Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה ימים מנסה להחליט איזה אזעקה לשים באוטו שלי

מאזדה לנטיס 2001

ביגלל שאני עומד לשים ברכב מערכת בערך בשווי 6 אלף ש"ח

הציעו לי 2 אזעקות אחת פשוטה נחמדה ב 500 שקל

ועוד אזעקת ביפר של רב בריח עם כל התוספות ב 900 שקל מתקין מורשה רב בריח

הבן אדם אמר לי שלא ממש כדאי לשים ביפר כי הוא עושה בעיות

וגם אם יצרו ליגנוב תמערכת האזעקה לא ממש תעזור ולכן הוא ממליץ תפשוטה יותר שעושה את אותם

פעולות רק בלי הביפר... היתה לי פעם ביפר ולא ממש נדלקתי איליה באמת עשתה קצת בעיות אבל אולי בגלל התקנה לא טובה כי זה היה אצל מישהו אחר

מחפש את עזרתכם לא יודע מה לעשות

תודה לעוזרים.

פורסם

זה לא ממש עוזר אחי אני צריך דעות אם שווה להשקיע 900 שקל ולשים תביפר או שאזעקה רגילה נורמלית תספק תסחורה

פורסם

קח עצה בתור אח שלך

שניהם לא ממש אזעקות שיאזקו את הגנב/פורץ לאגזוז של האוטו

באחת מהם אתה תבא בבקר ותיראה חלון שבור ואת השכן הזקן שלך עומד בצד ואומר לך שהוא שמע רעש בלילה אבל הוא לא היה בטוח

בשניה עם הביפר אתה תוכל ליראות את זה בשידור חי תמורת תוספת של 400 שקל.

תעשה את החשבון שלך כמה שווה ההופעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למתבלט!!!

ראשית לגביי אזעקה זולה או איכותית יותר(ביפר) עדיף הביפר וכי למה כי אם אתה נמצא באזור הרכב עד 800-1000 מטר לערך וההתקנה היא התקנה איכותית ע"י המתקין וזה הכי חשוב תוכל לקבל מידע לפחות שמנסים לפרוץ לרכב אם תהייה במרחק מהרכב ולא תשמע את ההאזעקה מכל סיבה שהיא אז למה להתקין אזעקה.

האזעקה היא בשבילך ולא רק בשביל הביטוח כי לא תמיד בזמן פריצה המערכת תהייה בגיבוי מלא ביטוחי תמיד ימצאו על מה להוריד ועל מה לא לשלם.

לגבי קודנים למיניהם הקודן הוא למניעת גניבת הרכב ולא מעבר לזה . מניעת גניבת הרכב היא עניין של זמן כמה המתקין שהתקין את הקודן השקיע בהתקנה נכונה ולא חפרית כי גנב שהייה צריך להשקיע יותר מדי זמן תאמינו הוא יעבור לרכב הבא.

בכל מקרה של עזרה נוספת אשמח לעזור 050-5260353 אפי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...