רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
הייתי בטסט ראשון, עלה טסטר נורא נחמד ולא מלחיץ. כעבור 7-8 דקות של נסיעה הגענו לצומת, הגעתי בהילוך שלישי בערך על חמישים, התחלתי לבלום והורדתי לשני מעט לפני הצומת. נכנסתי בשלושים בערך. חטפתי ברקס. הוא אמר לי שזה מהיר מדיי ואני צריך להיכנס יותר לאט, המשכנו בנסיעה רגילה, הוא ביקש ממני לעשות חניה, כשסיימתי את החנייה נסענו עוד כמה דקות ואז התחלפתי עם הבחור שהיה אחריי. המורה אומר שהטסטר לא דיבר איתו אבל זה ודאי נכשל, וקראתי סיפורים על אנשים שלא נכשלו אחרי ברקס. אני לא רוצה לפתח תקוות שווא אבל רציתי לשמוע מה אתם אומרים. האם זה באמת ודאי נכשל?
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מאיר משיקה הבוקר את ה-XC90 החדש בישראל. מדובר ברכב פנאי-שטח יוקרתי שמהווה סנונית ראשונה בליין הדגמים החדש של וולוו. ספינת הדגל הנוכחית תהיה הדגם הראשון של וולוו שיתבסס על הפלטפורמה החדשה אך בתוך 4 שנים מבטיח היבואן לעדכן את כל ליין הדגמים שלו, מה שאומר שבתוך 4 שנים ה-XC90 יהיה הדגם ה"מיושן" ביותר בהיצע הדגמים של היבואן. ברכב הושקעו 5 שנות פיתוח ו-11 מיליארד דולר. תא הנוסעים כולל המון עור איכותי ומסך מגע אנכי בסגנון אייפד. בוולוו מבטיחים שהוא יהיה מאוד אינטואיטיבי לשימוש ולא ידרוש פתיחה של ספר הרכב כדי להבין איך להפעילו. כל הרכבים יגיעו לארץ עם גג שמש פנוראמי. רוב המכוניות שיגיעו לארץ יצוידו במערכת שמע מתקדמת עם 1400 וואט. רוב המכוניות שיגיעו ל…
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כולם עוברים את זה?
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש פה מישהו ממכשירי תנועה? אולי תתעוררו כבר ותשכילו לייבא את הסוויפט ספורט? במחיר שהיא צריכה לעלות (105-110 אלף שקלים), היא תהיה להיט. הוט האצ' בטעם של פעם, במחיר של פעם, עם בטיחות של היום ועם אמינות של סוזוקי. בואו נפריד ביניהם! אה... סליחה, בואו נעורר אותם!
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום, האם קיים עדכון קושחה למערכת המולטימדיה של מזדה 3 2015? ראיתי בתפריטים כי ניתן לבצע עדכון דרך USB. אודה לעזרה.
הודעה אחרונה מאת bayoni, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
ב 2006 היתה ברשותינו מכונית פרטית מסוג סיטרואן אשר ירדה מהכביש עקב תאונה. לפני חודש שלחו לנו דרישת תשלום מכביש 6 ולאחר שיחה איתם התברר שהצילום שיש להם הוא בכלל של... משאית! החשד הוא שבמסגרת הגריסה של הרכב, הלוחית פשוט נגנבה ומישהו עושה בה שימוש על המשאית הזו. האם יש דרך להפיק אישור (אונליין) על כך שהרכב הורד מהכביש והושבת ב 2006? אנו מנסים להימנע מהגעה למשרד הרישוי והתמודדות עם כל הבירוקרטיה שלהם.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
0.25 מי אשם ?
הודעה אחרונה מאת ARKODrama, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 41 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון - למה אנחנו עדיין נוסעים על בנזין? הרי כבר יש את הטכנולוגיה ויש כבר מכוניות חשמליות אבל הם יקרות ובודדות. השאלה למה לא מייצרים אותם כבר כמו כל רכב רגיל?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
מה דעתכם להריץ פה שרשורים שכל אחד מחברי הפורום יכתוב את דעתו לגבי הרכב הכי טוב בקטגוריה? לאחר כשבוע שהשרשור יהיה פתוח לתגבות (ענייניות בלבד- לדוגמא: אני בוחר בבמוו סדרה 7 כי 1 2 3 4), יוכרז המנצח בקטגוריה. אז נתחיל בקטן עם קטגוריות המיני. הרשימה נלקחת מאתר ICAR. מה לדעתכם הוא רכב המיני הטוב ביותר בישראל כיום? אופל אדם יונדאי I10 סוזוקי אלטו סוזוקי ספלאש סיאט מי סיטרואן C1 סקודה סיטיגו פולקסווגן UP פיאט 500 פיאט פנדה פיג'ו 108 קיה פיקנטו שברולט ספארק
הודעה אחרונה מאת רועי עוזרי, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חמי נתן לבני הרכב שלו במתנה (יונדאי ישן). הילד מבקש להוציא אישור חניה עירוני. מכיוון שהרכב לא על שם בני, לדברי מחלקת החניה, הדרך היחידה היא ע"י הוספת בעלים. האם הוספת בעלים לא נחשבת הוספת "יד"לרכב?
הודעה אחרונה מאת David-Honda, -
חברת COSWORTH 1 2
מאת mikoSTI- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
צריך חוות דעת על החברה מישהו קנה מוצרים שלהם או מתעסק איתם הם טובים/אמינים?
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
העולם שותק, אבל ברגעים אלו מושקת בישראל סקודה פאביה החדשה. כל הפרטים, מחירים וכו' בקישור - סקודה פאביה החדשה בישראל
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 924 צפיות
מתוך הכתבה: מקור
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי ביטוח בביטוח ישיר, ב 31.12, עם קצת לחץ מצד הנציגה שהמחיר עולה אם הביטוח לא יהיה מה 1.1 אלא יהיה מה 2.1 למשל. בדיעבד בשכלול הדברים וסיבות אישיות הביטוח הזה פחות מתאים לי. כמובן שהכל נעשה בטלפון. האם חוק של ביטול עסקה טלפונית תוך 14 יום תקף כאן?
הודעה אחרונה מאת rh27, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול שאלה בנוגע לתיעוד עבירה של מישהו במידה ותיעדתי עבירה נניח רכב שחצה קו הפרדה לבן אני יכול ללכת עם התצלום למשטרה ?. זה באמת מועיל?.. הוא יענש?..
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 15.1 אלף צפיות
פעמיים בשנה טסט ?? אם הרכב מעל גיל 20 שנה ??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
אהלן אבא שלי עומד לפני קניית רכב, רצה לרשום את הרכב על אחותי אבל אם זה יהיה כך כנראה שהיא תקבל פחות פריווילגיות בתור סטודנטית לעתיד (אי קבלת מלגות וכאלה) השאלה שלי היא אם אבא שלי רושם עלי רכב נוסף מלבד הפרטי שלי, האם יש בזה סוג של בעיה?
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- 2 תגובות
- 747 צפיות
דודה שלי מגיעה מחו"ל ורוצה לשכור רכב. ראיתי שרשורים ישנים שמשבחים את אלדן, זה עדיין תקף? בעיקרון אני לא רוצה חברה שמתחילה לעשות כל מיני שטויות כמו חיובים מיותרים וכו. יש המלצות באזור ראשון לציון? אני מחפש רכב מיני אוטומטי.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חדש בפורום, מכיר אותו כבר כמה שנים, משתמש של פורומים אחרים אבל ככה לא יצא לי לפרסם פה שום דבר בעבר. אז שלום לכולם. אני רוצה להגיד, שאני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק, עיינתי בפורומים האחרים ולא ראיתי תת פורום אחר שזה יתאים לו יותר מאשר כאן. אני בסך הכל מחפש אנשים לעבודה, חושב שכאן יש סיכוי למצוא כאלה כאן. יש לי כמה משרות, שיכולות אולי להתאים לכם או למישהו שאתם מכירים ואוהבים אני עובד בחברת השמה, לא חברת כח אדם, מה שאומר שאתם מתקבלים והופכים להיות עובדי חברה כבר מהיום הראשון, לא עובדי כח אדם. כרגע אנחנו מגייסים בעיקר, אבל לא רק, לחברת השכרת רכב גדולה. חשוב לציין, אני רק מפרסם פה את ה'כותרות' של המשרות, ניתן לשלוח לי הודעה פרטית, אני ישלח לכם יות…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום. אני מתכוון לצאת לטיול באוגוסט וצריך המלצות והכוונה. כחולה הגה מושבע, הדגש של הטיול יהיה כמובן סביב חוויות מוטוריות. גם יעד הטיול יקבע לפי זה. בגדול, אירופה. אשמח לקבל המלצות: 1. קורסי נהיגה מתקדמים למיניהם (בדגש מבחינתי על נהיגת ראלי). 2. אפשרויות ל"מרוצים עממים". לא אכפת לי לנסות את מזלי בקניית גרוטאה ונסיון למכור אותה אח"כ. 3. דברים נוספים בנושא שלא חשבתי עליהם. על הדרך, אני גם מחפש שותף..... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהבתי את הרעיון..
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
שלום לכולם. לפני כשבועיים התחדשתי באופטרה 2007 עם רדיו דיסק מתקופת הפלינסטונס. אני מתכוון להשתדרג אך הפרוטה לא מצויה בכיסי ולכן אני מתכוון לקנות ולהרכיב את הדאבל דין הכי פשוט שיש, פחות או יותר ולגבי שאר ה"מסביבים" אקנה ב ebay וכו'. הכוונה שלי למצלמת רוורס(כבר התרגלתי) מקלט טלויזיה(התייעצתי ואמרו שנחמד) וכו'. האם עליי לדעת משהו בנוגע לחיבורים מיוחדים שיש לרכיבים הללו או למתחים שונים שהרכיבים עובדים איתם ולכן לא יוכלו להתאים לכל דאבל דין? תודה רבה למגיבים!
הודעה אחרונה מאת arik.in.a, -
היי האם פעם שאלתם את עצמכם למה בעצם הקודניות הן תמיד לא מקוריות, בכל מיני צורות משוגעות, עם פטנטים שונים לשוכחי קוד ועם מספר כפתורים אקראי לחלוטין? למה בעצם לא עושים קודנית בהתקנה מסודרת (אולי אצל יצרן הרכב), במקום סטנדרטי, בצורה סטנדרטית וכו'? בתור משתמש כבד ברכבי השכרה, ראיתי בכל רכב אינספור קודניות. אפילו באותה חברת השכרה, אותו רכב מקבל לפחות שלושה סוגים שונים. נראה חלטורה גדולה וזה ממש לא רציני. היצרן השקיע הון עתק במראה פנימי והנדסת אנוש ובסוף תוקעים לך איזה קופסה קטנה מתדלדלת על שני חוטים "באמצע החיים"! ממש מרגיז. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת liorwohl, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 719 צפיות
יצא לי לתהות , איזו חברה מוכרת הכי הרבה רכבים, בארץ לפחות? ממה שיצא לי לראות בזמן נסיעה , יונדאי מחזיקה בחלק גדול מאוד מהרכבים בכביש, וכמובן אחריהם המזדה שלוש. יש נתון מדויק? ומה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
משרד רישוי
מאת frik- 0 תגובות
- 503 צפיות
איזה עדיף לוד או רמלה ?מבחינת תור.
הודעה אחרונה מאת frik, -
עוקץ לסוכן רכב 1 2
מאת lior2321-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
כפי שפורסם: לקוחה שביקשה לקנות רכב שראתה במודעה ביד 2, היא כל כך התלהבה מהרכב שהפקידה 2,000 ש"ח דמי רצינות. למרבה המזל , היא הרגישה שמשהוא לא בסדר ופנתה אלי. וזה סיפור המעשה: אדם שהציג עצמו בשם "בני גולן" הציע למכירה סיאט איביזה במצב חדש ללא תאונות.... בדיקה קצרה שלי העלתה שמדובר ברכב שעבר תאונה קשה , הועבר על ידי הבעלים הקודמים לחברת הביטוח ואותו "בני" מנסה למכור אותו כרכב תקין וללא תאונות. הואיל ותאונה כזו מחייבת רישום ברישיון הרכב, הציג אותו בני את הרישיון הישן של הרכב, לפני התאונה. מצ"ב הסרטון ביוטיוב, בו מתחמק אדון "בני" מלענות על השאלה , האם באמת עבר הרכב תאונה ומי הבעלים האמיתי של הרכב. כאשר כמעט , התאפשר לנו לעיין ברישיון הרכב האמית, ברח "בני" בנסיע…
הודעה אחרונה מאת Michael_N, -
-
ערב טוב לכולם, היום התקשרו להודיע שסוזוקי אלטו שהזמנו בתחילת דצמבר, הגיע באוניה ארצה. מחר צריך להעביר את התשלום על הרכב ואז עד 14 ימי המתנה. שאלתי היא האם, מנסיונכם, הפרוצדורה אורכת אכן 14 ימים? או שיש סיכוי לקבלו במועד מוקדם יותר? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 854 צפיות
שלום , לפני כמה ימים איבדתי את התו שלי . האם אהיה חייב להזמינו אך ורק במשרד הרישוי בחולון או שאפשר להזמין באינטרנט ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
רק אני ראיתי את הפרומו בערוץ שלהם ביוטיוב?
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 801 צפיות
נדמה לי שבמתיחת פנים באמצע 2012 החליפו לפנסים כמו שיש היום. (בתמונה) מישהו יודע אם זה אכן כך? באיזה חודש/תחילת או סוף שנה? תודה
הודעה אחרונה מאת Vwski,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 982 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- rev-Match
- discoTD5
- Camaro 92
- elibaba
- Matan1515
- mottis
- Fraysa
- GTאי
- ברווז
- nir eli
- IsraCar
- Avia