Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש על האוטו.

אגב הצבע זה הזמנה מיוחדת, כי עדין לא נתקלתי באלטו בצבע טורקיז.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש .. גם אליי התקשרו ביום רביעי והרכב צריך להגיע..

שמתי לב שקיבלת אותו ביום ה14 והאחרון נכן?

ומה זה הלבן\כסף מתחת לדלת השמאלית של האוטו...

תתחדש בקרוב אצלי ;]..

תודה !

הלבן מתחת לדלת השמאלית זאת מדבקה (ישנה נוספת זהה גם בצד הימיני), למניעת שריטות על ידי כניסה ויציאה של נהגים בעת שינוע הרכב טרם המסירה של הרכב לבעליו. בקיצור סתם לא הורדתי אותה בנתיים כדי למשוך את ההרגשה של רכב חדש:lol:

לגבי מועד ההספקה, אכן הסוכנות לקחו את הזמן, אך הם התחייבו ל14 ימי עבודה כך שהם עמדו בלו"ז.

בקרוב אצלך:beerchug:

פורסם
תתחדש על האוטו.

אגב הצבע זה הזמנה מיוחדת, כי עדין לא נתקלתי באלטו בצבע טורקיז.

תודה!

הצבע זאת לא הזמנה מיוחדת, לפני הקניה ראיתי אלטו בצבע הזה והתלהבתי ממנו

כשהגעתי לסוכנות להזמין, בפלטת הצבעים הטורקיז הזה נראה ממש מזעזע

והסוכן ניסה לשכנע אותי לרדת מהצבע הזה,

אבל אני ממש שמח שהתעקשתי.

פורסם
תתחדשו חברים רק מה אני לא מבין אתכם,

לא יכלתם לחכות עוד קצת ולהביא את דגם 2011 ??

תודה!

ככל הידוע לי לאלטו אין דגם מחודש\שעבר מתיחת פנים שעתיד לצאת ב2011

מה שכן הרכב שלי הוא 2011 לפי הרישיון, אז בעצם לא הייתה סיבה לחכות.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

סיכום של 150 אלף קילומטר :-)

אז עברו לא מעט קילומטרים במהלך 4 שנים.

צריכת דלק: בנסיעה משולבת כ - 1:19 בנסיעה יום יומית מבית שמש לירושלים.

תקלות: בחודש הראשון היה רעש בחיבורים של האגזוז - טופל באחריות יצרן. ב99 אלף ק"מ שבק הצופר - הוחלף באחריות יצרן.

מעבר לטיפולים השוטפים ב75 אלף ק"מ הוחלף המצמד.

לסיכום מאוד מרוצה מהרכב וממליץ לכל מי שמחפש רכב, קטן, אמין, חסכוני וזול לרכישה ואחזקה.

פורסם

מה היו הנסיעות שלך? נסעת עם אלטו קרוב ל-40,000 קילומטר בשנה.

ואיך אפשר למכור רכב מיני עם כזה קילומטרג', אפילו לרכבי השכרה יש פחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וואו כל כך הרבה קילומטרים בשנה הייתי מסכים לעשות רק על איזה ספינה טורבו דיזלית סגנון ג'טה, פלואנס וכו'.

איך הגוף מרגיש? זה מעייף לנסוע עם רכב כזה קטן כל כך הרבה?

אני מניח שהרוב היה בין עירוני אז איך חווית הנסיעה מבחינת נוחות, רעשים ?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

וואוו, טחנת לרכב את הצורה. יש לי רכב טורבו דיזל 2009 עם קילומטראג מעט גבוהה משלך.

לעשות כזאת נסועה על רכב כזה נשמע מתיש ביותר, אני אחרי נסיעה אחת לאילת עם אלטו חשבתי שאני משאיר את הרכב שם וחוזר באוטובוס.

פורסם

יפה אמינות טובה,תשתף בבקשה בעלות הטיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על הסיכום, בהחלט צריכת דלק מרשימה!

מהדיווח שלך ומהצריכה עולה שנסעת המון בבינעירוני, במתאר נסיעות כזה קלאצ' שורד בקלות 200K וצפונה.. למרות זאת הקלאצ' שרד רק 75K. יש לך הסבר מדוע זה קרה?

אופי הנהיגה שלך? תקלה נקודתית ברכב הזה?

יום טוב גם לך

פורסם

75K לקלאץ' גם לי נשמע מעט מוקדם מהרגיל.

איציק - כל רכב אפשר למכור,לא משנה הק"מ או מצבו,רק יש "להתכונן" למצב שלא ישלמו עליו כל כך הרבה,אתה והמזל שלך.

GABIUBOGI \ m.l - קצת נסחפתם לא ? מה זה "טחנת את הרכב" ? רכב נועד לסוע ואם לבעלים יש לאן,אז למה לא?

גמני 3שנים עם הרכב והשבוע חציתי את ה90000,אז גם אני מגזים בנסועה? נו באמת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא חושב שנסחפתי, לעשות 40 אלף בשנה על אלטו, עם המנוע הצנום הזה, הבידוד רעשים הלא קיים, והנוחות הלוקה בחסר, זה לא מעט כלל, לא משנה כמה זה רכב חדיש ומודרני, מנוע 3 בוכנות קטן שעושה 40 אלף קילומטר בשנה זה לא מעט כלל, לא יודע אם הייתי מתקרב לרכב כזה.

אבל זה אני אישית.

אני פשוט חושב שעם נסועה כזאת, הרכב לא מתאים לצרכים שלו, אדם שנוסע כל היום בין עירוני בעליות של ירושלים/בית שמש, לא צריך לעניות דעתי לבחור ברכב כמו אלטו. זו בחירה שלפחות אני אישית לא הייתי בוחר.

• תוכן חדש...