Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים...

חיפשתי וקראתי על המגאן קופה בכל פורום שאני מכיר :smile:

אני מחפש כזו כבר כחודש ונפלה לידי הודעה על מגאן קופה צהובה (נחמד..) 97 גיר רגיל (חס ושלום לא אוטומט - לא אוהב את היצור הזה...)

כרגיל, לאוטו יש מספר בעיות כמו צבע גג קצת שרוף, חלונות אחורים וחלון גג (סאןרופ) תקולים.

הוא עבר כ 160K והבעלים טוען למקוריות (טרם ראיתי את הרכב - אני גר בצפון והרכב בדרום)

הרכב יד רביעית.

לאור השיקולים לעיל - האם כדאי לקנות ? - אני מתכוון לעשות נסיעה לדרום ולתת מבט ברכב ואם הוא טוב ותקין אז גם ללכת למכון בדיקה.

שאלה נוספת...אומנם כבר עברתי את גיל 17 (היום כבר 27) אבל אני אוהב את הצורה של הקופה והרכב די מוצא חן, רציתי לדעת - עוד כשנה שנתיים - יהיה אפשר למכור אותו במחיר סביר ? או שייגזרו עליו השמצות שונות ? פשוט הסתכלתי במחירונים של מגאן רגילות משנתונים חדשים יותר והם לא זוכות להצלחה גדולה בקרב המשומשות עקב מוצאן העדתי (לא מתים על צרפת בישראל...)

אם יש לכם עצות נוספות אשמח לשמוע (אני לא נעול ומקובע על הרכב אבל כמו שאמרתי די מוצא חן בעיני...)

פורסם

השאלה אם זאת המגאן קופה היחידה שנמכרת בישראל.

יכול להיות שתוכל למצוא רכב בלי הבעיות שציינת ועם פחות ידיים ויותר קרוב לבית.

כדאי שתבצע חיפוש נוסף בלוחות השונים לפני שאתה מבזבז הרבה זמן וכסף על נסיעה לדרום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש הרבה מידע בחיפוש - היו כמה שרשורים ספציפיים מאוד.

בכל מקרה, הצבע השרוף, הסאנרוף המקולקל, אלה מחלות ידועות במגאן של אותן שנים - הסאנרוף יקר מאוד לתיקון, צבע אפשר לעשות חדש (אם אתה רוצה - קח בחשבון כשיקול במחיר, כנ"ל לגבי הסאנרוף).

הרכב בעל מראה ספורטיבי משהו, כך שיש לו מקדם פוזה עבור צעירים, הייתי אומר שיהיה מי שיקנה בעתיד - אבל כמובן שאני לא נביא.

עוד בעיה מוכרת זה משהו עם החלונות האחוריים, לא סגור לגבי כל הפרטים - מישהו פה בטח ירחיב עוד.

דבר אחד שהייתי מדגיש, זה אולי להמשיך לחפש אחת שנמצאת קרוב יותר אליך - לסוע את כל מדינת ישראל בשביל רכב, ואז להתבאס שהוא לא מספיק טוב, זה לא נחמד. קח לתשומת לבך - תתחיל לחפש עוד בלוחות, אני בטוח שיש עוד כמה במצב טוב ומקוריות פחות או יותר.

בהצלחה.

פורסם

שלום,

לחבר שלי יש מגאן קופה שנת 97 וממה שהבנתי ממנו לרוב המגאן קופה יש מחלות בסאנרוף ובחלונות.

בקשר ל160 ק"מ ויד הרביעית זה נשמע סביר לרכב משת 97.חישוב קצר ותראה שהרכב עבר בערך 17 אלף בשנה שזה פחות מהממוצע.

בקשר לכך שהרכב נמצא רחוק, כשאני חיפשתי רכב (אני גר בירושלים)נסעתי לצפון, לדרום, ולמרכז.אני מציע לך לראות את הרכב והבעלים שלו וכך תהיה יותר חכם.

לפי דעתי המגאן לא יפה, לא מהנה ,ולא הכי אמינה.

אם תרצה שנציע הצעות לרכב אחר כדאי שתפרט מה דרישותך מהרכב.אמינות, תקציב וכו...

נ.ב

שכחת לומר כמה הוא דורש על הרכב ומה המחירון שלו.

פורסם

אוטו ספורטיבי שכמעט 10 שנים על הכביש עם 16 אלף קילומטרים לשנה ויד רביעית?

אלו נתונים לא רעים.

פרקש, כמה מכוניות ספורטיביות / מכוניות העברת תחת ידך עד היום ?

בנות כמה הן היו שאתה שולל ככה מכונית כזו?

יוצא שכל בעלים החזיק את האוטו פלוס מינוס שנתיים וחצי ועשה קילומטראז' סביר ביותר.

אם האוטו במצב טוב - הנתונים לא רעים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אוטו ספורטיבי שכמעט 10 שנים על הכביש עם 16 אלף קילומטרים לשנה ויד רביעית?

אלו נתונים לא רעים.

פרקש, כמה מכוניות ספורטיביות / מכוניות העברת תחת ידך עד היום ?

בנות כמה הן היו שאתה שולל ככה מכונית כזו?

יוצא שכל בעלים החזיק את האוטו פלוס מינוס שנתיים וחצי ועשה קילומטראז' סביר ביותר.

אם האוטו במצב טוב - הנתונים לא רעים.

ליביו

ליביו, לא צויין אם הרכב הוא 1600 או 2000 סמק - שכן אם מדובר ב 1600, המרחק בינו לבין "ספורטיבי" הוא כמה שנות אור (ה 1.6 חולקת את אותם המכלולים, כולל מתלים\בולמים עם האחות בעלת 5 הדלתות... ואל תגיד לי שגם זו ספורטיבית :p)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב...

אז המחירון שלה הוא 25 (ע"פ לוי יצחק הידוע...) והמוכר מוכן לרדת ל23 מלכתחילה כך שישנה אפשרות סבירה ביותר שניתן יהיה לרדת עוד.

ואגב - מדובר על 1.6 ה 2 ליטר שתיינית מדי בעבורי.

וכן, אני יודע שהיא לא ממש מכונית "ספורט" למעט המראה המצועצע... (במוצא חן בעיני)

כרגע השיקולים שלי הם בעיקר מראה משובב עין (אני לא איזה ערסון מצוי שמחפש "פוזה" בהגדרה אלא סתם נהנה ממשהו יפה ואין לי בעיה שימשוך תשומת לב - עם הצבע הצהוב זה נראה מתכון בטוח..).

עוד שיקול זו הסחירות - שיהיה ניתן למכור אותה מבלי להוריד את המכנסיים וכמובן גם אמינות סבירה במגבלות השנתון - רכב בן 10 (כמו כן אני לוקח בחשבון שאלו מכוניות של צעירים שקורעים להם ת'צורה בגלל שחושבים שאם יש שתי דלתות וצבע צהוב אז זו בטח לאמבורגיני).

כמובן שאני לא רוצה להיכנס לרומן צמוד עם המוסכניק או לבנות לו עוד מרפסת בבית אבל אני רותה להסתפק בישור קו של החלפת שמנים, נוזלים מותחנים ורצועות לאחר הקניה...

אני מניח שזו לא המגאם קופה היחידה, נתקלתי באחת בת"א בצבע אדום (הכל 1.6) שנת 96 (ע"פ התמונות בלוח היא בלי סאן רופ כלל ! - הגיוני ?) עם דפיקה קלה בכנף ו 96K בלבד (!!!!)

כמובן שהמוכר מתחייב שזה אמין וכך יצא בבדיקה... אבל שנת 96 כבר נראה לי ישן קצת... ו 97 זה המינימום פחות או יותר שנראה לי נכון לרדת... (כבר הייתה לי היסטוריה ארוכה עם אופל קורסה 3 דלתות משנות ה 80 המוקדמות ולא בא לי לשחזר את הרומן העתיק...)

אולי תרגיעו אותי ותגידו לי שצריך להתאזר בסבלנות ?

שהמגאן קופה הצהובה, יד 2 עם 100K אמינים גג נפתח וחלונות רוקדים נמצאת ממש בהישג יד וצריך רק לחכות ?

אז אחכה.....

תודה על התגובות המחכימות

יוסי

פורסם

1.6 ?

למה ? :)

בכ"א , לענינינו , עבור 1.6 לא הייתי מחפש כ"כ רחוק.

בקשר ל96/97 ... תעיף מבט.

אני הייתי קונה את הרכב הטוב מהשניים.

הסאן רוף זה ענין קוסמטי (ולטעמי גימיק שנמאס אחרי יומיים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז המחירון שלה הוא 25 (ע"פ לוי יצחק הידוע...) והמוכר מוכן לרדת ל23 מלכתחילה כך שישנה אפשרות סבירה ביותר שניתן יהיה לרדת עוד.

עוד שיקול זו הסחירות - שיהיה ניתן למכור אותה מבלי להוריד את המכנסיים

יוסי

אתה מתכוון ללחוץ על המוכר במחיר הקניה וחושב שכתמכור לא יעשו לך את אותו הדבר ?

אמינות סבירה במגבלות השנתון - רכב בן 10

אבל שנת 96 כבר נראה לי ישן קצת... ו 97 זה המינימום פחות או יותר שנראה לי נכון לרדת...

תהיה ענייני.

ההבדל בין 2 רכבים, משנתון 96 או 97 נובע ממצב הרכב בפועל, ואופן תחזוקתו עד היום. לא מספרת השנים שרשומה ברשיון שבכיס.

תודה על התגובות המחכימות

את כל השאר אתה כבר יודע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לגבי הלחץ מצד המוכר - זה פועל יוצא מהלחץ שיפעילו עלי כך שברור לי שבסופו של דבר זה מתאזן...

בנוגע לסאן רופ - כך או כך אני לא אוכל לפתוח (בין אם יש או אין כי באחת הוא מקולקל ובשניה אין) - אגב, יש מושג כמה עולה חלון כזה חדש ? מה הסדר גודל ?

הדילמה:

שנתון - 96 -אדומה- עם 95K ק"מ יד 2 (שדורש 23.5K ש"ח בגלל יד נמוכה וק"מ)

VS

שנתון 97 -צהובה-עם 160K יד 4, וגלגלי מגנזיום וסאןרופ שלא עובד :) ב 23K

על מה ללכת ?

שוב, הפחד העיקרי שלי זה שיהיו לי בעיות במכירה בעוד כשנתיים (זה פרק הזמן שאני מתכנן להחזיק את המכונית)

ונושא האמינות חשוב - כמובן שבשני המקרים אקח לבדיקה - אני מתכנן על "המומחה" מן מכון בדיקה נייד שמגיע עד אליך ועושה את כל הבדיקות של מכון ועולה חצי מהמחיר של מכון...

תודה...

יוסי

פורסם

אאווףף !

תשכחו מזה...

שני הרכבים ירדו מלוחות המודעות היום...

כנראה נמכרו :(

חוזרים למסע החיפושים המעצבן...

תודה על עזרתכם, נקווה שהכל לטובה.

יוסי

• תוכן חדש...