Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נקמיצ'י, אני חשבתי שאתה נשוי.

וברצינות, חן - האם הסטטיסטיקה שלך לגבי תאונות בעיר לעומת תאונות מחוצה לה היא אבסולוטית או מתוקננת לנסועה ולסוג הדרך? האינטואיציה שלי אומרת שבתוך העיר יש יותר תנועה ולכן יותר תאונות, אבל שאחוז התאונות עם פציעות קשות יותר קטן בהשואה לדרך בין עירונית. בהתאם לכך, ברכישת רכב לתנועה בעיר השיקולים שונים מאשר ברכישת רכב שנועד לנסיעות ארוכות במהירויות גבוהות. אבל זו תחושה, ואני רק למספרים.

לא לשכוח - אני מניח שהאקסנט האמורה היא מהדור הראשון, אשר יצא לשוק בתחילת שנת הדגם 1995 (כלומר באמצע 1994). זה היה כמה שנים לפני שארגון EuroNCAP קם והחל להפיץ את ממצאי מבחני הריסוק, אפילו בצורתם הראשונית, ולהראות כמה המכוניות שתוכננו בתקופה זו אינן מגנות על הנוסעים. האקסנט נבחן ב-1998, וקיבל כוכב וחצי (בדומה לבאלנו מאותן שנים שכל כך מושמץ בפורום מסיבה זו, ואשר נבחן בגרסה חסרת ABS וכריות אויר) ואפילו BMW סדרה 3.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נקמיצ'י, אני חשבתי שאתה נשוי.

וברצינות, חן - האם הסטטיסטיקה שלך לגבי תאונות בעיר לעומת תאונות מחוצה לה היא אבסולוטית או מתוקננת לנסועה ולסוג הדרך? האינטואיציה שלי אומרת שבתוך העיר יש יותר תנועה ולכן יותר תאונות, אבל שאחוז התאונות עם פציעות קשות יותר קטן בהשואה לדרך בין עירונית. בהתאם לכך, ברכישת רכב לתנועה בעיר השיקולים שונים מאשר ברכישת רכב שנועד לנסיעות ארוכות במהירויות גבוהות. אבל זו תחושה, ואני רק למספרים.

לא לשכוח - אני מניח שהאקסנט האמורה היא מהדור הראשון, אשר יצא לשוק בתחילת שנת הדגם 1995 (כלומר באמצע 1994). זה היה כמה שנים לפני שארגון EuroNCAP קם והחל להפיץ את ממצאי מבחני הריסוק, אפילו בצורתם הראשונית, ולהראות כמה המכוניות שתוכננו בתקופה זו אינן מגנות על הנוסעים. האקסנט נבחן ב-1998, וקיבל כוכב וחצי (בדומה לבאלנו מאותן שנים שכל כך מושמץ בפורום מסיבה זו, ואשר נבחן בגרסה חסרת ABS וכריות אויר) ואפילו BMW סדרה 3.

היונדאי היא שנת 2000כ כמו שרשמתי בבפוסט

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

בסביבות שנת 2000 היה שינוי בדגם, ולכן לא ברור לי אם הרכב שלך הוא משלהי הדור הראשון או מראשוני הדור השני.

הקישור שהבאתי הוא של הדור הראשון. הדור השני כלל לא מופיע ב-EuroNCAP.

עליך להתיחס לדגם שברשותך, ואם הקישור שהבאתי אינו רלונטי לגביך - התעלם ממנו.

הערת אגב - בפורום זה לא מקובל לצטט הודעה אחרונה שמעליך, אלא רק הודעות מוקדמות יותר, אם יש צורך בכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי כסא בטיחות וחגורה - לכסאות של britax יש מנגנון שמאגן את הכיסא בעזרת החגורות מהר ובטוח. גם אני מסיע את התינוקת שלי באוטו שהוא לא פאר הבטיחות, אבל השקעתי בכיסא וזה מביא לקצת שקט.

פורסם

למרות שיש לי איזופיקס העדפתי להכביב את מושב הבטיחות של הבן הבחור במושב האמצעי עם חגורה. פעם אחת מתאמצים, עדיף בזוג ומרכיבים כמו שצריך את הכסא.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...