Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידו, כל הכבוד!

בכל פעם שאני נתקל בשרשור אני חוזר אחורה, מתבונן ונהנה.

מה קורה עם המנוע?

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

תודה על התגובות חברים!

עידו, אתה מגיע לטיול לים המלח??

יניב, לאט לאט עם המנוע. צריך תכנית חסכון רצינית בשביל זה.

בינתיים אני עובד על להביא גאנטים הולמים, תוצרת גרמניה, דיברנו על זה בזמנו בטלפון.

לשאר הגולשים נשאיר את זה כהפתעה.

שמח לראות התעניינות,

עידו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי הרבה זמן, אני סוף סוף מתיר זאת לפרסום.

כבר שנים שאני חושק בג'אנטים של ATS ברוחב של 7" על קוטר 15.

זה ג'אנט מדגם ATS CLASSIC שיצא במספר מידות. תחת הקוטר 15" הוא יצא ברחבים 5.5", 7" ו-9".

זה מספר שנים שאת הג'אנט שברוחב 7" לא ניתן להשיג בחנויות כיוון ש-ATS הפסיקו לייצר אותו, ודווקא את הרוחב הזה של הגלגל רציתי לחיפושית שלי.

החיפושים התמקדו בעיקר ב Ebay גרמניה, כיוון ש-ATS היא יצרנית גרמנית והסטים נמכרו ברובם לרכבים ברחבי המדינה.

לפני מספר חודשים סוף סוף מצאתי את הסט במכרז, גאנטים משומשים, מעט שרוטים. אני הייתי נעול עליהם ובעזרתו של חבר יקר גם זכיתי במכרז. אך בגלל שבחיפושיות לא נוהגים להרכיב 7" גם קדימה (רחב מדי), זה היה מכרז של זוג בלבד ונאלצתי לחכות לזוג נוסף שיעלה ל Ebay.

כשבועיים לאחר שנסגר המרכז הראשון עלה מרכז נוסף וכמובן שמבחינתי זה היה תפור במיוחד בשבילי, הג'אנטים הפעם במצב חדש לגמרי. לשמחתי גם בסט הזה הצלחתי לזכות במכרז.

הג'אנטים נשלחו כולם לחבר שגר בגרמניה ונשלחים אליי בטפטופים, כל כמה שבועות ג'אנט.

לפני שבוע וחצי סוף סוף הגיע הג'אנט מהסט הראשון, משומש, הצבע מעט מתקלף ודורש שיפוץ.

ביום רביעי התחלתי בעזרתו הרבה של אחי הגדול, רועי, לעבוד על הגאנט.

מכאן אמשיך עם תמונות והסברים נלווים.

כך נראה הג'אנט כשהגיע ארצה

1-1.jpg

זה תקריב לשכבת הציפוי שהייתה עליו, שהצבע כבר דרש שיפור

2-1.jpg

העבודה החלה עם מסיר צבע שהוריד לגמרי את כל הצבע שהיה על הג'אנט, הגיע ממש עד לאלומניום של היציקה.

3-1.jpg

לאחר מכן שטפתי אותו במים וסבון (כדי להסיר כל זכר למסיר הצבע) והתחלנו, אני ורועי, במשמרות של עבודת שיוף עם ניירות מים.

העבודה החלה עם נייר 150 גס, אך הכרחי.

4-1.jpg

לאחר נייר ה 150, אני הייתי די חסר מוטיבציה ורועי המשיך בהתמדה עם ניירות 320, 600.. בסה"כ שש שעות של שיוף עם ניירות מים, כשעתיים על כל דרגה.

זאת תמונה של הגלגל לאחר שלב ה 320, עדיין גם ורחוק מגימור. השיוף נעשה רק ב"ליפ" של הגלגל ובפסים הבולטים.

5-1.jpg

לאחר שרועי סיים עם ה 320 והתחלתי לראות תוצאות חדרה בי המוטיבציה והמשכנו לעבוד במשמרות על רמות של נייר 600, 800 ו-1200 עד לגימור הסופי.

עבודה לא נעימה ובטח שלא מהנה!!

לאחר שהשיופים הושלמו והגענו לגימור הרצוי התחלתי להדביק נייר דבק על החלקים המושחזים כדי להגן על השכבה המוגמרת מריסוס הצבע.

6-1.jpg

7-1.jpg

היום בבוקר עם צאת השמש, ריסוס צבע יסוד פריימר לאלומיניום. בחלק הקדמי והאחורי של הג'אנט.

8.jpg

לאחר מכן ריסוס שחור מט, כמה שכבות עד שהגעתי להתזה הרצוייה.

9.jpg

ולסיום כמובן, רק להוריד את נייר הדבק.

10.jpg

11.jpg

כל שנותר עכשיו זה לעשות רק עוד שלוש גאנטים..

:?

אבל עם תוצאה כזאת, ואח שעוזר כל כך.. נראה לי שנצליח לעמוד במשימה.

סופ"ש נפלא וגמר חתימה טובה לכולם,

עידו.

פורסם

כל הכבוד על התמדה.

דע לך שאלומיניום חשוף יקבל קורוזיה, לכן יש לצפות את הג'ינט באנודייז או לפחות באלודיין.

הציפוי לא רק מגן מפני קורוזיה הוא גם יוצר שיכבת חיבור בינו לצבע היסוד.

גמר חתימה טובה,

אסף.

• תוכן חדש...