Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - דאצ'יה לוגאן MCV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שדאסטר לא לוגן ,אחת רכב שטח שני למשפחה,למרות שחומרים אותם חומרים כולל פלסטיקה .לא מבין איך אלטו ניכנס כאן להשוואה בכלל, אולי לקורקינט או לטוקטוק הודי כן.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הפריע לך בדאציה מבחינת הנדסת אנוש?

חוץ מה כיוון גובה מושב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מתגי חלונות רחוקים.

סף כניסה גבוהה ומוזר מאחור.

כפתורים בדש פונים לכיוון מוזר.

מחזיקי כוסות לא פרקטיים.

היו עוד

פורסם
מה הפריע לך בדאציה מבחינת הנדסת אנוש?

חוץ מה כיוון גובה מושב.

אתה רציני? זה אוטו שמרגיש כאילו הרכיבו לו חתיכת פלסטיק שחורה ריקה בתור דשבורד, ואז באו עם אקדח כפתורים, ודפקו כפתורים במקומות רנדומליים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את האמת שזה משהו שרואים ברוב הדאצ'יות, הנדסת אנוש של ילד בן 5.

היה עדיף כבר לקחת תא נוסעים קיים מאיזו רנו ולהרכיב אותו בדאצ'יה עם התאמות קלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
את האמת שזה משהו שרואים ברוב הדאצ'יות, הנדסת אנוש של ילד בן 5.

היה עדיף כבר לקחת תא נוסעים קיים מאיזו רנו ולהרכיב אותו בדאצ'יה עם התאמות קלות.

דרך אגב זה אותו ילד שתיכנן לך את רנו רק הפעם היה יותר אגרסיבי וגדל כבר בשנה.

פורסם

כפתורי חלונות חשמל נמצאים בדלתות, מה רנדומלי בזה?

כפתורי המזגן נמצאים במיקום הגיוני, מה רנדומלי בזה?

מאחור גם הכפתורים נמצאים בדלתות.

אז איזה בדיוק כפתורים נמצאים במקום רנדומלי ודים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כפתורי חלונות חשמל נמצאים בדלתות, מה רנדומלי בזה?

כפתורי המזגן נמצאים במיקום הגיוני, מה רנדומלי בזה?

מאחור גם הכפתורים נמצאים בדלתות.

אז איזה בדיוק כפתורים נמצאים במקום רנדומלי ודים?

כפתורים שנצאים בדלת מקדימה ברמה שצריך לרכון קדימה עם כל הגוף.

כפתורי המזגן אם אני זוכר נכון נמצאים במיקום נמוך כל כך ובאמת שקשה לי להסביר איך עשו שיהיו לא נוחים (מה שבטוח קשה לראות את הציורים שעליהם בכזאת זווית).

מעולם לא נכנסתי לרכב שהכפתורים היו במיקומים כה לא סבירים. (וכבר היה ברשותי רכב עם מתגי חלונות צמודים לידית הילוכים ואהבתי את זה).

הניסוח של "נתנו לילד בין 5 לעצב את המיקומים" מצא חן בעיני ודי מסביר את המצב.

פורסם
דרך אגב זה אותו ילד שתיכנן לך את רנו רק הפעם היה יותר אגרסיבי וגדל כבר בשנה.

אין מה להשוות בכלל את הנדסת האנוש של רנו לזאת של דאצ'יה, ואם כבר - לא את הבטיחות, לא את איכות החומרים ולא את עיצוב הרכב.

יש לדאצ'יה עוד הרבה מה לעבור כדי שהרכב שלהם יהיה ראוי בעיניי. אתה יודע מה, על עיצוב ואיכות חומרים אני מוכן להתפשר. לא על בטיחות ולא על הנדסת אנוש סבירה.

דוגמה: מיקום כפתורי חלונות אחוריים בדאצ'יה דאסטר: בצורה כזאת שהיד שלך נשנעת עליהם ומפעילה אותם. במגאן 3 זה לא קורה בחיים כי מיקמו אותם במקום יותר הגיוני. במגאן 2 זה לא יקרה כי הכפתורים לא נמצאים באיזור שמניחים את היד.

גם בסאנדרו סטאפווי למיטב זכרוני יש מיקום הזוי לשליטה של החלונות האחוריים - בקונסולה האמצעית. כמו בפולו קלאסיק 1997 שהייתה להורים שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מיקום המזגן דומה לאיפה שנמצא בקליאו 4 ודומה לקליאו 3, לי לא הפריע משהו מיוחד בהם.

לגבי מיקום החלונות לא התעסקתי בהם לכן קשה לי לענות אם באמת המיקום מאוד חריג.

פורסם
בלי להתייחס כרגע לשוק העתידי או דברים בסגנון הזה, אני לא הייתי משנע משפחה ברכב הזה (אלא אם כן לא הייתה לי ברירה אחרת), ציון בטיחותי גרוע ביורואנקפ, אין שום מערכת בטיחות מקורית לסטייה מנתיב או דברים בסגנון הזה.

אני אף פעם לא הבנתי איך אנשים משנעים את המשפחה שלהם כנהגים, בלי שעברו הכשרה מינימלית בנהיגה מתקדמת. עולה הרבה פחות מעשרות אלפי ש"ח של מכונית עם עזרי בטיחות.

ממש כסף קטן. אבל אף אחד לא טורח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים.

מזל שההורים של כולנו הסיעו אותנו ברכבים עם 5 כוכבי בטיחות בבוסטר הכי מתקדם עם כל המערכות האקטיביות והפאסיביות הקיימות.

פורסם

falou - מה שאמרת לא סותר את מה שאני אומר.

תאונה יכולה להיות גם לא באשמתך, תאונה גם יכולה להיות בגלל חוסר קטן של תשומת לב מצידך, בגלל עייפות, בגלל ילד שבוכה מאחור, במקרה כזה הייתי רוצה שיהיו לי כמה שיותר מערכות בטיחות שיכסו את המקרים האלו, וזה כריות אוויר נוספות, זה מערכת לאיתור סטיה מנתיב, זאת בלימה אוטומטית בעיר ובקרת שיוט אדפטיבית.

לא חושב שאף אחד בא להחליף את הנהג, אבל כן בא לעזרתו של הנהג.

פורסם
אין מה להשוות בכלל את הנדסת האנוש של רנו לזאת של דאצ'יה, ואם כבר - לא את הבטיחות, לא את איכות החומרים ולא את עיצוב הרכב.

יש לדאצ'יה עוד הרבה מה לעבור כדי שהרכב שלהם יהיה ראוי בעיניי. אתה יודע מה, על עיצוב ואיכות חומרים אני מוכן להתפשר. לא על בטיחות ולא על הנדסת אנוש סבירה.

דוגמה: מיקום כפתורי חלונות אחוריים בדאצ'יה דאסטר: בצורה כזאת שהיד שלך נשנעת עליהם ומפעילה אותם. במגאן 3 זה לא קורה בחיים כי מיקמו אותם במקום יותר הגיוני. במגאן 2 זה לא יקרה כי הכפתורים לא נמצאים באיזור שמניחים את היד.

גם בסאנדרו סטאפווי למיטב זכרוני יש מיקום הזוי לשליטה של החלונות האחוריים - בקונסולה האמצעית. כמו בפולו קלאסיק 1997 שהייתה להורים שלי.

אתה קופץ מרכב לרכב גם ברנו סטפווי וגם דאציה רוב הדברים אותו הדבר וגם פלסטיקה.

אם כבר כתבת על הדגם סטפווי אז בעיני רכב כן יותר מוצלח מרנו CLIO כאשר מסתכלים מה מקבלים תמורה מה שמשלים.

כפתורים בדגם חדש נמצאים במקום איפה שהם צריכים להיות ואין שום בעיה עם זה,גם בדגם הקודם זה לא מפריע אפילו סבבה וזה כל אחת שמחזיק דאצ׳יה יגיד את זה .

יותר מזה ג׳ויסטיק של שליטה על מערכת ברכב נמצאת במקום הכי נכון ולא על הגה כמו במכוניות אחרות וזה דבר מסוכן יותר מאשר בדגמי דאצ׳יה.

כל הסיפורים על מערכות בטיחות כמו מובילי- שמובי ברכב מצחיקות אותי ,מה זה כבר יעזור שיש מפגרים על הכבישים וכמו שנאמר קודם לא השקעתם שקל בהסמכה או הכשרה מינימלית בנהיגה מתקדמת.

• תוכן חדש...