Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - דאצ'יה לוגאן MCV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מקבל רכב אוטומטי (רובוטי) עם מנוע 1500 טורבו דיזל ומרווח מטורף עם תא מטען גדול ב90 אלף שקל ואתה מדבר איתנו על איכות של פלסטיקים?!
אחרי שראינו סיאט איביזה עם טורבו ותיבה רובוטית ב80 אש"ח אז תשובתי היא כן.

ידוע לי כי זאת לא אותה קטוגריה, אבל ב10 אלף שח הבדל וירידה מתיבה דו מצמדית איכותית לרובוטית של דאציה לטעמי כן ניתן להוסיף מעט פח ולא לקבל איכות ירודה כזו.

גם קקטוס הוכיחה שאפשר.

מצטער, הפעם דאציה לא שיחקה אותה.

אם היינו צדברים על הדאסטר דעתי היתה שונה מאוד

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה רוב מי שנוהג על גיר אוטומטי לא יסבול תיבה רובוטית(בטח אותו ארץישראלי-מסורתי שאוהב את הרכב שלו עם מינימום לנהוג בנהיגה),

לרכב מסחרי עם בגאז' גדול זה רכב חביב - לא משפחתי, עדיף לקנות למשפחה רכב משומש(אפילו ב0 קילומטר) כמו הקליאו סטיישן דיזל עם רמת בטיחות סבירה ולא רכב שכזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דווקא גיר הרובוטי (כפול מצמדים) של רנו נהדר. מכל בחינה. הדבר היחידי שהוא קצת מפריע הוא זינוק בעליה: צריך מיד לעזוב את הגז וללחוץ על הגז. בחניות בשיפוע יש לדעת איך להשתמש בגז.

אפילו יש מקרים שעדיף רובוטי על פני אוטומט

פורסם
גם קקטוס הוכיחה שאפשר.

הקקטוס:

1. ידנית.

2. לא דיזל (הדיזל יקרה משמעותית).

3. אין לה תא מטען שמתקרב לזה.

עם שני ילדים קטנים, עם מושבי בטיחות, קשה יותר להסתדר עם קקטוס (למרות שאופניים נכנסים בפנים, אבל שני זוגות, לארג', 29").

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה לא יכול להשוות איביזה שעולה 83 ולא 80.

פה מדובר על רכב הרבה יותר פרקטי למשפחה בעל 2 ילדים עם צורך בעגלות למשל, או צורך בתא מטען גדול. מאחור היא מרווחת מהאיביזה עם מושב נוח יותר וחיסכונית ממנה.

אבל כן האיביזה בהחלט מראה שבמחיר נמוך אפשר לקבל אחלה סופר מיני וטבלת המכירות לא משקרת. אבל אין אפשר בכלל להשוות ביניהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מקבל רכב אוטומטי (רובוטי) עם מנוע 1500 טורבו דיזל ומרווח מטורף עם תא מטען גדול ב90 אלף שקל ואתה מדבר איתנו על איכות של פלסטיקים?!

לא יודע איך 90 אלף ש״ח הפך להיות ה1.90₪ החדש.

אבל זה סכום לא מבוטל.

ועם פזילה לכיוון ה0 ק״מ או הרכבים בני שנה - יש אלטרנטיבות.

פורסם
חייב לציין עוד משהו חיובי על דאצ'יה הוא המושבים.

הם רכים ונוחים בישיבה. מעניין אם המושבים נוחים גם לאחר נסיעה ממושכת.

זה תלוי. מדובר במושבים שבנויים משכבה אחת של ספוג רך שיושבת על כמה קפיצים שמתוחים לרוחב המושב.

התוצאה היא מושב רך ונוח למדי אבל כזה שלא מספק תמיכה טובה, בייחוד בקצוות השונים של המושב ולכן צידי המשענת לא מספקים שום תמיכה בסיבובים וקצה המושב (הקצר מלכתחילה) לא מספק תמיכה לרגליים.

פורסם

תלוי מה הגובה שלך אני 1.70 ולי המושב היה מספיק ארוך.

נקמיצי למעט הקליאו איזה עוד רכבים כאלה עם מנוע דיזל יש לך? ובמרכב סטיישן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם תסכים למשומשת/מתיחת תקציב - קיה סיד או רנו מגאן.

אגב, אתם הולכים פה על איזו נישה צרה צרה צרה - אתם מחפשים את האיש שצריך רכב סטיישן. חייב רכב חדש. יש לו רק 90 אלף ש״ח וחייב דיזל.

אני לא יודע בכמה חסכונית הדיזל הזאת לעומת המנוע 1.2 לדוגמא.

הגיר החד מצמדי לא טוב. אנשים לא אוהבים אותו, המקסימום שאפשר להגיד עליו זה שמרגלים אליו. בטח לא בחירה ראשונה של אף אחד.

זה רכב שהוא יפה בתיאוריה, במציאות, אם יש לך חברה ואתה חייב לקנות רכב חדש - והרכב הזה ישרת מישהו שעובד בשבילך ולא אותך ואתה רוצה רכב דיזל סטיישן - אז אני יכול להבין. בשאר המצבים - אני חושב שכל סןג של פשרה אחרת (משומש/0 ק״מ/מנוע בנזין/לא סטיישן) יכולים להניב לך אופציות עדיפות.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
תלוי מה הגובה שלך אני 1.70 ולי המושב היה מספיק ארוך.

אני 1.83. כל זמן שהנסיעה קצרה יחסית אז אין בעיה אבל אחרי שעה/שעתיים השרירים מתעייפים מלאזן את הגוף באותה תנוחה והמחסור בתמיכה שם די הציק לי.

אגב, עוד נקודה רלוונטית היא העדר הכיוונון הטלסקופי של ההגה. יתכן מאוד שעבורך המיקום של ההגה הוא בסדר אבל אני נאלצתי לבחור בין רגליים כפופות מדי לבין ידיים מתוחות מדי כשבסוף נסעתי כל הזמן עם הידיים על החלק התחתון של ההגה.

פורסם

אגב, אתם הולכים פה על איזו נישה צרה צרה צרה - אתם מחפשים את האיש שצריך רכב סטיישן. חייב רכב חדש. יש לו רק 90 אלף ש״ח וחייב דיזל.

הגיר החד מצמדי לא טוב. אנשים לא אוהבים אותו, המקסימום שאפשר להגיד עליו זה שמרגלים אליו. בטח לא בחירה ראשונה של אף אחד.

זה רכב שהוא יפה בתיאוריה, במציאות, אם יש לך חברה ואתה חייב לקנות רכב חדש - והרכב הזה ישרת מישהו שעובד בשבילך ולא אותך ואתה רוצה רכב דיזל סטיישן - אז אני יכול להבין. בשאר המצבים - אני חושב שכל סןג של פשרה אחרת (משומש/0 ק״מ/מנוע בנזין/לא סטיישן) יכולים להניב לך אופציות עדיפות.

צריכת דלק ממוצעת של 1/17 מספיק טובה?

פורסם (נערך)

הדיזל חיסכוני מה1.2 טורבו אם לזה התכוונת בפער גדול.

ברור שיש פשרה כשב90 אלף אתה מקבל כזה רכב.

עכשיו כול אחד צריך להחליט האם הפשרות מספיק רציניות.

לגבי משומש תמיד אפשר להגיד זאת.

למה לקנות משפחתית כשאפשר מנהלים יותר ישן?

למה לקנות מיני פיצפון כשאפשר לקנות סופר מיני איכותית? אבל עובדה שאנשים קונים.

אני חושב שניתן היה להעדיף משומשת על פני הדאציה אם היא הייתה ממש גרועה ולא מציעה כלום, אבל זה לא המצב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

התמחור מתאים לציי רכב שצריכים רכב חדש ושימושי במחיר נמוך, בגלל זה אני רואה את הרכב בעיקר אצל ציי רכב קטנים.

אבל היו תמחורים אטרקטיביים יותר.

אם נסתכל כמה שנים אחורה אז צ'מפיון מכרו בתקופה מסויימת רומסטר ידני ב-84 אלף ואיביזה סטיישן ידנית ב-74 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...