Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי התמחור מסכים איתך.

לגבי זה שלא יביאו בכלל, חולק עלייך. אבא שלי קנה ב2009 פאביה טורבו דיזל 1.9 ידנית 5 דלתות. הוא עד היום איתה עם המון המון קילומטרים והוא אומר שזה הרכב הכי מוצלח שהיה לו. והוא היה מחליף פעם דיזלים כול 3-4 שנים בגלל הקילומטראג', עם הפאביה הוא נשאר עד היום כי היא פשוט מוצלחת.

עכשיו הגיע הזמן להחליף אותה. הייתי מאוד שמח לדעת את התמחור לדיזל אם יש, כי באתר שלהם אין מידע

פורסם

בהחלט הייתי שוקל להחליף את הפאביה הנוכחית בחדשה, גם אני שואל למה אין גימור גבוהה בידני.

מבאס כי הייתי שוקל יותר ברצינות.

דרך אגב - אני חושב שהמחירים אטרקטיבים אבל יש שאלה מה הרמת גימור כוללת.

יכול להיות פה רמת גימור נמוכה מאד - יש מקומות בעולם שרמת הבסיס היא ללא מזגן...:twisted:

Kia Niro 2017

פורסם

האמת מחירים ממש טובים,הידנית מעט יקרה אבל כניראה תהיה זריזה משאר המתחרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוואלה זרקו איזה מילה על האבזור:

הפאביה שמה את הבטיחות במרכז עם 5 כוכבי בטיחות, ניטור מרחק מהרכב מלפנים, דיפרנציאל XDS לשיפור ההתנהגות בפניות, זיהוי מצבי עייפות לנהג, שש כריות אוויר, הגבלת מהירות הנסיעה ועוד. מרמת אבזור 'אמבישן' תוצע מערכת מולטימדיה עם מסך 5 אינץ' וברמת סטייל עם מסך 6.5 אינץ' שמסוגל להציע את טכנולוגיית ה'מירור-לינק' לסמרטפון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לגבי התמחור מסכים איתך.

לגבי זה שלא יביאו בכלל, חולק עלייך. אבא שלי קנה ב2009 פאביה טורבו דיזל 1.9 ידנית 5 דלתות. הוא עד היום איתה עם המון המון קילומטרים והוא אומר שזה הרכב הכי מוצלח שהיה לו. והוא היה מחליף פעם דיזלים כול 3-4 שנים בגלל הקילומטראג', עם הפאביה הוא נשאר עד היום כי היא פשוט מוצלחת.

עכשיו הגיע הזמן להחליף אותה. הייתי מאוד שמח לדעת את התמחור לדיזל אם יש, כי באתר שלהם אין מידע

אל תשכח שגם הפאביה שאבא שלך קנה תומחרה הזוי, וגם יחידות מעטות מאוד ממנה נרכשו לשוק הפרטי (הרוב ללימוד נהיגה). ייתכן כי בצ'מפיון הבינו את הרמז ולא ינסו הפעם את מזלם עם הדיזל. לדעתי אם כן יחליטו להביא אותה, הגרסה החזקה יותר תמכר באזור ה-115-120K.

פורסם

נקודה נוספת לגביי הדיזל:

צמפיון בכוונה לא מיבאים אותה. דיברתי עם נהגי מוניות, הם טוענים שהיא הייתה מאד מוצלחת וצמפיון לא ראו מספיק רווח ממנה.

הם מנסים לשווק דיזל אוקטביה כתחליף.

Kia Niro 2017

פורסם

טוב, לאחר שיחה עם סקודה עכשיו, הנציג מסר שיביאו דיזל, אבל לא בטוח שיביאו 5 דלתות, אולי רק סטיישן.

לזה שמעליי - זו ספקולציה בלבד, כמו שאתה מבין.

פורסם

אחלה של מחיר, אבל השאלה מה זה רמת גימור אקטיב ומה מקבלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אחלה של מחיר, אבל השאלה מה זה רמת גימור אקטיב ומה מקבלים.

זו רמת גימור בסיסית ביותר (לפי אתר סקודה):

נעילה מרכזית, שני שלטי מפתח קפיץ,שני חלונות לחשמל, הגה כח מתכוונן לגובה ולעומק, תאורת תא מטען, משענת יד קדמית מתכווננת עם תא אחסון, מזגן מקורי, מושב נהג מתכוונן לגובה, מערכת Start & Stop, מערכת ESC, ABS, EBV, MSR, TPM, XDS, פנס ערפל אחורי, מגב אחורי, תאורת נסיעת ביום, חיישני חגורות בטיחות, 6 כריות אוויר, מערכת Hill Hold (בדגם DSG בלבד), 4 רמקולים, מערכת שמע מקורית מדגם BLUSE הכוללת שקע AUX+USB, צמיגים R15 185/60

ובמילים אחרות, מעט מאוד אנשים לא יוסיפו לדגם האוטו' 5,000 שקל עבור רמת הגימור אמביש'ן שמוסיפה המון, כולל מערכות בטיחות חשובות.

פורסם

אבזור

בשונה מבעבר, תוצע סקודה פאביה החדשה ב- 3 רמות גימור לבחירה: 'Active' הבסיסית ( גרסה ידנית ואוטומטית ) הכוללת כסטנדרט: 6 כריות אוויר, צמד חלונות חשמל, משענת יד קדמית, מערכת Start&Stop לחיסכון בדלק, מערכת לניטור לחץ אוויר בצמיגים, תאורת יום קדמית ומערכת שמע מקורית עם יציאות USB ו- AUX.

רמת הגימור האמצעית ' Ambition ' תוצע רק בגרסאות האוטומטיות וכוללת בנוסף: 4 חלונות חשמל, מחשב דרך, בקרת שיוט עם מגביל מהירות, דיבורית BT, מערכת בלימה אוטומטית ( Front assist ) המאיטה את הרכב ואף בולמת בלימת חירום עם חשש להתנגשות מלפנים, מערכת לאיתור עייפות הנהג, פנסי יום מסוג LED, הגה, ידית הילוכים ובלם יד בציפוי עור, תאורת פנים עשירה יותר, עדכונים קוסמיים בתא הנוסעים ומערכת שמע מקורית משודרגת הכוללת מסך מגע ושליטה מההגה.

רמת הגימור הבכירה ' Style ' כוללת בנוסף: מפתח חכם, הנעה בלחיצת כפתור, בקרת אקלים, מראה פנימית מתכהה אוטומטית, חלונות אחוריים כהים, חישוקי "16 קלים, אופציה לשילוב צבעים, ושדרוג נוסף למערכת השמע.

מחירי סקודה פאביה 2015 יחלו ב- 79,990 ש"ח לגרסה הידנית, 94,990 ש"ח לגרסה האוטומטית הבסיסית, 99,990 ש"ח לגרסה האוטומטית ' Ambition ' ועד 109,990 ש"ח לגרסת הסטיישן

פורסם

אבזור מרשים בהחלט ותמחור טוב יחסית. נראה לי שיש לנו מלכה חדשה בקטגוריית הסופר-מיני העממית. זה לא מפתיע, אלוהים לא טועה הרי..

:idea:
פורסם

הידנית לא הכי מאובזרת אבל מציעה מנוע זריז, אבל הגירסאות האוטומטיות בהחלט מציעות איבזור טוב.

הגיע הזמן לגשת לסוכנות להתרשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...