Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון צצה לי בפונטו 95 1300 75S בעיה מאוד מטרידה.

במהלך נסיעה או\ו עצירה ברמזור הרכב נכבה לי ומידי פעם האוטו מגמגם ומשטנק ולא מגיב שאני לוחץ על הגז(קורה בעיקר שאני מוריד הילוך).לקחתי את הרכב למוסך מורשה של פיאט החליפו לי מסנן דלק סלילי הצתה פלאגים כבל הצתה כמו כן הוא חשב שהבעיה במחשב חיבר לי מחשב מאסטר ושום דבר מהדברים הללו לא פתרו לי את הבעיה.

המוסכניק שלי חסר אונים אני עוד יותר ממנו אין לי את הרכב כבר כמעט שבוע,אם מישהו מכיר "מחלה דומה בפונוטו" ויודע מה הבעיה או מכיר מוסך אשר ממוחים בו לרכבים מסוג זה אשמח אם יגיב.

תודה רבה!

גורי

פורסם

הכוונה היא לחיישן חמצן המשדר נתוניו אל מחשב נהול המנוע הדואג לבצע תיקונים בלמבדא כדי לשמור על על ערך פעולה טוב.

את חיישן החמצן ותדר פעולתו ניתן לבדוק ולא סתם להחליפו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום לך

עוד בעיות שאני יכול לעלות על הדעת - בית מצערת מלוכלכך , אפשר לנקות עם ספרי קרבורטורים (לא הכי ממולץ זה שוחק את הגומיות בבתי הצילנדרים)

-יכול להיות שבית המצערת שלך בלוי מאוד ומצריך החלפה

-כבל גז (החלק החיצוני שכשמזיזים אותו הוא מבצע את אותה פעולה כמו דוושת הגז - הסבר בעברית פשוטה כדי שתבין על מה אני מדבר) מעט מלוכלך / חלוד אפשר להתיז עליו ספרי שימון כמו WD40 ולשחק עם הגז.

- יכול להיות מזרק שעומד להתקלקל

- מיכל דלק מלוכלך במלא פסולת

עוד נקודות שהמוסכניק שלך יכול לבדוק לאיתור התקלה

עמית.

1.6 206

פורסם

לאחר הנעת מנוע הפונטו, גם אם תנתק את האימובילייזר המקורי המנוע ימשיך לפעול כי האימובילייזר רק מאפשר או מונע את התנעת הרכב אך לא מפסיק בשום פנים ואופן את פעולת מנוע שכבר פועל ולכן זאת אינה הסיבה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...