בצירים עקב כמות כלי הרכב והתנהלותם.

בצורה כזו, המשטרה לא תוכל לעצור אף אחד משום שלא ניתן לעצור מישהו רק משום שהוא נוסע בכביש בצורה טבעתית וחוזר על מקומות אחת לזמן מה. בקשר לצפירה שאינה חוקית, אני רוצה לראות את השופט שלא יזכה מישהו "מחמת הספק" במקרה הגרוע ביותר, בו נהג יקבל דו"ח על כך, כשיחד איתו צופרים עוד עשרות/מאות כלי רכב. לא ניתן יהיה להוכיח מי צפר במצב כזה ולכן המשטרה בכלל לא תנסה לפעול בעניין.

בקיצור, לדעתי האפקט שבנסיעה עם כרזות ובמזגן, יגרום לאנשים רבים יותר להצטרף, מאשר לנסוע עד ערד (עניין של שעות רבות של נסיעה למגיעים מרחוק וכמובן הדלק), ולעמוד בשמש במשך כמה שעות ובתקווה שמישהו בכלל יתעניין.

מה דעתך ?

דני G.

פורסם
....

בצורה כזו, המשטרה לא תוכל לעצור אף אחד משום שלא ניתן לעצור מישהו רק משום שהוא נוסע בכביש בצורה טבעתית וחוזר על מקומות אחת לזמן מה. בקשר לצפירה שאינה חוקית, אני רוצה לראות את השופט שלא יזכה מישהו "מחמת הספק" במקרה הגרוע ביותר, בו נהג יקבל דו"ח על כך, כשיחד איתו צופרים עוד עשרות/מאות כלי רכב. לא ניתן יהיה להוכיח מי צפר במצב כזה ולכן המשטרה בכלל לא תנסה לפעול בעניין.

...דני G.

דני

ישנו דוח שמאד כואב לכיס ושמו הפרעה לתנועה , מין משהו מאד כללי שמכסה על הרבה דברים שאין כנגדם משהו ספציפי .

עצם נסיעה איטית ומרגיזה , שתסוקר כמובן באמצעי התקשורת ולא תוכל להתכחש לה , היא הפרעה לתנועה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...