Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין קודנית מקורית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי שפירוק קודנית הוא אופציה ממשית.. איך אוכל לפרק את הקודנית מהרכב שלי? עניין פשוט או שעדיף לא להכנס לזה? (אין אזעקה).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצלחתי כבר להתחמק פעמיים מהתקנת קודנית ע"י התקנת איתוראן "SAVE" במקום.

עדיף לי לשלם 27 שקל בחודש מאשר הקודנית המרגיזה.

S60 Rdesign

פורסם
לא ידעתי שפירוק קודנית הוא אופציה ממשית.. איך אוכל לפרק את הקודנית מהרכב שלי? עניין פשוט או שעדיף לא להכנס לזה? (אין אזעקה).

גש לכל מקום שמתעסק עם מיגון באיזור שלך, שים לב שייתכן והקודנית היא חלק מדרישת הביטוח ותידרש מידי פעם להוכיח את קיומה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
גש לכל מקום שמתעסק עם מיגון באיזור שלך, שים לב שייתכן והקודנית היא חלק מדרישת הביטוח ותידרש מידי פעם להוכיח את קיומה.

תודה, אבדוק את הנושא. מבחינה ביטוחית אין אצלי דרישה.

פורסם

אני גם כן העדפתי לא להתקין קודנית.

זה בד"כ מכער את פנים הרכב וזה לא באמת מונע גניבה (תוך כמה שניות זה מנוטרל).

* היה לי מקרה שאחרי אימון בדרום, כל מה שרציתי זה להגיע הביתה להתקלח ולישון. מילואימניק שגר לא רחוק ממני הציע לי טרמפ במקום לנסוע באוטובוס מהדרום לצפון. קפצתי על ההצעה, מה שלא ידעתי שהקודנית שלו החליטה להשאיר אותנו בבסיס בדרום (המצבר נגמר וזה שיבש את פעולת הקודנית) עוד כמה שעות טובות!!!

ברכב החדש חיפשתי ביטוח בלי להתקין את הקודנית המדוברת, רק איתורן save.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

הכי קרוב למקורי שראיתי:

20150607_145713[1].jpg

בשימוש בכל דגמי סוזוקי החדשים.

להבדיל מגראנד ויטארה שלמרות שיש לו מקום עבור לוח מקשים כזה, לרוב זוכה להתקנת איתוראן עם לוח המקשים שלהם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אחרי שהם דרשו קודנית אני הבהרתי לסוכנות הביטוח שאני לא אבטח אצלם את הרכב אלא אלך לחברה אחרת שלא דורשת קודנית והתוצאה היתה שהסוכנות קיבלה אישור להוריד את הדרישה הזו מהפוליסה מכאן שכנראה ניתן להתמקח על זה.

אני די בטוח שהקודניות המחוצפות האלה שלא תורמות כלום לאבטחה של הרכב זה בסה"כ סוג של שחיתות בין היבואנים/מתקינים וחברות הביטוח...

פורסם

את הקודנית העגולה יש גם בסובארו

בדיוק אותה אחת רק סמל של סובארו, לנו יש ב B4

אני חייב להגיד שהיא נראית די טוב ולא מהמכוערות האלה עם הסמל של רב בריח או מה שלא יהיה

פורסם

כי אין דבר כזה קודנית מקורית כיום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
טוב לדעת מאיפה המידע הזה דרך אגב?

כמו שרשם למעלה, אין דבר כזה קודנית מקורית

במקרה של הקיה והסובארו הקודנית פשוט נראית נורמלית ודי "מקורית" ומתאימה לרכב

• תוכן חדש...