Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הכתבה:

כלכלני בנק ישראל מציעים שתי אופציות לחידוש מתווה הגריטה. הראשונה היא להנהיג אותה במבנה מדורג, כלומר להגדיל את המענק הכספי לבעלי הרכב מחודש לחודש או מרבעון לרבעון בתקציב נתון. בבנק ישראל כי לחלק מבעלי המכונית ישתלם לגרוט אותן תמורת סכום קטן אף מ-3000 שקלים בעוד שאחרים יצטרכו סכומים גדולים יותר כמוטיבציה לגריטה. אופציה שניה היא ליצור מעין "אחריות יצרן" שבה יבואני הרכב יפרישו לקרן ממשלתית סכום כספי קטן תמורת כל רכב חדש שנמכר. כאשר כלי הרכב יגיעו לגיל המתאים הקרן תקנה אותם מהבעלים שמעוניינים למכור ותעביר אותם לגריטה.

מקור

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

במקרה הזה אני עם היבואנים.

המדינה מרוויחה כל כך הרבה מרכישת רכבים חדשים, מתדלוקם וגם מאחזקתם במרוצות השנים כך שעל המדינה לממן בעצמה את תוכנית הגריטה ולא לגלגל אותה ליבואנים כדי שיממנו אותה.

פורסם

גם אני מתנגד לזה.

המצב בו ייבואן יצטרך לשלם עוד כסף בשביל הגריטה, תגרום לייבואנים להעלות את מחיר הרכבים, על מנת לכסות את מה שהפרישו.

על כל רכב שנגרט, הבעלים קונה רכב חדש יותר ונוצרת שרשרת שבסופה מישהו רוכש רכב חדש, ונותן למדינה מס שהוא גבוה יותר מהמענק שהמדינה נתנה על הגריטה.

אני לא יודע מי הכלכלנים שהציעו את זה, אבל בתור כלכלן מתחיל, זאת הדיעה שלי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
במקרה הזה אני עם היבואנים.

המדינה מרוויחה כל כך הרבה מרכישת רכבים חדשים, מתדלוקם וגם מאחזקתם במרוצות השנים כך שעל המדינה לממן בעצמה את תוכנית הגריטה ולא לגלגל אותה ליבואנים כדי שיממנו אותה.

צודק במאה אחוז!

גם ככה זו ארץ אוכלת יושביה, ועם כל הסלוגנים שעפים לאחרונה לאוויר בדבר יוקר המחייה- מהלך כזה הוא לא פלות מיריקה בפני האזרח הקטן.

SCANSPEAK

פורסם

איזה אינטרסנטים. בטח רובם עם מכוניות ישנות ולא מצליחים להיפטר מהן, אז מחפשים דרך להיפטר וגם להוציא קצת כסף בתמורה.

לפחות הרעיון סביר, להפיל את זה על היבואנים.

• תוכן חדש...