Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט , מדהים

יישר כוח .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על התגובות החמות!

לירוי, מחיר סט ג'אנטים כאלה נע סביב ה-700-800 יורו לפני משלוח ומיסים, וזה תלוי ממי תקנה כי יש רק משומש.

לי יצא יותר זול מפני שקניתי שני זוגות.

עידו, לגבי החיפושית שלך. כשתגיע לשיפוץ אני אשמח לעזור ככל שאוכל. ואם יהיה לי מקום לעשות את השיפוץ במקומך, בשמחה.

פישמן וזהו!, לגבי ציפוי הג'אנט אני עדיין לא סגור על הציפוי הסופי. חשבתי לצפות ב"לאקה" בהתזה שתמנע את הקורוזיה לאלומיניום החשוף.

הצעת כאן אנודייז ואלודיין (לא שמעתי אף פעם על אלודיין), האם אלה חומרים שניתנים לשימוש ביתי או שאלה תהליכים תעשייתים כדוגמת גילוון?

אני אשמח לשמוע יותר בנושא הזה כיוון שעדיין לא יצא לי לעבוד עם החומרים האלו.

עידו.

• אחראי פורום
פורסם

עבודה מטורפת, מזכירה לי נשכחות :-P

כל הכבוד, הצביעה יפהפייה. יראו מעולה על החיפושית שלך!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תודה רבה על התגובות החמות!

לירוי, מחיר סט ג'אנטים כאלה נע סביב ה-700-800 יורו לפני משלוח ומיסים, וזה תלוי ממי תקנה כי יש רק משומש.

לי יצא יותר זול מפני שקניתי שני זוגות.

עידו, לגבי החיפושית שלך. כשתגיע לשיפוץ אני אשמח לעזור ככל שאוכל. ואם יהיה לי מקום לעשות את השיפוץ במקומך, בשמחה.

פישמן וזהו!, לגבי ציפוי הג'אנט אני עדיין לא סגור על הציפוי הסופי. חשבתי לצפות ב"לאקה" בהתזה שתמנע את הקורוזיה לאלומיניום החשוף.

הצעת כאן אנודייז ואלודיין (לא שמעתי אף פעם על אלודיין), האם אלה חומרים שניתנים לשימוש ביתי או שאלה תהליכים תעשייתים כדוגמת גילוון?

אני אשמח לשמוע יותר בנושא הזה כיוון שעדיין לא יצא לי לעבוד עם החומרים האלו.

עידו.

אלודיין זה ציפוי פשוט מאוד , הוא נעשה בטבילה ללא מגע חשמל.

הוא נותן צבע אדמדם או שקוף. הבעיה באלודיין שהוא מתפרק לאחר כמה שנים.

לדעתי היית צריך לפני הצבע לעשות ציפוי ורק אחר כל לצבוע איזה צבע שבא לך.

אסף.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הכותרת מצדיקה עצמה, השרשור באמת מתעדכן..

כמעט שנתיים מאז שופצה ושוחזרה רצפת הרכב. הגיע הזמן להחזיר את הרצ'ט לכיוון "פתיחה".

כעת, הגיע תורו של המרכב, הבודי החל להראות סימני אלרגיה במקומות מסויימים. כל הנסיונות לסיים זאת בטיפולים נקודתיים עלו בתוהו, בסופו של דבר מצאתי את עצמי (כרגיל) במצב של לעשות הכל מחדש.

כל החוטים, גומיות, ברגים ומנגנונים הוצאו מהבודי. הוזמנו חתיכות פח זהות לחלקים הפגועים והעבודה החלה.

אשאיר זאת מעודכן,

חג שמח,

עידו.

1_151695104.jpg

1_151695131.jpg

1_151695193.jpg

1_151695283.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט מדהים!

ד"א ראיתי ג'אנטים דומים מאד על גולף קבריולט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלו אבי, תודה רבה! טוב לשמוע..

יוסי, הגוון ככל הנראה יישאר כשהיה. זה עדיין לא ודאי, אבל יש עוד קצת זמן להתלבט.

בנוגע לטלפון, תרים צלצול מתי שצריך.

SlowRide, החישוקים נפוצים גם על גולף מהצורות הראשונות (mk1), רק במידה שונה, 13".

פורסם

אומנם כבר אמרתי לך את זה היום פנים אל פנים, אבל אני חייב שוב.

אתה חולה בראש!!

בהצלחה ותפגיז בתמונות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הלו אבי, תודה רבה! טוב לשמוע..

יוסי, הגוון ככל הנראה יישאר כשהיה. זה עדיין לא ודאי, אבל יש עוד קצת זמן להתלבט.

בנוגע לטלפון, תרים צלצול מתי שצריך.

SlowRide, החישוקים נפוצים גם על גולף מהצורות הראשונות (mk1), רק במידה שונה, 13".

ואני אתקן אותך :) 14"

216447_204847619537371_183240288364771_639340_6017177_n.jpg

שמע:

פצצה !!! אתה לא מפסיק להדהים אותי עם רמת העבודה שלך ! פשוט חו"ל בארץ !!! אין דברים כאלה... תמשיך לעדכן אותנו אני כבר שנים עוקב אחרי העבודה שלך החיפושיות ופעם גם דיברנו באיזה מפגש אני חושב באתי עם הקאדי למפגש החיפושיות..

פורסם

אני חושב שכתום מטאלי יהיה קטלני

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ואני אתקן אותך :) 14"

לא טעיתי, התכוונתי ל ATS 13" כמו בתמונה

vw_golf1_ats_classic_bild4_gr.jpg

והרבה תודה על המילים החמות, אם אתה הבחור עם הגולף קבריו הבורדו אז אני זוכר את הרכב ממפגשי ואג-קלאב.

אני חושב שכתום מטאלי יהיה קטלני

כתום מטאלי (פנינה) היה הצבע האחרון על הרכב, ולמרות שהייתי רוצה לגוון (תרתי משמע) ולצבוע בגוון חדש, ככל הנראה שגם הפעם היא תיצבע בצבע הזה.

הוא פשוט מתאים לה!

• תוכן חדש...