Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במושב אחורי. מה גם, שבילד השני מפסיקים להיות הסטריים, אז הסוגיה תהיה פחות קריטית.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
למה? מהירות היא לא פקטור? תאונת חזית אחור ב-10 קמ"ש זהה לתאונה חזיתית ב-100 קמ"ש?

קודם כל, הרבה אנשים קצת משקרים לעצמם או לא שמים לב לאיזו מהירות הם מגיעים בנסיעות עירוניות ״אטיות״ כאלו. ב-50-60 קילומטרים לשעה כבר יש סיכון משמעותי ליושבי הרכב.

מעבר לכך, בעיר יש יותר התנגשויות שלא בפרופיל חזית-אחור, כמו פגיעות חזית-צד, פגיעה בפינת הרכב (מסוכן!) וגם מגוון גדול יותר של סוגי כלי רכב. מה יקרה אם בהתנגשות יהיה מעורב מערבל בטון?

נכון, זה יכול לקרות גם במאה קילומטרים לשעה מחוץ לעיר, אבל אז ההבדל הוא שבעיר אתה ״רק״ מת ומחוץ לעיר אתה ממש מת. לא מאוד מנחם.

בשורה התחתונה, העיר יותר מסוכנת מאשר כל כביש בינעירוני.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש עיגוני איזופיקס ברכב? לפחות בתחושה האישית שלי (לא מכיר מחקרים בתחום), חיבור של כיסא ילדים באיזופיקס הוא הרבה יותר בטוח מחיבור עם חגורת בטיחות רגילה.

כמובן שאפשר גם לחבר עם חגורה, אבל זה מורכב יותר, ולא בטוח שכולם יודעים לעשות את זה נכון. עם איזופיקס זה סיפור הרבה יותר פשוט, ויותר קשה לטעות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

צודק. כלומר, עקרונית שניהם מעגנים את המושב באותה מידה, אבל להגיע לריתום נכון עם החגורה זה בכלל לא פשוט וגם יכול לדרוש הפעלה של לא מעט כוח, אז רב הסיכוי שההתקנה לא תהיה טובה במאה אחוז. לא כך עם איזופיקס.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יש עיגוני איזופיקס ברכב? לפחות בתחושה האישית שלי (לא מכיר מחקרים בתחום), חיבור של כיסא ילדים באיזופיקס הוא הרבה יותר בטוח מחיבור עם חגורת בטיחות רגילה.

כמובן שאפשר גם לחבר עם חגורה, אבל זה מורכב יותר, ולא בטוח שכולם יודעים לעשות את זה נכון. עם איזופיקס זה סיפור הרבה יותר פשוט, ויותר קשה לטעות.

זה רכב משנת 2000 לא קיימת האופציה, איזופיקס קיים אני משער משנת 2006-2007

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אני מסיע תאומים בני פחות משנתיים עם שרייד 2000 מאז שהם נולדו, דואג שהרכב יהיה מתוחזק ושיהיו צמיגים חדשים בעלי שם (עד כמה שאפשר במידה הזאת), נוהג בזהירות כשאני איתם ברכב, לוקח מקדמי ביטחון גבוהים הרבה יותר ומנחה את אשתי לנהוג בזהירות יתרה כי אין מערכות בטיחות, את הרכב עצמו אני אוהב מאוד אבל בהינתן הילדים - זאת הכלה ואיתה צריכים להסתדר.

וכן - להרכיב את הכסאות נגד כיוון התנועה הצריך שעה וחצי ועם כיוון התנועה כ 40 דקות של מתיחות וחיזוקים כדי להגיע לעיגון טוב.

פורסם

בקסארה 2002 שהיתה לי היה איזופיקס, וזו היתה הגרסה הידנית הלא מאובזרת.

אני מסכים איתך

פורסם
אני מסיע תאומים בני פחות משנתיים עם שרייד 2000 מאז שהם נולדו, דואג שהרכב יהיה מתוחזק ושיהיו צמיגים חדשים בעלי שם (עד כמה שאפשר במידה הזאת), נוהג בזהירות כשאני איתם ברכב, לוקח מקדמי ביטחון גבוהים הרבה יותר ומנחה את אשתי לנהוג בזהירות יתרה כי אין מערכות בטיחות, את הרכב עצמו אני אוהב מאוד אבל בהינתן הילדים - זאת הכלה ואיתה צריכים להסתדר.

וכן - להרכיב את הכסאות נגד כיוון התנועה הצריך שעה וחצי ועם כיוון התנועה כ 40 דקות של מתיחות וחיזוקים כדי להגיע לעיגון טוב.

הרכב מתוחזק כמו שצריך.

כמובן העניין של הכיסאות זה לא פשוט חיבור עם חגורה.

פורסם
בקסארה 2002 שהיתה לי היה איזופיקס, וזו היתה הגרסה הידנית הלא מאובזרת.

איזופיקס לא קשור לאיבזור זה עיניין של בטיחות של הילדים זה לא פנסי ערפל שצריך להוסיף כסף.

פורסם

לא נכון.

חגורה מסוגלת לקחת עומסים גדולים יותר, איסופיקס מוגבל ל30 קילו כולל הכסא.

היתרון שלו שיותר קל להרכיב ולנתק ופחות סיכוי להרכיב לא נכון, בהרכבה נכונה יש לו 0 יתרון על חגורה.

לא שאני חושש מאיזופיקס, עד המשקל הנכון הוא טוב.

פורסם
ופחות סיכוי להרכיב לא נכון

זו הבעיה המשמעותית עם חגורה. טפשי ככל שזה נשמע.

אני מסכים איתך

פורסם

+1

ישבתי בבית עם ההוראות איזה חצי שעה לפני שירדתי לרכב כדי להבין איך מרכיבים את זה

הבעיה גדולה עוד יותר כשהרכב ישן אז הפטנט של החגורה הוא כזה שדורש שימוש בברזל שתופס את שתי הצדדים של החגורה.

אבל בעיה חמורה עוד הרבה יותר שראיתי היא כשאבא שלי קנה כיסאות לרכב שלו ובחנות הציעו לו שיתקינו לו אותם (עם ISOFIX), כשהגעתי לרכב עם החוברת הוראות הכסא לא היה מעוגן נכון כלל וגם דיי רופף.נראה כי חוברת ההוראות היא המלצה בלבד לישראלים.

פורסם

עד שיוולד לו אח, שים את בן השנתיים וחצי במרכז המושב האחורי (בהתאם להמצאות התקן עגינה מתאים במרכז).

לאחר שיוולד לו אח שים את הגדול מאחורי הנהג (צד שמאל) ואת הקטן אחרי הנוסע (צד ימין) כי רוב החניות עם צד ימין לכיוון המדרכה וכאשר אתם מכניסים ורותמים אותו לכסא תהיו מוגנים יותר מתנועה חולפת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...