Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוות דעת על הסעת פעוט בגיל שנתיים וחצי ברכב עם כרית אוויר אחת (של הנהג) .

ברכב יונדאי אקסנט שנת 2000 .

זה הרכב השני שלנו וכרגע אין יכולת להחליפו זמן נסיעה לגן כרבע שעה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף ברגל...

פעם לא היו ברכבים כריות אויר כלל. איך אנשים שרדו???

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

היה לי רכב דומה (אקסנט מוקדמת מדור ראשון) הסעתי בה את המשפחה בהרכב של תינוק בסלקל בטיחות במושב הימני-קדמי, והאשה ושני הזאטוטים במושבי בטיחות מאחור. כיון שלא היתה כרית אויר לפני המושב הימני לא היתה בעיה.

באופן בסיסי מדובר ברכב מיושן שנבנה לפני שהחלו מבחני ריסוק רשמיים, אני מניח שלא כרית האויר צריכה להיות הדאגה שלך. מכל מקום - עדיף להסיע את התינוק במושב האחורי, בכל מקרה הוא יותר בטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עדיף ברגל...

פעם לא היו ברכבים כריות אויר כלל. איך אנשים שרדו???

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

רציני?

פורסם
מכל מקום - עדיף להסיע את התינוק במושב האחורי, בכל מקרה הוא יותר בטוח.

ה-ר-ב-ה יותר בטוח.

אני חושב שהרבה אנשים יודעים שהמושב הקדמי פחות בטוח, אבל חושבים שההבדל הוא כזה ש״זה לא נורא.״

אבל לא, זה הבדל משמעותי וסיכון שמיותר לקחת אלא בשעה שכלו כל הקצים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ה-ר-ב-ה יותר בטוח.

אני חושב שהרבה אנשים יודעים שהמושב הקדמי פחות בטוח, אבל חושבים שההבדל הוא כזה ש״זה לא נורא.״

אבל לא, זה הבדל משמעותי וסיכון שמיותר לקחת אלא בשעה שכלו כל הקצים.

ממש לא מדבר על הסעת התינוק במושב הקידמי .

מדבר על זה שאין כריות אוויר ברכב מאחורה .

פורסם
מה בדיוק בעיה? אתה שם אותו במושב קדמי? או שאין כריות צד?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

ממש לא מדבר על הסעת התינוק במושב הקידמי .

פורסם

אין שום בעיה. דורות רבים גדלו בלי זה. גם פגיעה צדדית די נדירה. מקום הכי בטוח זה מאחורי הנהג כי במקרה חרום אינסטינקטיבית נהג מגן על הצד שלו.

פורסם (נערך)

המקום הכי בטוח הוא במרכז הרכב, אם כי ההבדל בין המושבים האחוריים השונים יחסית לא משמעותי. העיקר שהילד לא ישב מלפנים.

ממש לא מדבר על הסעת התינוק במושב הקידמי.

ברור. ההערה שלי היתה עקרונית.

ומה שאתה מתאר אינו בעיה. הילד לא מקבל תמיכה צדית מפני פגיעה על ידי כרית האוויר כי אם על ידי דפנות מושב הבטיחות שלו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

השנקל שלי:

כולנו עושים הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. כן, עדיף לקנות XC90 חדשה. אבל כנראה שאי אפשר, אז מסתפקים במה שיש. כל אחד ומה שיש לו.

אם זו נסיעה עירונית רגועה של רבע שעה בפקק, אז גם אם תהיה תאונה היא כנראה לא תגרום לפגיעות גוף. אם מדובר על כביש 31 (למשל), עם בדואים שפורצים לכביש בלי להסתכל זה קצת יותר מורכב, אבל אז גם xc90 לא בטוח שיעזור, ועדיף לעבור דירה.

כשתוכל, תחליף רכב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני לא מבין איך אנשים שואבים תחושת בטחון מהעובדה שהנסיעה היא עירונית בהקשר של שימוש באמצעי בטיחות פסיביים. זה על אותו משקל כמו מר ״נותן קונטרה עם הידיים״.

הרי נהיגה עירונית מסוכנת יותר מנהיגה בינעירונית.

בהרבה. מאוד.

מ-א-ו-ד!

פורסם

למה? מהירות היא לא פקטור? תאונת חזית אחור ב-10 קמ"ש זהה לתאונה חזיתית ב-100 קמ"ש?

השאלה היתה על הגעה לגן, ולכן, לדעתי לפחות, אופי הנסיעה (המהירות המקסימלית בעיקר) משמעותית מאוד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אין שום בעיה. דורות רבים גדלו בלי זה. גם פגיעה צדדית די נדירה. מקום הכי בטוח זה מאחורי הנהג כי במקרה חרום אינסטינקטיבית נהג מגן על הצד שלו.

בקרוב מאוד יצתרף לו אח, איפה כדי לשם כל אחד?

• תוכן חדש...