רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,584 נושאים בפורום הזה
-
הפעם לא לקחתי סיכון והזמנתי מחברות ההשכרה הרגילות אלא פניתי ישר לבן אדם שלי שלושה חודשים מראש. הוא הציע לי לפני שלושה חודשים שלוש אופציות: Mercedes AMG GT s Ferrari 458 spyder Ferrari 488 spyder רוב משכירי רכבי היוקרה משתמשים בהם כדי לנהוג בערים הגדולות, להגיע עם הרכב למסעדות או מקומות בילוי ולכן אין ספק שספיידר זה קלאסה בפני עצמה. לצרכים שלי, ספיידר זה ביזבוז כסף. אני יכול באותו הכסף לקבל רכב קיצוני יותר. למרות כל זה, ולמרות שהמרצדס הייתה הזולה מבין השלוש, בחרתי ב 458. משהו בביקורות על הרכב הזה, בהיותו מאחרוני בעלי המנועים האטמוספרה גרם לי לבחור בה. ה 488 הייתה יקרה בכמה מאות יורו ליום וגם רציתי לשמור משהו לפעם הבאה . למזלי, שבוע לפני המועד, צילצל אלי…
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 204 תגובות
- 64.7 אלף צפיות
אהלן.. עד עכשיו התעסקתי ברכבים ספורטיביים מודרנים (טוב, למעט הE30). מכניסת שנתון 2015 התחלתי להשתעשע ברעיון של יבוא אחד מרכבי האייטיז האהובים עליי. לאחר פרק זמן מסויים (טוב, על מי אני עובד? חברי הפורום שמכירים אותי יעידו שזה לא לקח יותר מיומיים...) החלטתי ללכת על זה וליבא רכב. הכלה הנבחרת: 1985 Toyoa MR2 (ייצור בדצמבר 1984) מנוע מרכזי, הנעה אחורית ידנית מנוע 1.6 אטמוספרי חובב סל"ד ו(לשעבר)בעל 124 כוחות סוס משקל עצמי באיזור הטון תסלחו לי מראש שאני בוחר שלא להרחיב על נושא היבוא, אך כן אתן כמה מילים על הפן האישי והחוויות משחרור הרכב. רבעון המתנה להגעת ושחרור הרכב הוא פרק זמן לא מבוטל, ובמהלכו הרגשות נעו בין "ייייפיייי!" ל- "ומה אם היא בע…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
אם העבודה של המוסך לא לקחה שעה, והם חייבו אותי שעה אז אפשר לעשות עם זה משהו? 1 2 3 4
מאת admtaynov13?-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 52 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
החלפת תושבת מנוע לקח בדיוק 10 דקות, ונגיד שהמוסך חייב אותי על שעה עבודה, זה הגיוני? האם אפשר לדרוש את שאר הכסף על זה? הם עובדים ככה באמת?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
טוב אז לאחר מעט פחות מארבע שנים עם הלנסר האהובה, הגיע הזמן להמשיךהלאה. הרכב מודל 2010 (יוני) נקנה ביולי שנת 2013 עם 81000 ק"מ מחברתהרץ, ונמכר בשבוע שעבר בשיא הספונטניות למכר שממש דרש את הרכב עם 120000 ק"מ. כשחיפשתי רכב כזה בתקציב יחסית נמוך, כל האופציות הפרטיות היו שחוטות,ואז ניגשתי לליסינג, ולמרות החשש מרכב שהיה בליסינג, האקזמפלר הזה היה שמור ברמהקיצונית, ברמה שמושבי הבז' היו ללא כתם בודד, והיה ריח של חדש ברכב. כמו כן, כל הטיפולים נעשו בזמן ובחלפים סבירים (דבר שאומת ע"ימכר שעובד בחברה). מבחינת עלויות: לא היו בכלל! תקלות. טיפולים פעם בשנה (נוסע בערך 10/11000 ק"מ בשנה)אצל חבר קרוב שעובד במוסך מרכזי של מיצובישי רק בחלפים מקוריים, תוך …
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מאמין שיש כאן לא מעט בעלי רכבי שטח (או לפחות יש הרבה מתחזים בג'יפולוג שגנבו מכאן את זכויות היוצרים על היוזר-ניים). ממה שנראה הטיול בשנת 2015 היה מוצלח מאוד, וחול המועד של פסח בתקופה הזו של השנה זו הזדמנות מצויינת לארגן איזה טיול. אז מה אתם אומרים על טיול פורום ביום חמישי, 13.4.17? הרעיון הוא טיול של יום ובעבירות בינונית כדי שגם בעלי ג'יפוני 4X4 יוכלו להשתתף.
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
סקרן אותי לדעת, לאלו שיודעים, מהי המשכורת של מוסכניקים בישראל לעומת העולם (למי שידוע כמובן)
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח, לצורך פרויקט זמני של חודש (עם אופציה להארכה) אני מעוניין לשכור רכב מיני אוטמטי באופן פרטי (לא דרך העבודה). הנסועה המתוכננת היא סביב ה300 ק"מ +- ליום. אני בן 26 עם ותק נהיגה של 9 שנים ללא תביעות ושלילות. יש הרבה חברות השכרה וקצת הלכתי לאיבוד. אשמח לקבל המלצה על חברה שמשתלם ונוח לשכור דרכה רכב. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
חוות דעת על הסעת פעוט בגיל שנתיים וחצי ברכב עם כרית אוויר אחת (של הנהג) . ברכב יונדאי אקסנט שנת 2000 . זה הרכב השני שלנו וכרגע אין יכולת להחליפו זמן נסיעה לגן כרבע שעה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת refaelhe, -
-
הרכבת גגון
מאת mlur- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים החלטתי להרכיב גגון לרכב שלי לצורך הובלת אופניים . מישהו מכיר שיטה שאני לא ישמע את רעשי הרוח מהגגון . ולגרום לירידה טיפה בתצרוכת הדלק Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
מצורפים נתוני המסירות של השנים 2014-2016, אני מעוניין בשנת 2013. משתמש פורום בשם car_me מפרסם אותם באופן קבוע - הייתי שמח לדעת מאיפה הם מגיעים. Cars-ALL-2015.pdf Cars-Dec-2016-Gimur.pdf רישוי מכוניות 2014.pdf
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- 9 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
להבנתי לא ניתן עוד לעשות בהם שימוש חוקי. המלצות מה לעשות איתם? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם חוץ מהיותו חוק השומר על הסדר ובעיקר על בטיחות הנוסעים והמשתמשים בכביש, נמצא בו גם איזשהי מחשבה שהמהירות שנקבעה אמורה להיות המהירות האידיאלית לחסיכת דלק?
הודעה אחרונה מאת T-Turbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 383 תגובות
- 98.3 אלף צפיות
כמעט בכל שרשור שעוסק בהמלצות רכישה זה מגיע בשלב כזה או אחר (בדרך כלל לא מספיקות לעבור חמש-שש הודעות). מישהו זורק "208!" או "למה שלא תבדוק מגאן דיזל?" ושאר השרשור עוסק בהאדרת על תוצרת צרפת מכל הסוגים והמינים (הTHP והAL4 עדיין קללה). מי שמעז להרהר בעליונות הצרפתית מואשם מיד בסטיגמות, הליכה עם ההדר וחוסר גמישות מחשבתית. כמובן בין לבין מוזכרים היבואנים הנפלאים שהצליחו לייצר פה VFM שלא מהעולם הזה, כזה שחוכמת ההמונים מסרבת לקלוט ורק בזכות הפורום הבנוי כולו מאנשים שחיים רכב וחושבים מחוץ לקופסא ניתנת לרוכש ההזדמנות לקפוץ מעל הדיוטות על מלוכסנות מליסינג ולבצע את עסקת חייו. אותם הממליצים ישכנעו אותך ששלושה צילינדרים זה "ה"דבר, שגיר של אייסין הוא השלמות (טענה מוזרה כשלעצמה, הרי א…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לרכבים של היום יש שלל מערכות חדשות שעשו מעבר מרכבי היוקרה לרכבי "המיינסטרים" שנקנים ע"י ההמונים. מדובר לדוגמה על הנעה ללא מפתח, בלם יד חשמלי, תיבות הילוכים רובוטיות מרובות הילוכים, מצלמות ומערכות רדאר משוכללות לזיהוי רכבים, נתיבים, תמרורים והולכי רגל. מצאתי ערוץ נחמד ביוטיוב ושם הבחור בודק כיצד המערכות השונות מתפקדות במצבי קיצון. האם חשבתם מה יקרה אם מישהו יזרוק את הפתח החכם של הרכב במהלך הנסיעה? מה יקרה אם בזמן הנסיעה בכביש המהיר תלחצו על לחצן START STOP או תשלבו להילוך אחורי ואפילו "P" ? נכון, מדובר באפשרויות הזויות ונדירות אבל כאשר יש כבר מליוני רכבים בכביש עם המערכות הנ"ל יש סיכוי רב שהדברים הללו באמת יקרו. הבחור מבצע את הניסויים האלה על הפ…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש רכב יד 2 ולמען האמת לא מבין ממש ברכבים. אז נגיד שנפגשתי עם המוכר, ראיתי את הרכב, הכל טוב ויפה. הולכים למכון בדיקה ונגיד שלא היו ריג'קטים רציניים באוטו. אפשר במקרה כזה לקנות בראש שקט?
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
-
BMW הודיעו רשמית שהם מוותרים על הנעה אחורית בסדרה 1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4946261,00.html אני יודע שזה DEAL BREAKER עבור חלק מרוכשי הרכב ומצד שני המעבר להנעה קדמית יוזיל את עלויות היצור ומחיר הרכב הסופי וכך יפתח שוק חדש בסגמנט מחיר נמוך יותר (מצד שלישי, בישראל היבואנים בד"כ מנצלים הורדת מחירי יצרן כדי להגדיל רווחיות ולא מזיזים את המחיר הסופי לצרכן). בקיצור, ברור שהם עשו את שיעורי הבית והגיעו לתחזית שטוענת שזה מהלך הגיוני עבורם, אבל זה יום עצוב לכל נהג חובב שמנסה להכנס לעולם המופלא של ההנעה האחורית בתקציב מוגבל ולדעתי בטווח הארוך ירחיק את חובבי הנהיגה מהמותג, במיוחד את אלו שבשלב מסוים משדרגים מסדרה 1 לסדרות גבוהות יותר. לפי מה שכתוב, …
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 691 צפיות
תמיד התעניינתי בכל מה שקשור למתיחת הפנים של היצרנים השונים. השינויים והליטושים אשר הם עושים אחת לכמה שנים, על אותו הדגם של הרכב. לפי מה הם מחליטים שהדגם הוא חדש? או בסך הכל שינויים מינוריים בחלקים השונים? אתן דוגמא כגון הפיקנטו החדשה, מה בדיוק חדש בה? פנסים? פנים? המנוע אותו מנוע, כך גם הגיר והמכלולים השונים, אז מדוע לא לשווק אותה בתור מתיחת פנים? שיפור? ולא כדגם חדש לחלוטין. עוד דוגמא היא הקורולה החדשה, שגם אותה שיווקא כדגם חדש לגמרי, אך היא נראית דומה ביותר לישנה. ומנגד ברשותכם אתן דוגמא לדגם חדש לחלוטין, כמו הגולף דור 4, שלטעמי הציגה פריצת דרך אצל היצרן הגרמני. אז הרגשתי היא שהחדש לא תמיד חדש, ההבטחות שהרכב משופר כמעט בהכל הן לא תמיד נכונות…
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני זוכר שפעם אם היית נכשל בטסט הייתה דרך חצי חוקית לעבור טסט במכון אחר, פשוט מוציאים כפל רישיון ומנסים את מזלך במכון טסטים אחר. לאחרונה שמעתי שמשרד הרישוי השתדרג טכנולוגית והיום הוא מחובר ישירות למערכת של מכוני הטסטים, האם זה אומר שגם מכוני הטסטים מסונכרנים ביניהם וידעו שנכשלתי כבר במכון אחר ? מישהוא יכול לשפוך קצת אור על הנושא ? * למי שדואג, לא נכשלתי בגלל סעיף בטיחותי.
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
- 1 תגובות
- 677 צפיות
יש לי רכב אספנות שאני לא מרבה להשתמש בו ולאחרונה הבנתי שיש בעיה עם המצבר שהרכב פשוט לא מניע אחרי שימוש ממושך הטענתי את המצבר בטעינה איטית ולאחר טעינה מלאה פרקתי את המטען ונתתי למצבר לשבת בבית (עצלנות שלא הרכבתי) בזמן הרכבת המצבר היה 13.32A הרכבתי את המצבר ברכב אבל שהכבלים לא מחוברים (המצבר יושב במקומו) לאחר 5 ימים כאשר המצבר ברכב לא מחובר המדידה הייתה 13.01A מדובר במצבר חדש אחרי שהישן עשה לי את אותו "טריק" וחשבתי שהוא כבר מת אז קניתי מצבר חדש את ההרכבה ללא הכבלים של הרכב יישמתי כי בהתחלה חשבתי שיש זליגת זרם אולם אני רואה כאשר המצבר כלל לא מחובר עדיין יש איבוד של זרם. האם הדבר תקין של מצבר שהמצבר מאבד כל כך הרבה ב5 ימים? בעבר השארתי את הרכב חודש שלם כאשר המ…
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
בכל שנת 2016 נמכרה במחיר מופקע{מאוד} רק רכב אחד, ניסאן 370Z. אחוזי רווח מטורפים על הרכב הזה, והלקוחות הצביעו בהתאם. זה רק מראה שיכלו לעשות את זה מזמן, אילו רצו, והיינו רואים אותה יותר. אבל כאמור, יצר העושק כאן גבר על הרצון למכור כמויות יפות, ועדיין עם{המון} רווח יפה. אבל מי אני שאכנס להם לכיס? מעניין איך תשפיע ירידת המחיר על הרכב שהבחור קנה שנה שעברה... שוב, התוצאות מדברות בעד עצמם: ניסאן 370Z הוזלה בכ-70,000 שקל
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לאחר 5 שנים עם הרכב הנ"ל, הגיע הזמן לערוך סיכום תקופתי ממצה... נתונים כללים: מדובר בדגם ה TREND X מנוע 1600 100 כ"ס שכולל תוספת של: חישוקים קלים וגדולים יותר – 16 אינץ וצמיגים רחבים יותר. בקרת שיוט ובקרת אקלים למזגן. כפתורי שליטה על המערכת ליד ההגה. ציפוי עור להגה. מערכת משודרגת של סוני עם 8 רמקולים. נתונים על הרכב הספציפי: מדובר ברכב בבעלות מקורית פרטית, מבציר נובמבר 2008 נקנה על ידי באפריל 2012 מטופ טרייד בשיטת הסוכן החכם. כלומר השארתי אצלם פרטים מדויקים וספציפים לגבי הרכב המבוקש עד שיום אחד קיבלתי מהם טלפון על הגעת הכלה המיועדת למגרש. הרכב עבר בדיקה במכון חיצוני, ונקנה לאחר מכן, חווית הקניה הייתה בסה"כ בסדר גמור יחסית למגרש. ק"מ בקנייה: 410…
הודעה אחרונה מאת Meirizon, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני במגעים עם חברה ישראלית שמציעה טיולי נהיגה באירופה במכוניות יוקרתיות. הטיול הוא קבוצתי , כולל מספר מכוניות אשר מחליפים בין כולם, ישנו מדריך, נהיגה של 750 ק"מ בשלוש מדינות אוכל לינה וכו'. האם מישהו פה השתתף בדבר כזה? אשמח לקבל רשמים, הסיפור ממש לא זול אחרי הכל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
עברה לה שנה מאז שקיבלתי את הגולף שלי והחלטתי לעשות סיכום קצר ופירוט של עלויות האחזקה מהשנה החולפת. אז קיבלתי את האוטו בדיוק לפני שנה פחות כמה ימים עם 126k ק״מ. בהתחלה לא הייתי ממש מרוצה האמת, העיצוב של האוטו מעט ביאס אותי ורציתי משהו שנראה יותר צעיר, אבל עם הזמן התרגלתי ועכשיו אני חושב שהיא אפילו די נאה, רק חבל שאצלי יש צמיגים צרים שמכערים את המראה אבל כרגע מעבר מידה לא בא בחשבון. בכל מקרה במהלך השנה גיליתי רכב נוח למדי, וכאמור עברנו יחד 28K ק״מ כמובן שרובם על כבישים בין עירוניים ככה שיש לי נסיון בנסיעות ארוכות ורבות. הכיסאות נוחים, המזגן חזק יחסית ומוציא אוויר קר למדי, וכל עוד שומרים על מהירות מתחת ל-120 אין יותר מדי רעשים שחודרים לתא הנוסעים, מעל למהירות זה הסל…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אז אני צריך לעבור קורס רענון נהיגה אחרי 5 שנים שיש לי רישיון בערך. כמובן שאין נקודות, קנסות וכדומה. ידעתי מראש שהמכתב יגיע מתישהו, אבל הוא לא הגיע, אז הגדלתי קצת ראש והתקשרתי למשרד התחבורה לברר האם הרישיון שלי מותנה במשהו - רענון נהיגה או כל דבר אחר שיכול לעכב לי את הרישיון. לקחו פרטים ת.ז, מספר רישיון וכדומה ואמרו לי שהכל בסדר ואין משהו שאמור לעכב את הרישיון. היום בבוקר קיבלתי מכתב מהם שכולל התראה של 60 יום לביצוע רענון הנהיגה, דיי מעצבן בהתחשב בעבודה שאנחנו לפני חגים ואין הרבה מועדי קורסים, וגם לא פשוט לצאת באמצע עבודה/לפספס ימי עבודה לפני החגים במיוחד שאתה במשרה מלאה. נכון, זו חובה וחוק, על כך אין תלונות, אבל עד כמה גרוע יכול להיות מענה של משרד התחב…
הודעה אחרונה מאת gollu, -
שאלה שעניינה אותי, רבות דובר על השוני בין תרבות הנהיגה באירופה לבין תרבות הנהיגה בארץ הקודש. הרבה "מאשימים" את חברות הליסינג שמציפות את השוק ומרגילות אותנו ל1.6אוטומטי. האם באירופה, או לצורך העניין בכל מקום על הגלובוס גם קיים המושג "רכב חברה" ?
הודעה אחרונה מאת Maor Bracha, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי חברים, בת זוגי יושבת קרוב מאוד להגה (גובהה 1.43 משקל 40 קג) אני חושש שבמקרה של פתיחת כרית אוויר הסיכון יהיה גבוהה מהתועלת. אני מחפש חוות דעת מקצועית מה כדאי לעשות - לנתק את הכרית לגמרי, להחליף לכרית אוויר מותאמת או להשאיר את המצב כמו שהוא? הרכב הוא יונדאי אלנטרה 2006, אשמח להמלצות או להפנויות לאנשי מקצוע שידעו להמליץ. תודה,
הודעה אחרונה מאת safety1st, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הבוקר צפיתי בערוץ NG בסדרה 'תעשיות על', הפעם הפרק דן בחברת קוניגסג שלפי התיאור התחילה את דרכה ללא הון עצמי ובאמצעות כסף שגויס דרך האינטרנט. מה אגיד? לא התרשמתי, האמירה הזו לא מכוונת אל התוצר הסופי של המפעל כי המכונית שהם בונים עשויה לעילא ולעילא. כוונתי היא שלא התרשמתי מהמפעל, האנגר בשדה תעופה חצי נטוש משמש כסדנה להרכבת הרכב, סדנת הצבע ה"משוכללת" ששם נעזרת בצבעי וותיק ורב ניסיון עם ניירות שיוף שמוצאים בכל פחחיה בארץ. את המנוע מרכיבים שם בלי לבנות אף חלק ממנו ולמעט מספר חלקים את הכל הם רוכשים מספקי חוץ. גם מוניטין שנבנה במשך שנים אין לחברה הזו - בקיצור זו חברת רכב סופר-אקסקלוסיבית שמייצרת מעט מאוד פריטים מידי שנה עם תג מחיר בהתאם. כאן מתעוררת השאלה - ל…
הודעה אחרונה מאת stillness6, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי! יש ברשותי אופל קורסה שנת 2012. רק שני החולנות הקדימיים ברכב חשמליים והשניים האחוריים ידניים. מה הסיבה שרכב שיוצר בשנת 2012 יוצא מהמפעל עם חלונות אחוריים ידניים? כמה כסף זה כבר חוסך בעלות הכללית של הרכב?
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כרגע מותקנים לי 914 FALAKAN בני כשנה מאחורה ודנלופ (תוצרת יפן, לא הזבל האינדונזי) MAX-TT בני 5 מקדימה, היום הייתי בפנצ'רייה (פאנצ'ר שני באותו צמיג) ובזמן התיקון ראיתי כי הצמד הקידמי כבר לא במצב מדהים כך שאני חושב על החלפת זוג הקדמיים. במידה שלי לא מצאתי מבחר רב (13 בלבד ללא הזבל הסיני) וברמת מחיר של עד 600 ש"ח ישנם מספר צמיגים: -ל TOYO ישנם מספר דגמים: TOYO Proxes 4 99w tl 245/45R17, הProxes T1S ו PROXES-R1R של TOYO. ה TOYO שהיה לי בעבר (T1R אאל"ט במידה שונה ועל C240) היה רועש בטירוף אך סיפק קשיחות רמת אחיזה. -ה FALAKAN 914 מותקן לי היום, צמיג טוב אך קצת "פושר" -Maxxis MA-Z3 99W XL 245/45ZR17, אין לי ניסיון איתו. ישנם Pirelli אך הם מתומחרים גבוה מדי …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 851 צפיות
מישהו יודע באוקטביה 3 פיקוד מתח או אדמה ?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -