רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
5:30 הבוקר השעון מצלצל, והפעם לטובת "טיסת עבודה" קצת שונה מהביקור השבועי לסטוקהולם. הפעם אני יוצא לכיוון החור הsemi נידח שממנו צצה התופעה Koenigsegg לפגוש את ניצן רז ונעם מטעם מגזין אוטו לסיור מודרך במפעל, לשמוע על ההיסטוריה, החידושים ועתיד החברה. אה, ולקינוח נסיעה במסלול המבחן על CCX "מיושנת". היום ארוך, חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים. לבנתיים הנה טיזרים קטנים. עוד תכנים ניתן למצוא בעמוד הפייסבוק של מגזין אוטו (ניצן ונעם בישלו עוד כמה הפתעות בביקור הזה מעבר לקןניגזג, יפורסם בחודשים הקרובים) וגם בעמוד האינסטגרם שלי http://instagram.com/maorgoesracing Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
דאצ'יה לוגאן MCV היא כנראה אחת מעסקאות ה"פח לשקל" הכי טובות במדינה. אז יוליאן, כהרגלו בחודש, יצא לבדוק ותמצת לכם את התשובה.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 4 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. בשבוע האחרון אני נוהג 170 ק"מ כל יום עם WAZE דולק כל הנסיעה. הספידומטר מציג לי שאני נוסע במהירות 100 קמ"ש [לדוגמא], והוויז מציג לי שאני נוסע במהירות 85/90.. וזה העלה לי את השאלה, מה יותר מדויק? האם זה תקין שהספידומטר "מזייף"? האם היצרנים מכיילים את הספידומטר בכוונה שיציג 10 קמ"ש מעל המהירות האמיתית? במילים אחרות, במידה ותנאי הכביש מאפשרים זאת, על איזו מהירות "לסמוך"?
-
היום אישתי מתקשרת אלי שהיא נכנסה במישהו מאחור, במהירות נמוכה של עשרים קמ"ש בתוך כיכר...הרכב לפניה בלם כי רכב אחר לא נתן זכות קדימה ונכנס לכיכר. אישתי לא הספיקה לבלום והתוצאה לפניכם... הרכב הוא מיצובישי לנסר ספורט 1.8 2009. אנחנו יד שניה. מה שאני רואה כנף, מכסה מנוע, פגוש, ופנס וחוץ מזה מהשילדה מקדימה הקורת רוחב טיפה התעקמה, מה שנקרא קצה שילדה. חוץ מזה האוטו נוסע ומכאני לא נפגע כלום. בקיצור מחר אני במוסך נראה מה יגידו. לא מתאים לי אובדן להלכה, אני מקווה שיתקנו. ליאור. Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
תוך כדי נסיעה חטפתי פגיעה ישירה של ביצה ברכב,הבוקר.מאחר ויש סיכוי לתפוס את הזורק אשמח לשמוע דעות בנושא.
הודעה אחרונה מאת cessna, -
-
מחר בבוקר, בשעה טובה ומוצלחת, אחרי הרבה עיכובים והמתנה ארוכה. קרסו ישיקו בישראל את האינפיניטי Q30, אחות דומה-אך-לא-תאומה של מרצדס A קלאס שאמורה לעזור גם למותג היוקרה היפני להקפיץ את מספרי המכירות ולפרוץ לשוק ה"פרימיום לצעירים". כרגיל, אנחנו נהיה שם, נעקוב מקרוב, ואתם מוזמנים בינתיים להעלות לנו שאלות שתרצו שנשאל את אנשי היבואנית. כל הפרטים בכתבה. וקצת תמונות של הכלה:
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי 1. מה זה סדאן ? 2. מה ההבדל בין 4 ל5 דלתות? לא כל כך מובן לי 3. מה היתרונות והחסרונות של יונדאי ולוסטר, אלפא רומיאו גולייטה וסיאט לאון FR ? תודה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מכירת רכב מעל מחירון 1 2 3
מאת Leklerk-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מוסיף נושא פה מכיוון שלא מצאתי פורום מכירה שהיה פעם. יש לי סיאט לאון שנת 2002 1.6 ישני סיגנו.קניתי אותו לפני שנה והשקעתי בו פרוייקט לחידוש כללי ולרוב עשיתי הכל לבד. שנה הבאה אני רוצה למכור אותו ולרכוש רכב מדגם BMW ולהשקיע בו לטובת רכב אספנות. עכשיו שאלה העיקרית, האם יש היגיון, ואם כן מתי הוא בא לידי ביטוי, לבקש על רכב מעל המחירון? רכב שלי מושלם בפן מכני ונותר רק דבר אחרון-חידוש צבע כללי (אעשה בקרוב) נניח ויש לי כל הקבלות של חלקים שהוחלפו כולל קבלה ממובך (יש דברים שלא הצלחתי להחליף לבד)
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 18 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
נמאס מהצפצופים של המובילאי, אני עוד יכול לחיות על ההתראות הרגילות אבל הצפצוף החזק של חזית-אחור מוציא אותי מדעתי ושלוותי. הבנתי שלא ניתן להשתיק או להחליש את הצפצוף חזית-אחור אבל ניתן להשתיק את כל המערכת ושההתראה תהיה רק ויזואלית. השאלה, איך עושים את זה, האם זה חוקי מבחינת הביטוח חובה. תודה. (אם זה לא שייך לאוף טופיק להעביר לכללי)
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 1 תגובות
- 691 צפיות
יכול להיות שיעניין חלק מחברי הפורום- http://autonews.co.il/lectures/ נרשמתי להרצאה השניה של יום שני הקרוב, שוקל להירשם להרצאות נוספות. מישהו מתכנן להגיע?
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני חושב ללמוד הנדסאי רכב יש לי מספר שאלות. האם יש ביקוש לזה כיום? הלימודים קשים מבחינת מתמטיקה ? אתם ממליצים בכללי? ומה המשכורת התחלתית ? והכי חשוב איזה מכללה אתם ממליצים ללמוד תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמיד שנאתם את החום של ישראל, ותמיד נמשכתם לתרבות האקזוטית ומרובת הצמר והפרוות של שבדיה? אם עניתם כן לכל השאלות האלה, כנראה שזה יום המזל שלכם. כי בדיוק עכשיו קוניגסג מחפשת 40 עובדים חדשים למפעל שלה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בוקר טוב, הבוקר שמנו לב לקבלת תדלוק שאתמול אבא שלי תדלק, בקבלה תודלקו 30 ליטר בנזין כאשר הרכב הוא סולר. קיבולת המיכל היא 75 ליטר כאשר כרגע הוא מלא. האם זה אמור להשפיע? אתמול הרכב נסע כ200 ק''מ בלי שום בעיה. כמובן קיימת אפשרות שמדובר בטעות הדפסה אבל זה סיכוי קטן כיוון שהכל שולם לפי תעריף בנזין ונשללה האופציה לבלבול עם קבלה של רכב אחר. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Bitoff, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
היי חברים, אם למישהו יש דאצ'יה דאסטר, אשמח לשמוע את החוויה שלכם מהרכב. שתפו בבקשה כל מה שנראה רלוונטי.
הודעה אחרונה מאת Solidice190, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי, טיול שאני משתדל לעשות אחת לשנה,השנה אין לי פרטנר חשבתי אולי לדוג חבר מפה (לחלוק חווית עם מישהו בטיול זה הרבה יותר כיף) אז ככה יציאה ב20.2 חזרה ב27.7 נחיתה ב28 בלילה בישראל. שבוע לא נשמע הרבה אבל מנסיון זה דיי והותר לרודטריפ. נחיתה בלוס אנג'לס שמה מחכה לי קמארו SS קבריו מהרץ (הרכב עלי) אם תרצה להצטרף בתור נוסע ולעזור קצת עם הדלק זה יהיה נחמד אבל לא יותר מזה. במידה ותרצה לשכור משהו דומה (לי יצא 710 דולר לשבוע דרך הרץ ישראל עם הנחה ממועדון צרכונות הוט) תמיד נחמד עוד רכב ומכשיר קשר המסלול לא סגור אבל אני פחות או יותר יודע את הכיוון ,מה גם מאוד כיף לאלתר את המסלול תוך כדי . יציאה מאל איי לצפון מזרח קליפורניה\נבאדה ומשם לעלות צפונה לאורגון,משם לחתוך למערב או…
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין להתקין מצלמת חנייה קדמית בקורולה שלי. חיפוש בגוגל העלה אפשרות לחבר את המצלמה למסך (שיש לרכוש בנוסף למצלמה). מטעמי נוחות ואסטטיקה אני מעוניין בהצגת התמונה על המסך שכבר מותקן ברכב. האם החיבור אפשרי? כנראה לא תהיה ברירה ויהיה צורך בכפתור נוסף שיהיה אחראי על העברת אות וידאו למסך המולטימדיה בעת לחיצת הכפתור תודה
הודעה אחרונה מאת Toyota17, -
שלומות, אתמול בבוקר מכרתי את המיצובישי סופר-לנסר 96' שלי. כשקניתי אותה אי שם ביולי, היא הייתה אחת מהמציאות הנדירות האלה - עשרים שנה אצל אותה משפחה יקית מגבעתיים, מתועדת מרגע היציאה מהסוכנות, עם קילומטרז' נמוך וריח סיגליות עולה מן האגזוז. בחודש הראשון זה באמת היה המצב, ואז כמו שאומרים הערסים בפייסבוק, 'התחלנו': - במהלך נסיעה בינעירונית עצרתי לתדלק, וכשסיימתי היא כבר לא הניעה. מתה לגמרי ללא התראה מוקדמת. טוב שזה היה בבני ברק, יש שם הרבה כוננים של 'ידידים'. רבע שעה ונסענו, אח"כ הסתבר שצריך להחליף מצבר. 400 שקל. - במהלך נסיעה אחרת נכנסתי לחניה של קניון. ראיתי שאני חונה קצת עקום ורציתי להתיישר - לא מניע. קצת דיאגנוסטיקה ומסתבר שנעל הכבל של הפלוס נסדקה מעייפות …
הודעה אחרונה מאת Derish, -
קניתי את הבוסטר בסוף 2016, הניע את הדלתא (1800 בנזין טורבו) שלוש פעמים את הפעם הרביעית הוא כבר לא שרד. המכשיר עדיין מטעין פלאפונים אבל רכבים הוא לא מניע. לטענתם הוא לא אמור להניע רכבים כמו פיאט פונטו 2001 מכיוון שהם ישנים מדי. לפני שקניתי את המוצר לא שמעתי ולא קראתי בשום אתר וכמובן גם לא באתר שלהם על הגבלות של שנות הרכב אלא רק על הגבלות נפחים. למה הדברים הללו מתגלים תמיד לאחר הקנייה ? איזה רושם זה עושה על הלקוח ? הבוסטר עלה 189 ש"ח ואולי המקרה שלי הוא חריג אבל ההמלצה שלי היא, תחסכו כסף ותקנו מוצר איכותי יותר. ההתעסקות במימוש האחריות עולה יותר מהמוצר. המכשיר נמצא אצלם כרגע לבדיקה ואני מקווה שלפחות השירות שלהם יהיה יותר איכותי מהמוצר.
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הרכב שלי נגנב לפני כמה ימים. אני זכאי לרכב חילופי לשלושים יום משלמה סיקסט. בדיוק בתקופה הזו בן משפחה נוסע לחו"ל ויכול לתת לי את הרכב שלו. שמעתי ממישהו שיש זכות להמיר את הרכב החילופי בסכום כסף. האמנם?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
שלום לכולם, בעוד חודש אני עובר מרכב ליסינג (ב 10 שנים האחרונות) לרכב פרטי. רציתי לשאול איפה כדי לחפש\לרכוש אביזרים לרכב חוץ מZAP. אני מדבר על אביזרים חיצוניים עיקר (כאלה שבעייתי להזמין בEBAY או מסינים). מדרגות צד, מגני פגוש, מגן יתושים וכו' למי שיש לו ניסיון עם אלה, גם הייתי שמח לדעת מבחינת שרידות\אמינות של הדברים האלה? האם נשברים מהר, גורמים לרעשים בנסיעה בין עירונית, יש טעם לשלם יותר על איכות\מקוריות ? הרכב הוא אאוטלנדר, כך שאין ירידות לשטח יותר מכביש עפר ביערות בן שמן. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת iiajia4, -
אפרט יותר: נניח שיש לי חניה פרטית ויום אחד אני חוזר הביתה ורואה שמישהו חונה בה, מתקשר למשטרה היא מחפשת את בעלי הרכב ולא מצליחה לתפוס אותו, מגיעה ניידת, כורזת צועקת מצ'קלקלת וכל הבלאגן ואף אחד לא בא כי הנהג טס לחו"ל לשבועיים. שמים לנהג דו"ח שמן ונוסעים. נניח שאני נכה בכיסא גלגלים שהחניה מותאמת במיוחד לי ואני לא יכול להחליף עם אחד השכנים את החניה ואין חניה בחוץ, ת"א. כלומר אני חייב להחנות בחניה הפרטית שלי בשביל לנהל אורך חיים תקין. מה האפשרויות החוקיות בלבד במקרה הזה להפסיק את תפיסת החניה על-ידי אותו זר? כלומר, ברור שלתבוע אותו וכל הבלאגן אח"כ, אבל מה ניתן חוקית לעשות בשביל להעיף את הרכב משם? ניתן לגרור אותו על חשבוני? להזיז אותו על ג'קים? *. למען הסר ספק - אני ל…
-
טוב, אני אוציא את זה כבר בהתחלה: פיג'ו לא סתם שכחו את כל מה שהם ידעו כשעשו את ה-306 GTI, אלא עשו 180 מעלות ועברו פשוט לשחות עם הזרם שכל היצרנים מתיישרים אליו בשנים האחרונות. הבעיה היא שאפילו את זה הם עשו גרוע. ואני אסביר. קודם כל, אתם יודעים טוב מאוד מהו הזרם עליו אני מדבר: כוח, טורבו, אחיזה, מסלול, ניתוק, חשמליות. בטח יש עוד מילים מבאסות לתאר את זה, אבל התוצאה דומה באופן מטריד אצל מרבית היצרנים. פיג'ו, היינו רוצים לצפות, יצליחו להתאמץ קצת יותר ולתת איזה אקסטרה שיתן להם איזה אדג'. אבל בערך 10 דקות לתוך הנסיעה Reality kicked in, כמו שאומרים. זה התחיל דווקא מבטיח. כשהגעתי לסוכנות הבחור אמר שאני מקבל את הרכב לבד לשעה, ושאני נסיעת המבחן האחרונה לפני הסופ"ש, כשאחרי מ…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
אז אחרי כמעט שלושה חודשים של עבודה לא ריצפה על האוטו, הפרויקט הזה הגיע לסיומו. באופן כללי, מהרגע שקניתי את הרכב ידעתי שיום אחד אעשה לו צביעה כללית בגלל שמצב הצבע היה לטעמי נוראי, ומה גם שלא התחברתי לצבע בכלל. כן החלטתי לבצע את כל הפרויקט בעצמי, גם כדי ללמוד, וגם כי זה ללא ספק עבודה שאני נהנה ממנה כשזה מגיע לרכב האישי שלי. לפני שאתחיל חייב לתת קצת קרדיט לאנשים שעזרו לי במהלך כל הפרויקט הזה, בלעדיהם לא התוצאה לא הייתה קרובה למה שהיא עכשיו: 1. טופ-קולור ברחוב יצחק שדה תל אביב, למי שרוצה לעבוד עצמאית על האוטו זה ה-מקום, בין זה לחומרי גלם (בונדו, ניירות שיוף וכו..) ובין אם לצבעים בהתאמה אישית. כמובן גם תמיד שמחו לעזור בטלפון ולענות על שאלות. 2. קאר-פיקס ברחוב …
הודעה אחרונה מאת John1, -
כהרגלו בקודש, יוליאן לקח את אבא שלו ושניהם הלכו לעשות סיבוב זריז על פיאט טיפו (ספורטיבו) האצ'בק עם יחידת כוח זהה לזו של הסדאן, אבל מחיר גבוה יותר, אבל תא מטען קטן יותר, אבל אבזור בטיחות מקיף יותר. בקיצור, כמו שאתם בטח מבינים, להגיע למסקנות לא היה פשוט, אז בואו לקרוא את מה שיוליאן חשב.
הודעה אחרונה מאת Escre1, -
הדור הרביעי בגלגול המודרני של סוזוקי סוויפט הוצג ביפן, שם יחל שיווק הסופר מיני החדשה בשבוע הבא. הסוויפט החדשה עושה שימוש בפלטפורמת סוזוקי החדשה עליה יושבת גם הבאלנו ותוצע בגרסה היברידית למחצה (מנוע עזר חשמלי בלבד, ללא יכולת הנעה עצמאית של המכונית) ובהמשך גם בגרסת ספורט, אל תכססו ציפורניים, אתם תזיקו לעצמכם - רוב הסיכויים שגם בדור הזה היא לא תגיע לישראל... פרטים נוספים בידיעה כאן
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אתמול באמצע כביש החוף איזו טויוטה אוונסיס לבנה מאובזרת עם כל הג'אנטים והכל מתחילה לנסוע כמו משוגעת בנתיבים, מתחילה לחתוך מימין לשמאל וההפך, אורות גבוהים כמו קסנון\דמוי קסנון, וכל זה בכביש חשוך ללא קטע אור, אחר כך הוא נותן לי לעקוף אותו ואז עוקף אותי במהירות תוך כדי סנוור, אני מסתכל והוא מסתכל ואני קולט סמוי עם בגדים של שוטר. קודם כל הוא סיכן אותי ברמה הזויה למרות שאני חייב להגיד שכל הדרך חזרה הביתה לא יכולתי להפסיק לצחוק מהסיטואציה הזאת. אבל מה שהפתיע אותי זה לראות טויוטה מאובזרת של סמוי, ללא שום סממן של משטרה (לוחית רישוי,צ'קלקות וכו'). מישהו יכול להסביר ממתי זה?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מקווה שזה מתאים לפה, כי לא חושב שזה קשור לפורום של המערכות רדיו. קניתי מערכת מולטימדיה ניפון עם אנדרואיד עליה, בתוכנה של אפליקציה שמראה לי סל"ד, מהירות, חום מנוע, אזהרה על בלם יד או חגורה לא נעולה הבנתי שהמערכת מחוברת דרך חיבור כלשהו (ברח לי השם) ודרכו מקבלת את המידע, ואם היה לי שליטה על ההגה אז זה היה עובד גם. רציתי לדעת, האם אתם מכירים אפליקציות שאני יכול לשים ולראות דברים נחמדים, כח ג'י, זווית של הרכב, צריכת דלק ועוד... מדובר על סקודה יטי. אז...מכירים?.
הודעה אחרונה מאת v.michael, -
שלום לכולם, שמעתי דעות בלשון המעטה.. די רעות על תרבות הנהיגה בארץ ורציתי לשאול: 1. תוכלו לתת דוגמאות לתרבות זו? מדוע מתייחסים אליה בשליליות רבה? 2. מה ההבדלים בין התרבות בארץ אל מול מדינות כמו גרמניה וארה''ב? 3. מה לדעתכם אפשרויות לפיתרון הבעיה?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב משנת 2004 ואני מבין שהבשנה הזאת הגיר הוא גיר אוטומטי רגיל, מתפקד מצוין ואין שום בעיות כבר כמה שנים טובות. מעוניין להתקדם לרכב חדש יותר אבל עניין הגירים ברכבים החדשים "מפחיד" אותי לבצע קנייה הרכב ואז להצטער על כך.. הבנתי שיש את הגיר DSG 7 שקיים בסיאט ועוד כמה חברות ששיכות לצ'מפיון מוטורס וגם גיר רציף שקיים במיצובישי ספורטבק. לשני הגירים האלה קיימות תגובות לא הכי טובות ממה שראיתי (לא ידוע לי על דגמי 2017 החדשים). מה שאני רוצה לדעת זה האם מהרכבים החדשים שיש קיום יש רכבים עם גיר אוטומטי רגיל או שהכל היום זה גיר חדש DSG\רציף\עוד כל מיני גירים שאני לא יודע עליהם? אם זה ככה אז על איזה גיר אתם יותר ממליצים DSG או הגיר הרציף? עם מי פחות יהיו לי ב…
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
-
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קורא לעזרתכם אחרי שלא הצלחתי למצוא מידע רלוונטי באינטרנט ונתקלתי בכל מיני טענות סותרות. לפי מה שהבנתי, הBrz המתוחה שמגיעה לארץ שונה מהקודמת רק מבחינה ויזואלית/ קוסמטית וכל השינויים המכאניים לא הגיעו לכאן כך שהרכב זהה מכאנית לדגם של טרום המתיחה (יחסי העברה בגיר, גל זיזים שונה, מערכת יניקה, סעפת ועוד). ממה שהבנתי מכמה אנשים, רק ביפן ובאמריקה מקבלים את השדרוג המכאני ובכל שאר העולם השינוי הוא רק קוסמטי. הכצעקתה? ד"א, היום עשיתי טיול ראשון עם הרכב ולמחר מתוכננת הדרכת נהיגה עם אביאל יעקובי (Drivelogic), אחריה אפתח שרשור מסודר עם רשמים ראשוניים שלי מהרכב המדהים הזה.
הודעה אחרונה מאת Panizzi,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 292 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Step
- TvrSpee12
- איציק נ.
- עדי-אל
- Arielz2405
- ברווז
- לב טוב
- BoazB11
- פיזיקאי שימושי
- במבליק
- netanel1014
- MIHAEL