Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באמצע כביש החוף איזו טויוטה אוונסיס לבנה מאובזרת עם כל הג'אנטים והכל מתחילה לנסוע כמו משוגעת בנתיבים, מתחילה לחתוך מימין לשמאל וההפך, אורות גבוהים כמו קסנון\דמוי קסנון, וכל זה בכביש חשוך ללא קטע אור, אחר כך הוא נותן לי לעקוף אותו ואז עוקף אותי במהירות תוך כדי סנוור, אני מסתכל והוא מסתכל ואני קולט סמוי עם בגדים של שוטר.

קודם כל הוא סיכן אותי ברמה הזויה למרות שאני חייב להגיד שכל הדרך חזרה הביתה לא יכולתי להפסיק לצחוק מהסיטואציה הזאת.

אבל מה שהפתיע אותי זה לראות טויוטה מאובזרת של סמוי, ללא שום סממן של משטרה (לוחית רישוי,צ'קלקות וכו').

מישהו יכול להסביר ממתי זה?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה באמת היה הזוי ולא היה אף אחד על הכביש, רק אני והוא.

אחר כך הוא נכנס במהירות רבה לתוך מתחם כלשהו תוך כדי שהוא חותך מימין לשמאל.

לא רוצה לדעת מה היה קורה אם זה חבר שלי היה נוסע על 140 כל הזמן בכביש הזה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

זה יכול להיות רכב צמוד של תת ניצב, עם מספרים מתהפכים. לא חייב להיות סמוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כיום יש לאוונסיס כיום רק רמת גימור אחת - כך שאין רמות גימור נמוכות יותר לטובת ציי רכב כמו המשטרה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

איך לזהות אוונסיס סמויה?

א. אף אחד לא קונה אוונסיס בשוק הפרטי כמעט

ב.מי שקונה-יש לבחירתו מבחר צבעים.

רוב הסיכויים שהיא סמויה.

אפשר גם לראות לפני מסגרת לבנה עבה על הלוחית רישוי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

עם כל ההשתוללות שלו בין נתיבים, כשררק אתה והוא על הכביש החשוך, אבל הצלחת להבחין במדים של שוטר סמוי.

איך בדיוק הוא סיכן אותך אם רק אתה והוא הייתם על הכביש?

האם יכול להיות שדווקא הרכב שלך משך את תשומת הלב שלו?

ומה הפואנטה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תמיד שאני עובר ליד טויוטות (קורולה/אוונסיס/קאמרי) אני בוחן את הלוחיות להגיע למסקנה אם זה משטרה. אגב קאמרי היה במשטרה או שיש את הדגמים מהשנים האחרונות ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לאוונסיס רמת גימור אחת ויחידה - הנמכרת יחדיו למגזר העסקי והפרטי. הניידות הסמויות כיום זהות במראה לאלה של הלקוח מן המניין.

קאמרי מהדור הנוכחי אין במשטרה בכלל. לעומת זאת - הוסיפו ראב 4 GLI גם כניידות מתנ"א.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דיסקו, הבחור סינוור אותי בקטע כביש חשוך מאוד(קטע קטן לפני שחוזרים לכביש מואר), נצמד וחתך נתיבים, ואיך ראיתי שזה סמוי שכן הוא עקף אותי ונצמד אליי מהנתיב השמאלי , הסתכלנו אחד על השני וראיתי בגדי שוטר.

אין לי בעיה עם ביקורת כי אני רגיל לזה, למה להשתולל ככה? אגב נסעתי על 90-100 ברגיל בנתיב הימני בלי זגזוגים מיותרים וכל מיני שטויות.

חבר אומר שיכול להיות שהוא סימן להיכנס אחריו למתחם ולא הקשבתי, אני מניח שלא אחרת היה רודף אחרינו.

פורסם

ממש הרפתקאות מצמררות.

כל הכבוד שהצלחת לצאת מזה בשלום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...