Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - דאצ'יה לוגאן MCV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה אטרקטיבי יותר? הם נמכרו עם גיר ידני ומנוע חלש יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכבים קטנים, בנזין, ידניים.

לגבי השוואה למשומש/אפס ק"מ - תשוו ל... MCV משומש/אפס ק"מ...

זו לא השוואה רלוונטית.

רכב נישה?

זה רכב שנותן פתרון נוח ושימושי וחסכוני בהרבה מכל אלטרנטיבה, לא לנישה, לכל משפחה עם שני ילדים (או שלושה) , שצריכים שהרכב קודם כל (1) יכיל אותם (2) ייסע.

אם אפשר לדרישות הללו לקנות רכב שעולה 30 אלף ש"ח פחות, לפחות, וגם צורך פחות דלק... זה הרבה כסף שנשאר בכיס.

אחד הדברים שחשוב להבדיל בחיים זה בין מה שצריך למה שרוצים. ברכב כזה יש את מה שצריך. מכאן והלאה, משלמים על פינוקים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק אם יש לך פוביה מיד שניה (האמת שאני מבין אותה). במחיר הזה אפשר לקנות משפחתית יפנית בת שנתיים, שתהיה לא פחות אמינה.

הפלוס היחיד של הדאצ'יה הנ"ל זה שזה חדש עם אחריות. ודיזל, למרות שכשעוד שנתיים-שלוש השוק יוצף בהיברידיות, גם זה לא יהיה יתרון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו לא פוביה מיד 2.

גם להחליף רכב חדש בחדש אחר, אחרי שנתיים-שלוש, זה פינוק.

אפשר לקנות חדש ולהחזיק שש שנים.

ואיזו משפחתית יפנית סטיישן אתה יכול לקנות במחיר הזה?

ומה עם האחריות

ובכל זאת, משומשת... תחזיק אותה 6 שנים?

לא שלא אפשרי, כבר ראינו בפורום שגרוטאה ראויה היא קנייה כלכלית.

אחריות זה יתרון.

דיזל זה יתרון.

הרכב הזה מוותר על כל מה שלא צריך (והייתי קונה ידני, אם כבר), כדי לחסוך כמה שיותר.

לגבי היברידיות, בינתיים אין במחיר שומדבר דומה, והתחזוקה זה עניין שעלול להתגלות כיקר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היופי שרכבים האלו שהם אומרים "אני רכב פשוט, אבל מודרני". רכב טורבו דיזל עם גיר רובוטי חד מצמדי. עדין יש יצרניות רכב שמוכרות במחיר הזה רכב בנזין אטמוספרי עם גיר אוטומט 4 הילוכים.

אבל מניח שרואים את ההבדל בגימור ובאיכות בין דאצ'יה לבין לאון/308/קקטוס וכל הרכבים שדומים אליו. אבל עדין הוא נמכר, כי דאצ'יה נותנת בדיוק את הנתונים שהלקוח שלה צריך. לא מעבר, לא תוספת, לא יתרון ולא חסרון. באת לקנות רכב שמתאים לך. זה כל היופי של דאצ'יה.

אבל בישראל אוהבים להתפנק, ואני מבין. 90 אלף שקל לא באים ברגל. אבל עם הלוואות בלון כאלו או אחרות, אולי כן.

החסרון היחידי של הרכב הזה הוא ההספק. עם הדיזל של פלואנס מגיע 110 כ"ס, בלוגאן הוא 90 כ"ס. לאנשים שנוסעים הרבה, אולי זה יפריע. לא בטוח.

פורסם (נערך)

יפריע מאיזו בחינה?

נכון,קיה סיד סטיישן דיזל איכותית יותר,טיוטה אוריס סטיישן גם, אבל המחיר שלהם בהתאם.

ודים כמה רכבים יפנים סטיישן יש?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ביום שישי האחרון הסתקרנתי ועברתי בסוכנות רנו/ דאציה ויצא לי לשבת גם בלוגאן (הרגילה).

אני תמיד דגלתי ברכבים יחסית פשוטים וזולים אך את הלוגאן לא הצלחתי לעכל. ישנם רכבים בהם יש ויתורים מסוימים ​שמטרתם להוזיל אבל כאן הלכו רחוק.

1. בתור אדם בעל סוזוקי אלטו לשעבר הזדעזעתי מכל פלסטיק שנגעתי בו. באלטו הוא קשה ולא נעים אבל כאן איכשהו זה אפילו רע יותר.

ברגים חשופים? סבבה אבל מנגנון ההרמה של דלת תא המטען... אלוהים ישמור, 2 קפיצי ברזל עצומים שאפילו לא ניסו להצניע אותם.

מיקום הכפתורים היה לא הגיוני, מהלך ארוך של מוט הילוכים וכך הלאה.

באמת שהאלטו הפשוטה הרגישה 2 רמות מעל (ואהיא נחשבת לקטגוריה נמוכה יותר...)

הייתי בטוח שעם אהבתי לרכבים זולים בעלי ויתורים מסוימים אתאהב בדאציה אך את זה לא הייתי מסוגל לבלוע

נה נדבקת על פלסטיקה? ועוד משווה לאלטו ששם לא פלסטיקה ולא עיצוב אלה פרודיה לרכב.

פורסם
יפריע מאיזו בחינה?

נכון,קיה סיד סטיישן דיזל איכותית יותר,טיוטה אוריס סטיישן גם, אבל המחיר שלהם בהתאם.

ודים כמה רכבים יפנים סטיישן יש?

כוח.

אחרי שאתה מתרגל למנוע טורבו עוצמתי, ולרדת ברמה זה לא כיף גדול.

פורסם (נערך)

הפלואנס בהחלט זריזה, אבל גם הדאציה לא אלטו,אני חושב שכוח זה הדבר האחרון שיחסר.

הדאציה גם קלה בכמעט 200 קילו מהפלואנס.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

מבחן הריסוק של הרכב הזה כל כך גרוע שלא הייתי שוקל אפילו. אבל לאלה שמעמיסים ילדים בתא מטען לא איכפת מזה כמובן.

פורסם

בלי להתייחס כרגע לשוק העתידי או דברים בסגנון הזה, אני לא הייתי משנע משפחה ברכב הזה (אלא אם כן לא הייתה לי ברירה אחרת), ציון בטיחותי גרוע ביורואנקפ, אין שום מערכת בטיחות מקורית לסטייה מנתיב או דברים בסגנון הזה.

דאצ'יה אמנם מותג זול, וזה בסדר לראות את זה באיכות החומרים, איכות ההרכבה, עיצוב וכדומה, אבל יש דברים שבעיניי לא מתפשרים עליהם ובטיחות זה אחד מהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נה נדבקת על פלסטיקה? ועוד משווה לאלטו ששם לא פלסטיקה ולא עיצוב אלה פרודיה לרכב.
למה אני משווה לאלטו? כי היתה כזאת ברשותי שנתיים והפלסטיק הנוקשה לא ממש הפריע לי שם כי לפחות הוא הרגיש מוצק. לעומת זאת בלוגאן הפלסטיק הרגיש נוקשה אך ממש לא מוצק בכלל.

אגב, אני לא טוען שהפלסטיקה פשוטה כמו באלטו, אני טוען שהיא גרועה מזו שבאלטו.

באלטו האבזור לא היה מדהים אבל לפחות ההנדסת אנוש היתה הגיונית, הכל מוקם נכון, בלוגאן? אלוהים ישמור.

הלוגאן זה לא "רכב פשוט" (ואני אוהב רכבים פשוטים), אלא רכב שנבנה בגסות וחוסר נעימות.

הלוגאן זה לא דאסטר, כך שאם ביקרתם בדאסטר ואהבתם אל תשליכו את זה על שאר רכבי החברה.

אני חושב שהרכב הזה יכול להיות להיט בקרב הקהל העסקי, אך ממש לא בקרב הקהל ה"אזרחי".

• תוכן חדש...